Προς το περιεχόμενο

Μπορω να το αναβαθμισω Πρίν το πετάξω ?

binkor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι γεια σας,

Έχω ένα σύστημα που αποτελείτε από :

CPU: P4 2400 MHZ (18X133)

MODO: Legend PLATINIX-8 QDI ( i845 PE)

Memo: 2x256 ( DDR SDRAM) &

NVIDIA GeFORCE 2MX/MX 400 (64 MB)

Μπορείτε να με βοηθήσετε, πριν το πετάξω, αν μπορώ να το αναβαθμίσω?

Δημοσ.

Μια καρτουλα γραφικων, αντε και μια RAM και θα εισαι οκ!

Αν το πεταξεις πες μου ποτε να το μαζεψω απο τα σκουπιδια...

Δημοσ.

Καλησπερα και καλως ηλθες.Οταν λες αναβαθμησεις τι εννοεις?Μπορεις να τα αλλαξεις ολα.Για ποιο λογο θες να το αναβθαμισεις.Τι αναβαθμηση θες?Στην cpu,motherboard..που?Πες τι σου ερχεται στο μυαλο για να καταλαβουμε οι υπολοιποι και να βοηθησουμε..

Δημοσ.

τι καρτα προτεινεις , και τι Ram?

να παω στο 1G, την υποστηριζει η μητρικη?

Υ.Γ. ο επεξεργαστης ειναι Northwood

Δημοσ.

Καλησπερα ευχαριστω για την αμμεση ανταποκριση σας,

Λεω αν υπαρχει περιπτωση να βρω μεγαλυτερη cpu, για να δουλεψω video και φωτογραφια και γενικα αν μπορω με λιγοτερα χρηματα απο ενα καινουργιο να εχω ενα αξιοπρεπες συστημα.

Δημοσ.

Κοιτα το Photoshop ειναι βαρυ γενικοτερα. Το προγραμμα της Ulead το ετρεχα σε P4 στο 1,4 με 256 και πηγαινε πολυ καλα. Δεν εχεις προβλήμα. Οσο για την μνημη, δες αν εχεις slots ελευθερα.

Δημοσ.

slots ελευθερα δεν εχει

Τι μπορω να κανω για να τρεξει καλυτερα, να βαλω δυο dim των 512?

τα δεχεται η μητρικη, θα βρω στο εμποριο ή εχουν αποσυρθει?

Που να κοιταξω για on-line αγορα γιατι στη Κορινθο που ειμαι τα μαγαζια μου λενε οτι δεν υπαρχουν!!!!!

Δημοσ.

ddr leei to palikari oti exei .. min mperdeyomaste xwris na diavazoyme! panta to exw parapono na min petaei o kathenas oti thelei kai parapliroforei ton kosmo.

Des to manual toy m/b an den to exeis vresto sto internet kai pigaine me ayto sto e-shop i opoy alloy pas kai pare 2x512 mnimes ddr toy megalyteroy typou pou yposthrizei to m/b . kai karta grafikwn mporeis na allakseis.. alla den kserw an ontws xreiazetai , an einai na allakseis pare mia sxetika ftini ati.

afou thes epeksergasia grafikwn. Gia tin doyleia poy les oti kaneis to pc soy einai teleio mono mnimi vale toy. kai pare kai kana grigoro disko

Δημοσ.

Το EVEREST Home Edition μου δειχνει για τις μνημες αυτο:

Device Description

DIMM1: Kingston KVR266X72C2/256

DIMM2: Kingston KVR266X72C2/256

Module Type Unbuffered

Memory Type DDR SDRAM

Memory Speed PC2100 (133 MHz)

Module Width 72 bit

Module Voltage SSTL 2.5

Error Detection Method ECC

Refresh Rate Normal (15.625 us), Self-Refresh

Δημοσ.

Kαλά μην με φάτε κιόλας.

Επειδή του είπαν ότι καταργήθηκαν και διάβασα για SDRAM, υπέθεσα λάθος. Εσύ δηλαδή kitsos είσαι αλάνθαστος;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...