Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Όσοι είδαν σήμερα ειδήσεις στον Alpha (Παπαθεμελής' date='Ζουράρις,Καστανίδης,[b']Μπήστης[/b]) ίσως κατάλαβαν ορισμένα πράγματα Κολλητε μου δεν ξερω τι παθαινω αλλα οταν βλεπω στα παραθυρα Μπιστη , Κουναλακη και 2-3 αλλους προοδευτικους δεν αντεχω και αλλαζω καναλι. :mrgreen: :mrgreen: Δεν εχω τεσταρει και την αντοχη της plasma και την εχω χρυσοπληρωσει !!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Όσοι είδαν σήμερα ειδήσεις στον Alpha (Παπαθεμελής' date='Ζουράρις,Καστανίδης,[b']Μπήστης[/b]) ίσως κατάλαβαν ορισμένα πράγματα Κολλητε μου δεν ξερω τι παθαινω αλλα οταν βλεπω στα παραθυρα Μπιστη , Κουναλακη και 2-3 αλλους προοδευτικους δεν αντεχω και αλλαζω καναλι. :mrgreen: :mrgreen: Δεν εχω τεσταρει και την αντοχη της plasma και την εχω χρυσοπληρωσει !!!! Εμένα μου αρκεί μόνο ο πρώτος για να κλείσω την TV ή να αλλάξω κανάλι...:???:
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Εμένα μου αρκεί μόνο ο πρώτος για να κλείσω την TV ή να αλλάξω κανάλι...:???: Γουστα και αντι-γουστα ειναι αυτα !!!!! :-D
zedone Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Παιδιά ας μη γινόμαστε και εμείς θύματα της Τουρκικής προπαγάνδας ή και των δικών μας φοβιών.Έχουμε να κάνουμε με μία εξωτερική πολιτική των "γειτόνων" μας (καί με τη Βυζαντινή έννοια!) όπου βαφτίζει απο θρησκευτικές μειονότητες ,λαούς (πχ Κούρδους κτλ),Αρχαιοελληνικούς και Ρωμαϊκους ναούς ,ιστορικά γεγονότα (Η Τροία και Όμηρος Τούρκοι ήταν κατα μερικούς!) και πάει λέγοντας και τα παρουσιάζει ώς Τούρκικα(Ευτυχώς που ούτε η γλώσσα ξεχνιέται απο τους Κούρδους ,αλλα ούτε και η γραφή στα μάρμαρα αλλάζει).Τώρα εμείς είμαστε σοβαροί;Ένας λαός που δέν αισθάνεται κομμάτι μιάς χώρας έτσι αντιδρά;Δέν βλέπετε τι γίνεται στη ΝΑ Τουρκία ή το τί έγινε στη Γιουγκοσλαβία;Και εδώ οι μέν λένε για πιάτα που βλέπουν Τουρκία και οι δε για αγκάλιασμα και πάντρεμα πολιτισμών.Άν και ποτέ δε θα συμφωνούσα με μία πολιτική επιλογή βάσει θρησκευτικών κριτηρίων,άς αντιπαρατάξουμε αυτά που δεν είχε ποτε η γείτονα και που στη καλύτερη ίσως να της τα επιβάλουν:Τα δικαιώματα που έχει ο κάθε Έλληνας πολίτης και την ελευθερία να επιλέγει για τον εαυτό του ό,τι γουστάρει και χωρίς να επιτρέπει να κάνουν άλλοι εξωτερική πολιτική στη πλάτη του δήθεν για το καλό του, προασπίζοντας τα "θρησκευτικά δικαιώματα" και πάει λέγοντας.Προσωπική μου γνώμη είναι οτι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.Τώρα χρειάζεται να γίνει και ένα κανονικό άδειασμα απο τους ίδιους τους Μουσουλμάνους που έχουν γίνει μπαλάκι της Τουρκίας στη προσπάθεια να επιβάλλει τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των στρατηγών της!
paschalia Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Να πω κατι ? Δεν ξερω τι νομιζετε κ τι ονειρευεστε ολοι οι οπαδοι της συμφιλιωσης των δυο λαων κλπ κλπ αλλα ξερω το εξης . Οτι το α φερνει το β , το β φερνει το γ .. κ.ο.κ . Και επειδη δν θελω να ξυπνησω καποια μερα κ να μου πει καποιος οτι εφοσον ειμαι γραμμενη στο δημοτολογιο της Σταυρουπολης Ξανθης , θεωρουμαι τουρκαλα .. , δν θελω καν την κινηση β ( η α εχει ηδη γινει ..) . Εχουμε ξεχασει τις παροιμιες .. αλλα να που μας χρειαζονται . Ετσι λοιπον η παροιμια που ταιριαζει ειναι η εξης '' Δωσε θαρρος στον χωριατη να σ'ανεβει στο κρεββατι'' . Και μη πει κανεις οτι η τουρκια δν θα κοιταξει να εκμεταλλευτει αυτο το γεγονος - αμα βγει η τουρκαλα - γιατι θα ειναι μακρυα νυχτωμενος .. Ολα τα υπολοιπα ειναι λογια του τυπου ''να'χαμε να λεγαμε'' .
mandate Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 whatever. always outnumbered,never outguned... παρακινδυνευμένες κινήσεις ,ρισκάρουν πολλά.
orionas Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Βρισκεσαι σε ενα μαντρι(Ελλαδα).Γεματο προβατα (Ελληνες).Σε περιτριγυριζουν λυκοι (Τουρκια,Αλβανια,Σκοπια) και τα κριαρια σου (Γ.Α. Παπανδρεου ,Μπιστης,Αλαβανος και οι αλλοι "ανθρωπιστες"-μισουμε καθετι που εχει σχεση με Ελλαδα-ζητω ο διεθνισμος) προσπαθουν να σε πεισουν οτι ολα πανε καλα.Γυρω απο το μαντρι εχει αρχισει να φουντωνει φωτια.Ερωτηση κρισης.Τι θα συμβει στο μαντρι και στα ερμα τα προβατα; Κατα Μπιστη-Αλαβανο-Γ. Α. Παπανδρεου και λοιπους:ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΡΟΒΑΤΑ. Ας γυρισω πλευρο.
Petza Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Λοιπόν καλά θα είναι να μην κλείνουμε με τόση ευκολία τα αυτιά μας σε κάποιες αναλύσεις ειδικών (έστω και αν δεν τους πάμε) Παπαθεμελής: Εξήγησε γιατί το 94 δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη υπερνομαρχεία από Α.Παπανδρέου Ο λόγος ήταν να αποφευχθεί ακριβώς αυτό το ενδεχόμενο Ο υιός έχει βλέπετε άλλα οράματα Απάντηση Καστανίδη,Μπήστη Χατζηνικολάου : ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Προφανώς λέγονται κεκλισμένων των θυρών , και δημόσια πουλάμε στο πόπολο ψευτο-προοδευτικά οράματα που δυστυχώς αρχίζουμε να τα υλοποιούμε κιόλας Παπαθεμελής: Θύμισε τι ρόλο παίζει στην εν λόγο περιοχή το Τουρκικό προξενείο Και που καταλήγουν οι διατελέσαντες εν καιρώ πρόξενοι ( Πρόξενοι στα USA) Υπενθύμισε ότι ήταν αυτός που εισηγήθηκε στον τότε πρωθυπουργό την κατάργηση της απαράδεκτης νομοθεσίας που απαγόρευε στους μουσουλμάνους την ανώτατη εκπαίδευση Του το αναγνώρισε Ο Καστανίδης Ζουράρης: Υπενθύμισε την κίνηση και των 3ων μουσουλμάνων βουλευτών (μου διαφεύγει η χρονολογία) να καταθέσουν επερώτηση στην Ελληνική βουλή και ζητώντας να αναγνωριστεί η Ελληνική μουσουλμανική μειονότητα ως τουρκική ΕΘΝΙΚΗ μειονότητα !!!!!!!!! συγχρόνως έθεσαν θέμα αναγνώρισης και Μακεδονικής μειονότητας Προσέξτε ήταν βουλευτές και των 3ων κομμάτων Ν.Δ ,ΠΑΣΟΚ ,ΣΥΝ. Ω τι διαβολική συμπτωματική ταύτιση απόψεων ε ???? Λησμονάτε ορισμένοι τις κατά καιρούς δηλώσεις όχι μόνο πολιτικών προσώπων ότι είναι και αισθάνονται τούρκοι ????? Ξεχνάτε την κίνηση βουλευτή αμέσως μετά την εκλογή του να πάει στην τουρκία για τα συχαρίκια ?? Η κίνηση αυτή είχε καταδικαστεί και από τον τότε πρωθυπουργό Α.Παπανδρέου. Σε ανταπάντηση Ο τεράστιος διεθνολόγος κος Μπήστης έφερε σαν παράδειγμα την καταδικαστική δήλωση μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΝ για το θέμα ΟΤΣΑΛΑΝ Να το δεχτούμε, αλλά μήπως δεν υπάρχει και η εξαίρεση σε κάθε κανόνα ? Αρχικό μήνυμα απο blueviper 1)Και τι προτείνεις καλέ μου φίλε; Να κάνουμε πρώτα ένα διδακτορικό στην πολιτική ανάλυση, προτού εκφράσουμε άποψη που ο κάθε ένας μπορεί να θεωρήσει εύκολη ή δύσκολη, αγνοώντας όμως τις εμπειρίες και τις γνώσεις του άλλου που οδήγησαν στο σχηματισμό της; 2)Όποιος λοιπόν τα γράφει στην καφετέρια πίνοντας φραπεδιά μέσω laptop να το δηλώσει τώρα, για να τον ξαποστείλουμε από τη συζήτηση. Μονάχα τούρκικος επιτρέπεται! 1)Όχι βέβαια , απλά να μην θέτουμε με τόση ευκολία όλα τα θέματα σε ένα τσουβάλι Παραβλέποντας τις ιδιαιτερότητες που έχει το καθένα ξεχωριστά Παράδειγμα: Την υποψηφιότητα στην νομαρχεία Αθηνών της έγχρωμης υποψήφιας (δεν θυμάμαι το όνομα της) Δεν υπήρξαν αντιδράσεις αν εξαιρέσεις μερικούς γραφικούς που απλά ειρωνεύτηκαν την επιλογή. 2)Το είπα για να δώσω έμφαση στην ευκολία και στην άγνοια περί ιδιαιτεροτήτων Αρχικό μήνυμα από blueviper Επειδή είμαστε κι αργόσχολοι και βρισκόμασταν στην καφετέρια εκείνη τη στιγμή, αντί να βλέπουμε το Νικόλα και την παρέα του να αμπελοφιλοσοφεί με τη σειρά της μέσω παραθύρων, όταν δεν τρώγεται σα σκυλολόι, θα μπορούσες να μας ενημερώσεις; Είναι κρίμα φαντάζομαι να χαθεί τόση συσσωρευμένη σοφία, όπως αυτή που εικάζω πως θα κατατέθηκε από τα λαμπρά μυαλά που προανέφερες. Τα κριτήρια ενημέρωσης που θέτεις είναι αν μη τι άλλο αποστομωτικά Συνέχισε να ανταλλάζεις απόψεις π.χ μαζί μου από αντικρινές καφετέριες Και κλείνε τα αυτιά σου σε ¨σοφίες¨ ανθρώπων που μάλλον γνωρίζουν 5 πράγματα παραπάνω. Αρχικό μήνυμα από blueviper Μετά τις 5 το απόγευμα πάντως, οι διατροφολόγοι δεν προτείνουν την κατάποση φραπέ. 8 λοιπόν η ώρα όλοι Alpha από σήμερα! Υπάρχει και χωρίς καφεΐνη
mandate Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 it s wrong που λέει και ο cartman. λύκοι - πρόβατα .πολλές στολές.μου θύμισες το coyote. πάντα το τσοπανόσκυλο το σπάει στο ξύλο. δε νιώθω πρόβατο ούτε μαριονέτα[that's the puppet's dream bein' human] we are ageless.angels envy us.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 λοιπόν καλά θα είναι να μην κλείνουμε με τόση ευκολία τα αυτιά μας σε κάποιες αναλύσεις ειδικών (έστω και αν δεν τους πάμε) Δεν επιθυμώ να ασχολούμαι με άτομα φανατισμένα με τη θρησκεία, ακόμη και αν λένε κάτι σωστό! Τους θεωρώ περισσότερο επικίνδυνους από οποιονδήποτε άλλον...
Kandinsky Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Απ' ότι καταλαβαίνω, τα όσα έγραψα προηγουμένως για τους Πομάκους σκούπισαν πολλούς πισινούς μια και συνεχίζεται απτόητη η καραμέλα περί Μουσουλμάνοι=Τούρκοι. Ακόμα κι αν παραδεχτούμε όμως ότι οι Μουσουλμάνοι αισθάνονται περισσότερο Τούρκοι από Έλληνες, ποιοί ευθύνονται γι' αυτό? Και το κυριότερο, τί πρέπει να γίνει για ν' αλλάξει η κατάσταση? Να συνεχίσουμε να λέμε ότι οι Μουσουλμάνοι είναι Τούρκοι? Να τους περιθωριοποιήσουμε ακόμη περισσότερο? Μήπως να τους βάλουμε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μαζί με τους Τσιγγάνους? Μήπως να στείλουμε τον Χριστόδουλο που είναι άγιος άνθρωπος και με την αύρα του θα φέρει τα απολωλότα πρόβατα πίσω στο ποίμνιο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Τον λογο για την παραπανω επιλογη τον ακουσα πεντακαθαρα πριν λιγο στην tv σε δηλωσεις Βενιζελλου. "Θα δουμε ποιος θα κερδισεις στις εκλογες για την τοπικη αυτοδιοικηση.Αλλα αυτο που ενδιαφερει το ΠΑΣΟΚ ειναι οι ερχομενες βουλευτικες εκλογες." Με μια τετοια επιλογη πιστευουν οτι θα παρουν πιο πολλους ψηφους απο Μουσουλμανους στις επομενες βουλευτικες εκλογες.
Fan Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Τελικά βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που όταν παρακολουθεί τον Μπίστη στην τηλεόραση του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι! Πάλι καλά γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Επίσης να μην μπερδεύουν μερικοί πολιτικούς τύπου Μπίστη - Αλαβάνου με τον Παπανδρεου γιατί υπάρχει τεραστια διαφορά. ΥΓ. Ξέρει κανένας εάν υπάρχει κάποιο blog ή κάτι ανάλογο για το ΠΑΣΟΚ που να γράφουν οι πολίτες τις απόψεις τους για το κόμμα;
Kandinsky Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Όταν πάρετε χαμπάρι παιδιά όσοι πιστεύετε ακόμα στα κόμματα ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί όλοι κι ότι το μόνο που μετράει είναι η καρεκλίτσα και η προσωπική δόξα του καθενός, θα έχετε χάσει αρκετά χρόνια απ' τη ζωή σας. Μια και κάπου προηγουμένως είδα να αναφέρεται το όνομα του Ανδρέα, ο άνθρωπος ήταν αναμφισβήτητα χαρισματικός και θα μπορούσε να είχε κάνει πολλά για την Ελλάδα, το αποτέλεσμα όμως ήταν να χρησιμοποιήσει αυτό του το χάρισμα μόνον για προσωπικούς λόγους και ανάδειξη. Ας μην ξεχνάμε ποιός έλεγε "Έξω οι Βάσεις" και τί τελικά έκανε. Και για να μην παρεξηγηθώ ως αντιπασόκος, τα ράμματα για τη γούνα των περισσοτέρων, ακόμα και για των λεγόμεων "εθναρχών", "εθνοσωτήρων", "χαρισματικών", "μεγάλων πολιτικών", κλπ, είναι πάρα πολλά. Ο μαρασμός της ελληνικής επαρχίας και η γιγάντωση του υδροκέφαλου αθηναϊκού κράτους είναι κάτι που κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει. Μην είστε θύματα των κομμάτων. Κοίταξτε ποιός και τί έκανε για την χώρα και στην χώρα χωρίς χρωματιστά γυαλάκια.
blueviper Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 1)Όχι βέβαια , απλά να μην θέτουμε με τόση ευκολία όλα τα θέματα σε ένα τσουβάλι Παραβλέποντας τις ιδιαιτερότητες που έχει το καθένα ξεχωριστά Μήπως είσαι ο Casper το φαντασματάκι και τη βγάζεις δίπλα μου όταν καταθέτω την άποψή μου, για να γνωρίζεις κι όλας πόσο "εύκολα" καταλήγω σε συμπεράσματα και κρίσεις; Κι εσύ κληρονομικό χάρισμα; Σαν πολλοί μαζευτήκαμε! Παράδειγμα:Την υποψηφιότητα στην νομαρχεία Αθηνών της έγχρωμης υποψήφιας (δεν θυμάμαι το όνομα της) Δεν υπήρξαν αντιδράσεις αν εξαιρέσεις μερικούς γραφικούς που απλά ειρωνεύτηκαν την επιλογή. Να υποθέσω πως αν η συγκεκριμένη μουσουλμάνα ήταν υποψήφια για το δήμο Πειραιά φερ' ειπείν, δε θα σε ενοχλούσε μια και δεν έχουμε να κάνουμε με ευαίσθητη περιοχή, που εξαρτάται από πλήθος γειτονικών συμφερόντων; Και για να το γενικεύσω...θα είχες πρόβλημα αν μια οποιαδήποτε μουσουλμάνα ήταν υποψήφια στη Νίκαια, στο Χολαργό, στη Θεσσαλονίκη κοκ; Τα κριτήρια ενημέρωσης που θέτεις είναι αν μη τι άλλο αποστομωτικάΣυνέχισε να ανταλλάζεις απόψεις π.χ μαζί μου από αντικρινές καφετέριες Και κλείνε τα αυτιά σου σε ¨σοφίες¨ ανθρώπων που μάλλον γνωρίζουν 5 πράγματα παραπάνω. Τι λες βρε παιδί μου?! Μαζεύτηκαν οι σύγχρονοι Σωκράτης, Δημοσθένης, Αριστοτέλης κι Εμπεδοκλής και δεν πέσαμε γονυκλινείς να κάνουμε τεμενάδες (αφού δε θα τις αποφύγουμε κι όλας με βάση την κινδυνολογία ορισμένων); Προτείνω δε να προστεθούν αυτές οι ρημάδες οι "σοφίες" στην Παλαιά Διαθήκη, στα "Νέα του Ψαροντούφεκου" (πάντα επίκαιρο) και στο "Ο Αγών Μου". Θα σε έθιγα αν σου έλεγα πως δυνητικά είμαι διατεθειμένος να σεβαστώ περισσότερο τη γνώμη σου και κάθε άλλου εδώ μέσα, από εκείνες του Παπαθεμελή, του Μπίστη και των λοιπών πολιτικάντηδων; Φερέφωνο πάντως δε σκοπεύω να παραμείνω...φροντίζω να βασίζω την άποψή μου σε προσωπικό πνευματικό κάματο, αντί να υιοθετώ στείρα κι άκριτα τις απόψεις των παραθύρων. Ο καθένας με τις επιλογές του... Υπάρχει και χωρίς καφεΐνη Είναι σα να κάνεις σεξ χωρίς σύντροφο. Ξενέρωμα! ...Να το δεχτούμε, αλλά μήπως δεν υπάρχει και η εξαίρεση σε κάθε κανόνα ? Πως γνωρίζεις πως κι αυτή η συγκεκριμένη μουσουλμάνα δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μια εξαίρεση με τη σειρά της; Στον καφέ το διάβασες ή στην τράπουλα της Κατίνας; Κι επειδή βλέπω πως τελικά η ηλικία (όχι απαραίτητα για το FAN) μια πρόφαση υπήρξε για να ριχθεί στον Καιάδα η κυρία ως τουρκόσπορος και κατάσκοπος της MIT και κυρίως για να μιλήσουμε και πάλι για το "ανάδελφο έθνος" και τους "λύκους που μας περιτριγυρίζουν", αναρωτιέμαι...μήπως να ακολουθήσουμε τη λογική της απομόνωσης, χωρίς ανοίγματα σε άλλες θρησκείες, σε άλλες παραδόσεις, σε διαφορετικές νοοτροπίες (που στην τελική ουδείς γνωρίζει αν έχουν έτσι); Αν έγινε τόσος ντόρος πριν τη δούμε για να τη βαφτίσουμε και μάλιστα για μια θέση που από τη φύση της μάλλον αστεία είναι σε επίπεδο αρμοδιοτήτων κι εξουσίας, τρομάζω με το ενδεχόμενο της παρουσίας μη-χριστιανού σε άλλη πιο σημαντική θέση στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.