Cotsidimos Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Άλλαξα motherboard και έβαλα ASUS P5ND2-SLI Deluxe χωρίς να κάνω καμία άλλη αλλαγή. Έκανα Format και εγκατέστησα τα Windows XP Pro EN (Γνήσια αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί καμία έκδοση του Power DVD. Somebody HELP me !!!!!!!!!
billpeppas Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Να υποθέσω ότι πέρασες σωστά motherboard chipset drivers & graphics card drivers ?
Cotsidimos Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Φυσικά. Εξάλλου, έχω εγκαταστήσει και λειτουργεί κανονικά το Win DVD.
burnin Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 to epatha kai ego auto to provlima otan me program metefera to leitourgiko apo ton c ston d. oute to powerdvd 6 alla oute kaito 7 paizei. me to pou paei na anoixei arxeio eikonas kolaei kai kleinei
Cotsidimos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Και τι έκανες τελικά; Το έλυσες το πρόβλημα με κάποιο τρόπο;
Cotsidimos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 μηπως εχεις x-fi πανω στην asus? Τι άκριβως είναι το X-fi;
greekboy Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 giati den xrisimopoieis kalitera kanena allo programma na telioneis....
Cotsidimos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 to epatha kai ego auto to provlima otan me program metefera to leitourgiko apo ton c ston d.oute to powerdvd 6 alla oute kaito 7 paizei. me to pou paei na anoixei arxeio eikonas kolaei kai kleinei Και τι έκανες τελικά; Το έλυσες το πρόβλημα με κάποιο τρόπο;
Cotsidimos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Τι άκριβως είναι το X-fi; Τελικά έμαθα τι είναι το x-fi. Όχι δεν έχω.
Cotsidimos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 giati den xrisimopoieis kalitera kanena allo programma na telioneis.... Έχω βάλει το Win DVD. Αλλά με τρώει η περιέργεια να μάθω τι φταίει.
choucouroucou Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 pandos the best einai to powerDVD 7...!TO systino anepifeilaxta
g1annis Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Φίλε, ακριβώς το ίδιο έπαθε ένας φίλος μου πριν από 1 μήνα με την asus. Παρεπιπτώντως πάλι με ένα DVD player, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν όντως το Power DVD. Πάντως ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Αφού έλιωσε (αλλά έλιωσε λέμε) στο ψάξιμο για αρκετές μέρες, βρήκε ότι υπάρχει μια ασυμβατότητα με τον σκληρό του δίσκο, και ότι τα 2 τους δεν τα πάνε καλά μαζί. Του προτείνανε να βάλει ένα τροποποιημένο bios, το οποίο όμως δεν είναι επισήμως συνιστώμενο και έτσι πήγε και πήρε πίσω όλα του σχεδόν τα χρήματα. Μόνο κουτί, τροφοδοτικό κλπ κράτησε. Εγώ θα σου πρότεινα, να δοκιμάσεις να κάνεις ένα partition σε κάποιον άλλο πιο νέο σκληρό δίσκο, να εγκαταστήσεις δοκιμαστικά το λειτουργικό σου εκεί, και να επιβεβαιώσεις αν είναι αυτό που σου λέω. Νομίζω όμως πως αν ψάξεις με τις πληροφορίες που σου έδωσα σε κανα site, θα βρεις και σε άλλους το πρόβλημα που σου λέω. Αν βρω κάτι περισσότερο θα σου πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.