Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασια video και Dvd-video

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πολλα dvd-video τα οποια θα ηθελα να επεξεργαστω.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να δουλευει απευθειας με dvd-video folders ή πρέπει να τα μετατρεψω σε .avi?

Αν τελικα χρειαζεται μετατροπη, μπορειτε να μου προτεινετε ενα προγραμμα ευκολο στη χρηση και χωρις προβληματα συγχρονισμου ηχου-εικονας, και κυριως γρηγορο?

Οσον αφορα το προγραμμα επεξεργασιας video, τι προτεινετε για κατι ευκολο στη χρηση και αρκετα δυνατο ταυτοχρονα?

Εχω ακουσει καλα λογια για το vegas αλλα δεν ξερω ουτε αν ειναι ευχρηστο σε σχεση με αλλα προγραμματα, ουτε αν ειναι το καλυτερο στο ειδος του.

Δημοσ.

Η μετατροπή σε avi σε διευκολύνει. Ένας λόγος είναι οτι το μέγεθος του αρχείου θα είναι πολύ μικρότερο. Το καλύτερο πρόγραμμα ίσως είναι το AutoGK.

Δημοσ.

tote xrisimopoiise to dvd shrink. epelekse re-author dvd kai meta epelekse me deksi klik sto video pou exeis sirei aristera to set start/end frames i opws alliws legetai. tha sou ftiaksei to neo dvd mono tou kommatiou pou exei epileksei na kratisei.

Δημοσ.

Οποτε για να συνοψισουμε, αν καταλαβα καλα.

Θελω απο πολλα dvd να κρατησω μονο ορισμενες σκηνες.

Να περασω με copy ολα τα dvd στο σκληρο μου.

Σε re-author mode: Επειτα να ανοιγω ενα-ενα τους τιτλους(απο video-ts folder) και να κανω αυτο με τα start-end frames.

Και μετα καψιμο dvd? Τα λεω σωστα?

Επαναλαμβανω, απο πολλα dvd θελω να κρατησω συγκεκριμενα κομματια video.

Δημοσ.

Το κακό με το Shrink είναι οτι μπορείς να κρατήσεις μόνο ένα κομμάτι για κάθε DVD που ανοίγεις.

Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το DVD X Player 4.0 Professional ώστε να κάνεις capture όποιο και όσα κομμάτια θες από κάθε DVD σου.

Δημοσ.

Τη στιγμή που παίζει την ταινία έχει κουμπί record και γράφεις ότι και όσο θες. Σε mpeg2 (εικόνα - ήχος) ή mp3 (μόνο ήχος).

Δημοσ.
Το κακό με το Shrink είναι οτι μπορείς να κρατήσεις μόνο ένα κομμάτι για κάθε DVD που ανοίγεις.

Λαθος...

Μπορεις να κανεις drag and drop στο αριστερο παραθυρο εναν τιτλο οσες φορες θελεις...

Θα μετονομαστει αυτοματα...

Δημοσ.

sostos o zavlakas! den to eixa skeftei pote! etsi tha rikseis 5-6 fores to idio ergo stin aristeri pleura, kai se kathena ap auta ta titles tha kratiseis to kommati pou thes! well done zavlaka!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Η μετατροπή σε avi σε διευκολύνει. Ένας λόγος είναι οτι το μέγεθος του αρχείου θα είναι πολύ μικρότερο. Το καλύτερο πρόγραμμα ίσως είναι το AutoGK.

Αν μιλησουμε τελικα για μετατροπη σε avi...

Θελω κατι ευκολο-ευχρηστο και γρηγορο, και απροβληματιστο(sync problems).

Το autogk τα κανει αυτα ή υπάρχει κι αλλη εναλλακτική πρόταση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...