Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια για υπερνομαρχία!

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να πώ εδώ αγαπητοί φίλοι ότι ένα είναι σίγουρο.Όλοι μας αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε το καλό του.Ίσως διαφέρουν οι αντιλήψεις μας αλλά κοινή συνιστώσα είναι το προαναφερθέν. Σίγουρα είναι ριψοκίνδυνο το να έρθει "κάτι διαφορετικό" ,όμως ανοίγεις ένα άλλο δρόμο ,στερώντας ένα επιχείρημα της Άγκυρας για κοινωνικό αποκλεισμό(ποιός μιλάει ) της μειονότητας κτλ. Είμαι σίγουρος ότι τέτοιες κινήσεις (άσχετα με το αποτέλεσμα των εκλογών) θα μας οδηγήσουν σε νέου είδους "σχέσεις" με τους γείτονες και σχετικά με το Πατριαρχείο, Σχολή της Χάλκης, Πριγκιπονήσια κτλ.Έλπιζω να σας έβαλα στο πνεύμα (έστω με πλάγιο τρόπο).

Ευχαριστώ

Παναγιώτης

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλά τυχαίνει η συγκεκριμένη υποψήφια να είναι εκτός από μουσουλμάνα και τουρκάλα. Εκεί είναι το πρόβλημα.

Αν και εχω διαφωνησει σε οσα ειχες γραψει σε αλλα ποστ νομιζω οτι το παραπανω ειναι ολη η αληθεια.

Οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα δεν ειναι απλα μουσουλμανοι.Ειναι Τουρκοι και εκει ειναι το προβλημα.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
Ερωτηση:

Παει ο Αμπντουλ στο ληξιαρχειο και λεει οτι θελει να παντρευτει την Αισα.

"ποσων ετων ειναι η Αισα?" "12 κυριε ληξιαρχα".

Αν αρνηθουν να γινει ο γαμος' date=' τοτε αντικειται στο συνταγμα που αναφερει την ελευθερη εκφραση και λειτουργια των θρησκευτικων πιστευω.

Η (ερμη) η γυναικα ενηλικιωνεται στα 9 της (αλλοι λενε στα 7) οποτε και επιτρεπεται ο γαμος.

Αν δεχτουν να γινει ο γαμος, ειναι φανερο για τι προκειται.

Να δουμε πως θα τα βγαλει περα η ευρωπη με τετοια θεματα. Παντως, ελπιζω να μην αλλαξουν τα πιστευω τους οι ευρωπαιοι οπως αλλαξαν τα βιβλια ιστοριας οι Γερμανοι για να μην θιξουν τους τουρκους.[/quote']

Το παράδειγμα είναι μάλλον ατυχές.

Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις είναι ελεύθερες να εκφραστούν αν δεν προσκρούουν στους νόμους του Κράτους. Απλό. Ένα φυσικό πρόσωπο δεν ενηλικιώνεται παρά στα 18 έτη.

Δημοσ.

nmtray2 να σου θυμισω το εξης .

Ο κεμαλ ατατουρκ καταφερε σε πολυ πιο οπισθοδρομικες συνθηκες να εξευρωπαϊσει την τουρκια κ να καταργησει τα χαρεμια - φεσια κ ενδυμασιες ( βεβαια ''καταργησε'' κ αλλα πολλα ... αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια .. )

Δημοσ.

Να βγει ένας γκιούλης νομάρχης σε ελληνικό έδαφος,δήμαρχος αθηνών να είναι αλβανός και πάει λέγοντας.Άντε σε λίγο να βάλουμε και τσεμπέρια να φτιάξουμε και πιο πολλά τζαμιά για να δείξουμε ότι είμαστε φιλικός και με το μυαλό μπροστά λαός.Να μην παρεξηγηθούν τα μισοφεγγάρια πάνω από όλα.Τα σέβη μου στους άχρηστους στην κυριολεξία πολιτικούς μας με τα κουμπαριά τους και τις νομάρχες.Ρε πάνε καλά ρε;Μα τόσο πολύ;;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως κανείς δεν ξέρει τι κάνει ένας Νομάρχης (η μάλλον τι θα έπρεπε να κάνει...) και καθόμαστε και ασχολούμαστε με το θρήσκευμά του ή την καταγωγή του! Αντί να ασχολείται ο καθένας με τα προβλήματα του τόπου του και με το να βρει έναν άξιο να αναλάβει την ανάδειξή τους, καθόμαστε και τους επιλέγουμε με βάση το χρώμα (του κόμματος αρχικά και του δέρματος στη συνέχεια...)

:???:

Δημοσ.
και καθόμαστε και ασχολούμαστε με το θρήσκευμά του ή την καταγωγή του! :???:

Δηλαδη η επιλογη της Τουρκαλας δεν εγινε με τετοια κρητηρια ????

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδη η επιλογη της Τουρκαλας δεν εγινε με τετοια κρητηρια ????

Όχι απαραίτητα! Ασχολήθηκε κανείς με το ιστορικό της, το μορφωτικό της επίπεδο, τυχόν άλλες θέσεις που κατείχε παλιότερα??? Το μόνο που ξέρουν όλοι είναι το Μουσουλμάνα και το Τουρκάλα! :???:

Δημοσ.
Όχι απαραίτητα! Ασχολήθηκε κανείς με το ιστορικό της, το μορφωτικό της επίπεδο, τυχόν άλλες θέσεις που κατείχε παλιότερα??? Το μόνο που ξέρουν όλοι είναι το Μουσουλμάνα και το Τουρκάλα! :???:

Εγω πιστευω οτι ειναι και ο μοναδικος λογος μιας και οι Μουσουλμανοι (βλ Τουρκοι) ειναι η πλειοψηφια στον νομο Ξανθης.Και οι ψηφοι εκει σε τετοιες περιπτωσεις ειναι μονοκουκι !!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Eναι 27 χρονων. Δικηγορος. Παει για υπερνομαρχια. Δε φανταζεσαι χαλαρα ατομα πιο εμπειρα και αξια για τη θεση?

Δημοσ.
Eναι 27 χρονων. Δικηγορος. Παει για υπερνομαρχια. Δε φανταζεσαι χαλαρα ατομα πιο εμπειρα και αξια για τη θεση?

27 χρονών

Όπερ και σημαίνει ότι

Υποθέτουμε ότι μπήκε στο Πανεπιστήμιο στα 18 της

Και 5 χρόνια η σχολή 23

Και δυο χρόνια η πρακτική της 25

Χωρίς να υπολογίσουμε τυχόν χρονοτριβές. Άρα η εν λόγω κυρία κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια δικανικού έργου να αποδείξει πόσο ικανή είναι και πήρε το σχετικό χρήσμα

ΟΥΣΤ.

Δημοσ.

Αν φανταζομαι λεει...Αλλα δεν ειναι Τουρκοι μαλλον.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Άρα η εν λόγω κυρία κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια δικανικού έργου να αποδείξει πόσο ικανή είναι και πήρε το σχετικό χρήσμα

ΟΥΣΤ.

Ρε Γιαννη δεν το απεδειξε...Της το εδειξε η Αγκυρα.Μην γελιομαστε.

Δημοσ.

Δε νομίζω να το υπέδειξε κανείς κε Γιάννη. Απλώς είναι καθαρά ψηφοθηρική τακτική.

Και για να μη μου βγει κανείς και πει ότι μιλάω με κομματικά κριτήρια, τα ίδια ακριβώς έλεγα και όταν έβαζαν μουσουλμάνους υποψήφιους βουλευτές όλα τα κόμματα (και αντιστοίχως επενούσα το Σαμαρά που δεν είχε βάλει κανέναν στους συνδυασμούς της Πολιτικής Άνοιξης. Και για όσους θυμάστε για πόσους ψήφους δεν είχε πιάσει τότε το 3%, καταλαβαίνετε πως πλήρωσε αυτή του την επιλογή)

Δημοσ.

Εύχομαι κι ελπίζω αύριο μεθαύριο να έχουμε πράγματι άξιο δήμαρχο αλβανικής καταγωγής στην Αθήνα, άξια δήμαρχο βουλγαρικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη, άξιο ινδουιστή πρόεδρο στο Κατσικοχώρι Ευβοίας και ικανότατο μαύρο (έγχρωμο κατά κάποιους, όπως οι τηλεοράσεις) μωαμεθανό εισαγγελέα εφετών.

Προκόψαμε κι από τους "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" συντοπίτες μας στις διάφορες θέσεις, για να μας ενοχλεί άξαφνα η παρουσία μιας μουσουλμάνας υποψήφιας, που, πέρα από τα ηλικιακά της προσόντα, ίσως να αισθανθούν κι οι ομόθρησκοί της λιγότερο απομονωμένοι και περιθωριοποιημένοι από τη γενικότερη ελληνική πολιτική της περιχαράκωσης και της αποστασιοποίησης.

Ανέμενα την ίδια ευαισθησία, να ανοίξει ένα παρόμοιο thread, για την περίπτωση του υποψηφίου δημάρχου Αλέξη Τσίπρα (ετών 32) της πρωτεύουσας της χώρας, αλλά φαίνεται τα 4-5 παραπάνω χρονάκια αδιαμφισβήτητης πολιτικής εμπειρίας και κοινωνικού συγχρωτισμού, αλλά κυρίως η χριστιανική του υπόσταση και η βαθιά ελληνική του ρίζα τον καθιστούν πανάξιο υποψήφιο στα μάτια της υποκρισίας.

Χάρη στο κληρονομικό μου χάρισμα, δώρο της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου, δηλώνω τουλάχιστον βέβαιος πως οι μισοί από αυτούς που ωρύονται για τη μουσουλμάνα 27χρονη, θα αντιδρούσαν με την ίδια θέρμη κι αν ήταν μουσουλμάνα 40χρονη. Μα είναι δυνατόν να μην κρατάμε ανόθευτο το πατροπαράδοτο χριστιανοθρεμμένο ελληνικό πολιτικό στοιχείο και να το μολύνουμε με προσμείξεις αλλόπιστες κι επιβολές ξένων κρατών (όλοι δουλεύουν για την ΕΥΠ και τα ξέρουν αυτά)?

Πάντα θα υπάρχουν κι οι γραφικότητες κι οι εμμονές. Τα ίδια έγιναν και για τη σημαία που σήκωσε ο άξιος πρώτος μαθητής του τάδε σχολείου, που είχε (ο κακόμοιρος!) αλβανική καταγωγή, τα ίδια γίνονται και με μια υποψήφιο που δεν είναι χριστιανή. Να περιμένουμε να βγουν και με πλακάτ στους δρόμους, όταν δουν τον πρώτο ομοφυλόφιλο υποψήφιο στη θέση του εκάστοτε Ελληνάρα μάτσο-τσολιά "πατριώτη".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...