nmtray2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Το εχεις σκεφτει οτι μπορει να εισαι ακραιος? Δεν ξερω, ρωταω.
blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Να σου πω... Όταν έγραψα σοβαρά σοβαρά πως επικεντρώνομαι συνειδητά στα στραβά κι ανάποδα αυτής της χώρας, όπως εγώ τουλάχιστον τα βλέπω και τα βιώνω, δέχθηκα την παραίνεση να μετακομίσω εις την αλλοδαπή και μάλιστα από άτομα που μένουν εκεί εδώ και χρόνια. Ο καθένας λοιπόν χρήσιμο είναι να πίνει και λίγο από το φάρμακο που κερνάει τον άλλο. Αν εγώ πρέπει να την κάνω αφού δε γουστάρω τον τόπο μου, έτσι κι ο άλλος επιβάλλεται να βρίσκεται εδώ αφού μόνο αυτόν γουστάρει. Όχι κι όλα δικά μας...
nmtray2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Θα σου πω τη γνωμη μου για τους ελληνες καφρους. Τους βλεπεις καθε Κυριακη: Το πρωι στην εκκλησια, το μεσημερι στα καραισκακια και το βραδυ στα σκυλαδικα. Και ζηταω συγνωμη απο τους συνειδητοποιημενους που ανηκουν στα παραπανω συνολα. Απλα, πιστευω οτι αν παρεις εναν στην τυχη, οι πιθανοτητες ειναι να ειναι καφρος κι οχι συνειδητοποιημενος. Αν εχεις διαβασει αυτα που γραφω, τα παιρνω με εκφρασεις "ολοι ειναι καφροι". Δεν ειναι. Κι οποιος λεει το αναποδο, δεν σημαινει οτι λεει οτι οι ελληνες ειναι μαματοι. Και κατι τελευταιο: Διαβασα καπου για τη σημαια. Για τους αρχαιους, δεν με νοιαζει. Για το 21 δεν με νοιαζει. Για το 40 με ψιλονοιαζει. Αλλα την ματοβαμενη σημαια που βγαινει πρωτη-πρωτη στην πορεια στο Πολυτεχνειο, καλα θα κανουν καποιοι να την σεβονται περισσοτερο. Γιατι αυτοι πολεμησαν τους φασιστες, δεν ηταν φασιστες.
italos69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 γιατί δε θίχτηκες που ο italos69 ισοπεδωτικά ακύρωσε κάθε αριστερή επαναστατική δράση; Πότε το έκανα αυτό; Εκτός αν θεωρείς αριστερούς τους ΑλαβανοΠαπαγιαννακοΜπιστοΚουναλοΔαμανΑνδρουλάκηδες οπότε πάω πάσο!
blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Την άλλη φορά δοκίμασε να συνδέσεις σε μία λέξη 47 ονόματα. Πάλι δεν απάντησες καλέ μου Ιταλέ για το '74. Ας είναι. Είναι γνωστό άλλωστε πως τότε τη ζημιά την έκαναν αυτά τα φασιστόμουτρα οι αριστεροί κι όχι οι συμπάθειές σου.
NickTheGreek Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σαν να ξεφυγε το θεμα.Δεν ανταλλασετε τηλεφωνα να μιλησετε μεταξυ σας για τον εμφυλιο,τους φασιστες και τα κουμουνια?Η αν θελετε ανοιξτε διαφορετικο θεμα.
marios1957 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δεν θα κλειδώσει ακόμα,η τουλάχιστον έτσι θέλω να νομίζω
grigas Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Η ελλάδα θα πάει μπροστά όταν μετά από μερικές γενιές θα σταματήσουν τέτοιου είδους διαμάχες.....
Fan Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρε BlueViper ψυχραιμία. Τι πιστεύεις ότι οι άλλες χώρες είναι παράδεισος και η Ελλάδα η κόλαση; Εντάξει φυσικά και χρειαζεται επιγόντως κάποιες βασικές υποδομές σε ιντερνετ ή σε οδικό δίκτυο, στα τρένα, κτλ. αλλά μην νομίζεις ότι και άλλες χώρες δεν έχουν αντίστοιχα προβλήματα. Όσο για το εάν οι Έλληνες είναι πιο ρατσιστές από τους άλλους ευρωπαίους, τι να πώ; Μου φαίνετε ότι δεν έχετε μιλήσει με κανέναν ξένο για να καταλάβέτε πως σκέφτονται. Στην Ιταλία εάν έβαζε για υποψηφιότητα μουσουλμάνος (έστω και Ιταλός) νομαρχης (ειδικά στον βορρά) θα γινόταν επανάσταση. Για να μη μιλήσω για άλλες χώρες όπως Γερμανία, Γαλλία με πόση "στοργή" βλέπουν τους μουσουλμάνους. Στην Ελλάδα, μόνο στην αρχή υπήρξαν κάποιες χλιαρές αντιδράσεις και μάλιστα απόκτησε και φανατικούς υποστηρικτές που προσπαθόντας να αποδείξουν το πόσο προοδευτικοί είναι υποστήριζαν με πάθος την υποψηφιότητα λες και ήταν συγγενής τους! Αναφέρομαι κυρίως σε δημοσιογράφους. Προσωπικά για μένα οι Έλληνες είναι από τους λιγότερους ρατσιστές - μισαλλόδοξους στην ΕΕ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δεν θα κλειδώσει ακόμα,η τουλάχιστον έτσι θέλω να νομίζω Τώρα όμως θα κλειδώσει. Αρκετά. Το θέμα εξαντλήθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.