Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικη λυση σαν το systran

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογω επανειλημμέων αποτυχημένων προσπαθειων εγκαταστασης του γνωστου μεταφραστικου προγραμματος systran, θα ηθελα να μου προτεινετε κατι εξισου αξιολογο ή και καλυτερο, που να μεταφραζει απο διαφορες γλωσσες στα ελληνικα, οχι μονο λεξεις αλλα και ολοκληρες προτασεις.

Δημοσ.
Λογω επανειλημμέων αποτυχημένων προσπαθειων εγκαταστασης του γνωστου μεταφραστικου προγραμματος systran, θα ηθελα να μου προτεινετε κατι εξισου αξιολογο ή και καλυτερο, που να μεταφραζει απο διαφορες γλωσσες στα ελληνικα, οχι μονο λεξεις αλλα και ολοκληρες προτασεις.

Ti έκδοση εχεις και τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις ?

Δημοσ.

Εχω κανει καμια 10αρια εγκαταστασεις απο διαφορετικα cd, σε διαφορετικα pc, επι 2 ετη(τοσο δεν ειναι στον αερα η εκδοση 5?).

Δεν ετρεξε ποτε σωστα, για την ακριβεια παντα κολλουσε η εγκατασταση.

I gave up. Τελειωσε. Ισως αν βγει νεα εκδοση ξαναπροσπαθησω.

Δημοσ.

Ναι, και εμενα η 4 δουλευε, πριν πολλα χρονια που την ειχα βαλει.

Ε, τωρα για την μεταφραση, το παλευει τουλαχιστον.

Επειδη ομως, εστω κι ετσι, καποιες φορες ειναι χρησιμο, λεω μηπως υπαρχει κατι εναλλακτικο να μπορω να το δοκιμασω.

Δημοσ.

Καλο φαινεται αλλα ειναι online υπηρεσια.

Θα προτιμουσα standalone προγραμμα, χωρις να απαιτει internet.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Εχω κανει καμια 10αρια εγκαταστασεις απο διαφορετικα cd' date=' σε διαφορετικα pc, επι 2 ετη(τοσο δεν ειναι στον αερα η εκδοση 5?).

Δεν ετρεξε ποτε σωστα, για την ακριβεια παντα κολλουσε η εγκατασταση.

I gave up. Τελειωσε. Ισως αν βγει νεα εκδοση ξαναπροσπαθησω.[/quote']

Αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας,

είμαι νέο μέλος και έχω το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ τα windows 2000 pro και είχα για χρόνια το systran 4. Μετά πήρα την αναβάθμιση gold 5 (όλα σε επίσημα cd), γιατί κάνει μετάφραση pdf και έχει προσωπικά λεξικά. Στην αρχή δούλεψε, αλλά μετά από το πρώτο shut down του υπολογιστή όλα κολλούσανε. Έκανα και εγώ 5-6 εγκαταστάσεις. Τίποτα. Ήρθα σε επαφή με την εταιρεία, αφού είχα στείλει το log του error code 8, όπου ευγενικότατα τηλεφωνικά προσπάθησαν να με βοηθήσουν, λέγοντάς μου ότι πιθανόν να φταίει ότι ο υπολογιστής μου έχει εγκατεστημένο το clone cd, virtual disk off clone dvd, norton utilities, norton gost. Με βαριά καρδιά εγώ τα απεγκατέστησα, ξαναέβαλα το cd αναβάθμισης gold 5. Πάλι τα ίδια. Μετά πειραματίστηκα καθαρίζοντας ότι είχε σχέση με το systran και μετά προσπάθησα να εγκαταστήσω το systran gold 5 καθαρά, από ένα επίσης γνήσιο cd (όχι αναβάθμισης) συναδέλφου. Στο μέσο της εγκατάστασης φυσικά μου ζήτησε τον κωδικό του προϊόντος. Κάθε φορά που έβαζα τον κωδικό, σχετικό παράθυρο ανέφερε ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός. Μετά όλα κόλλησαν και ευτυχώς επανέφερα το σύστημά μου κάνοντας χρήση του norton go back. Παιδεύομαι περίπου ένα μήνα. Μήπως ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω; Αν υπάρχουν ασυμβατότητες του gold 5 με γνωστά προγράμματα, δε θα έπρεπε να τις ξέρουμε πριν αγοράσουμε το πρόγραμμα; Σημειώσατε ότι ακόμα και τώρα δεν έχω πάρει απάντηση, γιατί δουλεύει στον «πολυφορτωμένο» υπολογιστή μου η παλαιότερη έκδοση και όχι η αναβάθμισή της; Συγχωρήστε με για τη φλυαρία μου.

Δημοσ.

Φιλε μου τελικα ειμαστε πολλοι με προβλημα στο systran 5.

Δεν ξερω τι εκαναν στο προγραμμα και δεν λεει να εγκατασταθει-τρεξει σωστα.

Δημοσ.
Αγαπητοί συνάδελφοι γεια σας' date='

είμαι νέο μέλος και έχω το ίδιο πρόβλημα. Χρησιμοποιώ τα windows 2000 pro και είχα για χρόνια το systran 4. Μετά πήρα την αναβάθμιση gold 5 (όλα σε επίσημα cd), γιατί κάνει μετάφραση pdf και έχει προσωπικά λεξικά. Στην αρχή δούλεψε, αλλά μετά από το πρώτο shut down του υπολογιστή όλα κολλούσανε. Έκανα και εγώ 5-6 εγκαταστάσεις. Τίποτα. Ήρθα σε επαφή με την εταιρεία, αφού είχα στείλει το log του error code 8, όπου ευγενικότατα τηλεφωνικά προσπάθησαν να με βοηθήσουν, λέγοντάς μου ότι πιθανόν να φταίει ότι ο υπολογιστής μου έχει εγκατεστημένο το clone cd, virtual disk off clone dvd, norton utilities, norton gost. Με βαριά καρδιά εγώ τα απεγκατέστησα, ξαναέβαλα το cd αναβάθμισης gold 5. Πάλι τα ίδια. Μετά πειραματίστηκα καθαρίζοντας ότι είχε σχέση με το systran και μετά προσπάθησα να εγκαταστήσω το systran gold 5 καθαρά, από ένα επίσης γνήσιο cd (όχι αναβάθμισης) συναδέλφου. Στο μέσο της εγκατάστασης φυσικά μου ζήτησε τον κωδικό του προϊόντος. Κάθε φορά που έβαζα τον κωδικό, σχετικό παράθυρο ανέφερε ότι ο κωδικός δεν είναι σωστός. Μετά όλα κόλλησαν και ευτυχώς επανέφερα το σύστημά μου κάνοντας χρήση του norton go back. Παιδεύομαι περίπου ένα μήνα. Μήπως ξέρει κανείς τί πρέπει να κάνω; Αν υπάρχουν ασυμβατότητες του gold 5 με γνωστά προγράμματα, δε θα έπρεπε να τις ξέρουμε πριν αγοράσουμε το πρόγραμμα; [b']Σημειώσατε ότι ακόμα και τώρα δεν έχω πάρει απάντηση, γιατί δουλεύει στον «πολυφορτωμένο» υπολογιστή μου η παλαιότερη έκδοση και όχι η αναβάθμισή της; Συγχωρήστε με για τη φλυαρία μου.[/b]

Στη θέση σου θα ζήταγα τα λεφτά μου πίσω και αν δεν τα έδιναν,θα τους έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο και θα ζητούσα να μιλήσω στον υπεύθυνο διευθυντή,για να του ρίξω μπινελίκια!Αυτό σε καθημερινή βάση,μέχρι να μου δώσουν πίσω τα λεφτά!Αλλιώς δεν καταλαβαίνουν!Η εκμετάλλευση έχει ξεφύγει κάθε ορίου στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Σε πρόβλημα που είχα με το systran 4 (μόλις πατούσα το κουμπί της μετάφρασης μαύρη οθόνη και πλήρες πάγωμα) και έπειτα με επικοινωνία με την εταιρία μου έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα.

Αξιότιμε κύριε

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να διορθώσετε τα προβλήματα τα

οποία

παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του Systran.

1.. Φροντίστε ώστε η αυτόματη ενημέρωση των windows να είναι

απενεργοποιημένη.

2.. Από τον «Πίνακα Ελέγχου» «Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων» επιλέξτε

"Προβολή Ενημερώσεων" και διαγράψτε την αυτόματη ενημέρωση των με

κωδικό

ΚΒ890859.

3.. Κάντε επανεκκίνηση του συστήματος

4.. Στην ιστοσελίδα της MLS (http://www.mls.gr) επιλέξτε «Προϊόντα» κατόπιν

επιλέξτε «Διορθωτικά προγράμματα». Εκεί θα βρείτε μια λίστα με διάφορες

εφαρμογές. αναζητήστε την έκδοση του Systran για την οποία ενδιαφέρεστε

και

κατεβάστε τα δύο αρχεία τα οποία βρίσκονται εκεί. Το κουμπί στα δεξιά

οδηγεί

σε ένα αρχείο με οδηγίες ενώ το κουμπί στα αριστερά είναι το ίδιο το

διορθωτικό πρόγραμμα.

5.. Απεγκαταστήστε το Systran

6.. Διαγράψτε από το C:\Program Files\ όλους τους φακέλους με

επωνυμία

Systran

7.. Εγκαταστήστε εκ νέου το Systran

8.. Ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφεται στις οδηγίες που

κατεβάσατε από το σημείο 3 και μετά.

MLS Πληροφορική

Έκανα όλες τις διαδικασίες και ζητούσε νέο κωδικό. Όντως μου τον έστειλαν αλλά δεν δούλεψε ποτέ. Μόλις τον έβαζα πάγωνε το σύστημα.

Η λύση ήρθε με την αναβάθμιση της έκδοσης 4 σε 5 gold. 35euro Παπασωτηρίου.

Δεν έχει δημιουργήσει καμμία ασυμβατότητα με κανένα πρόγραμμα.

Δημοσ.

το πρόβλημα δεν είναι να πάρω τα λεφτά πίσω 35€,τη δουλειά μου ήθελα να κάνω.Τώρα βλέπω ότι δεν είμαι η μοναδική περίπτωση στο πλανήτη που έχω αυτό το πρόβλημα (όπως μου είπε ο αρμόδιος της MLS) λόγω διαφόρων προγραμμάτων που έχω στο PC μου. Πάντως τοσα πολλά προβλήματα δεν είχα με άλλο πρόγραμμα. Αναμένω και την άποψη του <πλαισίο> από όπου αγόρασα το CD.

Δημοσ.
Σε πρόβλημα που είχα με το systran 4 (μόλις πατούσα το κουμπί της μετάφρασης μαύρη οθόνη και πλήρες πάγωμα) και έπειτα με επικοινωνία με την εταιρία μου έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα.

Αξιότιμε κύριε

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να διορθώσετε τα προβλήματα τα

οποία

παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του Systran.

1.. Φροντίστε ώστε η αυτόματη ενημέρωση των windows να είναι

απενεργοποιημένη.

2.. Από τον «Πίνακα Ελέγχου» «Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων» επιλέξτε

"Προβολή Ενημερώσεων" και διαγράψτε την αυτόματη ενημέρωση των με

κωδικό

ΚΒ890859.

3.. Κάντε επανεκκίνηση του συστήματος

4.. Στην ιστοσελίδα της MLS (http://www.mls.gr) επιλέξτε «Προϊόντα» κατόπιν

επιλέξτε «Διορθωτικά προγράμματα». Εκεί θα βρείτε μια λίστα με διάφορες

εφαρμογές. αναζητήστε την έκδοση του Systran για την οποία ενδιαφέρεστε

και

κατεβάστε τα δύο αρχεία τα οποία βρίσκονται εκεί. Το κουμπί στα δεξιά

οδηγεί

σε ένα αρχείο με οδηγίες ενώ το κουμπί στα αριστερά είναι το ίδιο το

διορθωτικό πρόγραμμα.

5.. Απεγκαταστήστε το Systran

6.. Διαγράψτε από το C:\Program Files\ όλους τους φακέλους με

επωνυμία

Systran

7.. Εγκαταστήστε εκ νέου το Systran

8.. Ακολουθήστε την διαδικασία που περιγράφεται στις οδηγίες που

κατεβάσατε από το σημείο 3 και μετά.

MLS Πληροφορική

Έκανα όλες τις διαδικασίες και ζητούσε νέο κωδικό. Όντως μου τον έστειλαν αλλά δεν δούλεψε ποτέ. Μόλις τον έβαζα πάγωνε το σύστημα.

Η λύση ήρθε με την αναβάθμιση της έκδοσης 4 σε 5 gold. 35euro Παπασωτηρίου.

Δεν έχει δημιουργήσει καμμία ασυμβατότητα με κανένα πρόγραμμα.

Φίλε focus 64

αν είδες στο προηγούμενο μου σχόλιο, εγώ είχα το Systran 4 που δούλευε και μετά την αναβάθμισή του σε 5 gold όλα κόλαγαν .Το αντίθετο δηλαδή.Στη σελίδα της MLS υπάρχει κάπιο διωρθωτικό exe για το English/greek στα win 2000 που έχω κλπ αλλά δεν λέει αν αυτό είναι για το 4 ή το 5.Αν γνωρίζεις κάτι θα σε παρακαλούσα να με ενημερώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...