vardaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Eτοιμάζω ένα νετ-καφέ που θα λειτουργεί παράλληλα και σαν σπορ-καφέ,για κανεναν αγώνα. Είναι σε μία περιοχή η οποία δεν έχει ούτε καν ένα καφενείο για να πας να πιεις τον καφέ σου και φαίνεται πολύ καλή σαν κίνηση. Θα ήθελα γενικά πληροφορίες για το στήσιμο του μαγαζιού, ιδέες για το τι παίζει με τα δίκτυα και τα παιχνίδια που "περπατάνε" αυτή την στιγμή. Και γενικά όποια ιδέα και πληροφορία για αυτού του είδους τα μαγαζιά θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Και φυσικά ... λογικό και επόμενο είναι να ρωτήσω τα μέλη του φόρουμ, γιατί είναι οι γνώστες του είδους. Κάθε ιδέα ή πληροφορία,από την πιο απλή μέχρι την πιο εξειδικευμένη θα μου φανεί χρήσιμη και μην διστάσετε να γράψετε, και ας νομιζετε ότι γράφετε βλακείες. Σκέφτομαι να βάλω σαν αρχή καμιά δεκαριά PC και υπάρχει και η δυνατότητα να τα διπλασιάσω, αν πάει καλά. Θα ήταν καλή σαν ιδέα να βάλω και κονσόλες X-BOX και PLAYSTATION στο μαγαζί;
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δεν έχω δει κονσόλες να δουλεύουν σε τέτοια φάση, δεν ξέρω. Εγώ θα το έβλεπα πιο μακρυπρόθεσμα λόγω επιπλέον απαιτήσεων επένδυσης. 10 PC για αρχή και σε παρθένα αγορά όπως λες, ακούγεται ΟΚ. Με παιχνίδια δεν ασχολούμαι, ξέρω όμως πως Counterstrike και World Of Warcraft θα χρειαστείς Σ-Ι-Γ-Ο-Υ-Ρ-Α.
vardaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 στα άλλα νετ καφέ υπάρχουν αυτά τΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ;; γιατί κάτι πήρε το αυτί μου ότι το Counter Strike απαγορεύεται... σήμερα το διάβασα και κουφάθηκα!
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Τι κάνει?! Γιατί? Εγώ ξέρω πως γίνεται χαμός σε gnet & bnbs
vardaris Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τα νετ καφέ; Αυτά που δεν λειτουργούν σαν φρουτάκια και κλείνουν σχετικά νωρίς τα κυνηγάει η αστυνομία;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Βασικά ρε φιλαράκι το θέμα είναι τι λεφτά έχεις να διαθέσεις?Εάν όντως έχεις αρκετά φράγκα τότε υπάρχουν πολλά που μπορείς να κανεις....πάντως 1mbit είναι πολύ λίγο όπως και 10 pc...Σημασία έχει να δεις τους πελάτες σου σαν φίλους και ανθρώπους και όχι σαν ζώα όπως κάνουν τα περισσότερα net cafe....
Xvipes Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 ότι και να σου πούμε εδώ,θα πρέπει να έχεις κάποιον δίπλα σου που να έχει ιδέα απο net cafe γιατί ένα net cafe δεν είναι μόνο το τι παιχνίδια θα έχει μέσα ένα p.c. πάντος το βλέπω αδύνατον να απογορεύτηκε μόνο το counterstrike.. ή όλα ή τίποτα,άρα τίποτα κονσόλες imho μην βάλεις εκτός αν θέλεις να σου έρθει το 5χρονο και να μπαστακόνετε όλη μέρα εκεί και να σου δίνει 1-1 euro όποτε του τελειώνει η ώρα
theoritikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Απο παιχνίδια η άποψη μου είναι να βάλεις mmorpg, επειδή είναι πολύ της μόδας αυτό τον καιρό (βλέπε world of warcraft, lineage κλπ), και κάνα fps όπως wolfstein, call of duty, medal of honor κλπ. Κονσόλες ΜΗΝ βάλεις, γιατί είναι αρκετά ακριβό εγχείρημα (τα παιχνίδια θα πρέπει να είναι γνήσια, αλλιώς σε βλέπω στην φυλακή), και γιατί είναι πιο ευαίσθητες απο τα pc. Αντιθέτως, αν μπορέις, βάλε κανα δυο arcade μηχανήματα (κανείς δεν τα ελέγχει πλέον, ξέρω μαγαζιά που έχουν αρκετά τέτοια μηχανήματα!), για διακόσμηση, και αν δείς ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται, να βάλεις και άλλα. Επίσης, καλό θα ήταν να μην αφήνεις τα πιτσιρίκια (14 και κάτω) να κάθονται με τις ώρες! Πίστεψε με, έχω πάει σε αρκετά νετ καφέ όπου οι πελάτες του είναι 10χρονα πιτσιρίκα κολλημένα με το lineage!
vardaris Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Αυτό είναι σίγουρο, τα μαιμούνια μόνο φασαρία κάνουν,εξάλλου θέλω να λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν σπορ καφέ.
Highlander Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Eτοιμάζω ένα νετ-καφέ που θα λειτουργεί παράλληλα και σαν σπορ-καφέ' date='για κανεναν αγώνα.Είναι σε μία περιοχή η οποία δεν έχει ούτε καν ένα καφενείο για να πας να πιεις τον καφέ σου και φαίνεται πολύ καλή σαν κίνηση. Θα ήθελα γενικά πληροφορίες για το στήσιμο του μαγαζιού, ιδέες για το τι παίζει με τα δίκτυα και τα παιχνίδια που "περπατάνε" αυτή την στιγμή. Και γενικά όποια ιδέα και πληροφορία για αυτού του είδους τα μαγαζιά θα μου ήταν πολύ χρήσιμη. Και φυσικά ... λογικό και επόμενο είναι να ρωτήσω τα μέλη του φόρουμ, γιατί είναι οι γνώστες του είδους. Κάθε ιδέα ή πληροφορία,από την πιο απλή μέχρι την πιο εξειδικευμένη θα μου φανεί χρήσιμη και μην διστάσετε να γράψετε, και ας νομιζετε ότι γράφετε βλακείες. Σκέφτομαι να βάλω σαν αρχή καμιά δεκαριά PC και υπάρχει και η δυνατότητα να τα διπλασιάσω, αν πάει καλά. Θα ήταν καλή σαν ιδέα να βάλω και κονσόλες X-BOX και PLAYSTATION στο μαγαζί;[/quote'] Να βάλεις και φρουτάκια ! Εκεί είναι τα λεφτά ! :-D
polidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Σε πια περιοχή θα το ανοίξεις? Δεν έχει ούτε καν καφενείο λες. Aτομα που θα σε έρθουν στο καφέ σου έχει? Δηλαδή εννοώ ψαγμένους και λοιποί που ασχολούνται και παίζουν παιχνίδια και έτσι. Το ψαξες αυτό η περιμένεις πρώτα να το ανοίξεις και μετά να το διαφημίσεις?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Βασικά το πιο must που πρέπει να έχεις είναι ένας τεχνικός...όσο και να "ξες" από pc χρειάζεσαι ένα τεχνικό που θα ήταν καλο να είναι και φίλος σου...το να στήσεις δίκτυο, να περάσεις τα games και γενικά τα progs δεν είναι και κάτι εύκολο...επίσης οι χοροί net-sport θα είναι καλο να είναι χωρισμένοι κάπως... p.s. καρέκλες βολικές και καλο hardware είναι πολύ βασικό...σου εύχομαι να κανεις καλή δουλειά και καλά κέρδη...καλή τύχη φιλαράκι...θα την χρειαστείς...
vardaris Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Από τεχνικό έχω ξαδερφάκι που έχει βγάλει ΙΕΚ με ειδικότητα σε δίκτυα υπολογιστών και το άτομο που θα βάλω να δουλέψει θα είναι και τεχνικός δικτύων. Από κόσμο ξέρω αρκετούς που περιμένουν να το ανοίξω,και μάλλον θα καταλήξω στα 15 γερά PC με σύνδεση 2048/640 της Vivodi. Δερμάτινα καθισματάκια και εξαερισμός βασικά συστατικά επιτυχίας πιστεύω. Θα μου φύγει κανα πεντοχίλιαρο παραπάνω αλλά αξίζει το ρίσκο.
polidis Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Από κόσμο ξέρω αρκετούς που περιμένουν να το ανοίξω. Opaaaaa!!!! Prosexe omos min tin patiseis opos tin patise ena s dikos mou pou anoixe ena prin kana 2xrono kai eixe pei malista se osous gnorize oti tha exei kai prosfores kai kai kai...... To anoixe to palikari loipon plakose o kosmos stin arxi plimira to talero o dikos mou xrima me ti sesoulaaaaaaa!!!! Epita arxisane ta zoria ton elege o enas ela more ase na katevaso kai afto ase na kano chat ligo parapano ton elege o alos ela more ti egine misi oritsa serfarisma thes kai franga? Kai telika to palikari den evgaze oute kan ta noikia kai otan arxise tis andiriseis den patouse pleon kaneis sto cafe. E!!! ton epilogo ton xeris. Kataxreomenos kai louketo. Giafto prosoxi oi prosfores prepi na yparxoune alla ta tzampe oute na to skeftese min se paroun apo kato kai meta klais kai esy. Afta etsi filika Gia prosoxi!!!!!
tsakonas Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 epishs apoti kserw i vivodi den exei kalo ping sta online games.apo kei kai pera 2mbit einai liga gia 15 pc an pezoun tautoxrona nomizw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.