blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρε Kandinsky και blueviper τι απόψεις είναι αυτές που εκφράζετε συνέχεια; Τέτοια πράγματα δεν ακούστηκαν ούτε στο κοινωνικό φόρουμ του Αλαβάνου. Υπερβολές. Και μάλιστα από κάποιον που το μόνο του πρόβλημα, για το οποίο άνοιξε και thread ήταν η ηλικία μιας υποψήφιας. Μην τρομάζεις πάντως μωρέ από 2-3 "προοδευτικές" φωνές...αφού βλέπεις πως η πλειοψηφία τείνει προς την άλλη πλευρά. Κοιμήσου ήσυχος το βράδυ...η Ελλάδα δεν κινδυνεύει ακόμα. Πραγματικά δεν πίστευα ότι υπήρχαν τέτοια άτομα στην Ελλάδα. Σε όλα τα θέματα προσπαθείτε να βρείτε κάτι να πείτε εναντίον της Ελλάδος! Από το να γλύφουμε μονίμως και να παραγνωρίζουμε τα υπαρκτά προβλήματα, το προτιμώ. Μέσα από την κριτική, ακόμα και τη σκληρή και άδικη, μπορεί να προκύψουν περισσότερα οφέλη από τη διαιώνιση της αποχαυνωτικής άποψης περί ανώτερης φυλής και Land Of The Gods. Τώρα που μας βρήκες ξεκίνα να πιστεύεις...και να ερευνάς κι όλας. Έλεος πια. Για λύπηση ψάχνεις; Και όπως είπε ένας χρήστης παραπάνω έαν δεν σας αρέσει η Ελλάδα μπορείτε να πάτε σε άλλη χώρα της ΕΕ πολύ εύκολα. Τότε μόνο θα καταλάβετε το πόσο εκτιμούνε την Ελλάδα οι ξένοι. Άντε πάλι το ίδιο γελοίο επιχείρημα. Υποτιμάς τη νοημοσύνη σου με την αναπαραγωγή τέτοιων αστειοτήτων. Εσύ καλέ μου φίλε που βρίσκεσαι στην Ιταλία 4.5 χρονάκια, γιατί δεν άραζες στην Ελλάδα που είναι όλα ιδανικά και ρόδινα; Οι σπουδές φταίνε; Μα αυτή η χώρα δίνει ευκαιρίες στους πάντες...αδικαιολόγητος λοιπόν. Έλα γρήγορα πίσω τώρα που έχει πάρει τα πάνω της η χώρα και είναι ένας επίγειος παράδεισος...έχουμε και πλούσια βλάστηση (ειδικά στο κέντρο της Αθήνας) με πολλούς πιθηκάνθρωπους. Όλοι οι καλοί μας φίλοι που βρίσκεστε στο εξωτερικό και συμμετέχετε στο παρόν forum θεωρώντας πως αδίκως κατηγορούμε την Ελλάδα για το ένα και το άλλο, γυρίστε πίσω βρε παληκάρια αφού έχει τόση γλύκα. Ελάτε και θα απολαμβάνετε την τρελή ταχύτητα των 384Kbps με 30? το μήνα, όταν δε θα τριγυρνάτε στα βρώμικα στενοσόκακα απολαμβάνοντας το μίνιμουμ των υπηρεσιών από τους εστιάτορες. Απορώ με την υπομονή και την ανοχή σας, που διαβιώνετε στις Ιταλίες και τις Γερμανίες. Υπάρχει και μια άλλη λύση δημιουργείτε ένα κόμμα εσείς οι δύο και παίρνετε "μεγάλα" πολιτικά στελέχη του τύπου Αλαβάνου-Μπίστη και προσπαθήστε να περάσετε τις ιδέες στην Ελλάδα. Εάν είστε η πλειοψήφια τότε ακολούθαμε όλοι αλλιώς εάν είστε η ισχνή μειοψηφία "στην τρύπα σας κρυφτείτε" και μην ενοχλείτε τον υπολοιπο κόσμο. Ώπα βρε Δημοκράτη (πρόσεξες φαντάζομαι τη χρήση του κεφαλαίου). Ώστε να κρυφτούνε στην τρύπα τους οι μειοψηφίες ε; Δεν ξέρεις πόσο πολύ σε τιμάνε τέτοιες απόψεις και πόσο αποκαλυπτικές είναι φασιστικών ιδεωδών κι επικίνδυνων τάσεων. Οικτιρώ...τουλάχιστον. Και κάτι άλλο τι σημαίνει για σένα Ελληνάρας; Μηπώς οι 10-15 γραφικοι καραγκίοζηδες που έδειραν κάποιους μαύρους επειδή πανηγύριζαν για την νίκη της Ελλάδος στο Euro; Τότε έχεις μεγάλο λάθος. Τώρα έγιναν και γραφικοί καραγκιόζηδες; Εγώ νόμιζα πως ήταν κακοποιά στοιχεία, ρατσιστές του κερατά, αλητήριοι και τραμπούκοι. Είναι τόσο προφανές πως δε βλέπουμε τα πράγματα από την ίδια σκοπιά. Ελληνάρας καλέ μου fan είναι εκείνος που την έχει δει μαμίκος of the universe μόνο και μόνο επειδή έτυχε να γεννηθεί στο συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο. Γνωρίζει ελάχιστα από ιστορία, ενδιαφέρεται να την μελετήσει ακόμα λιγότερο, αλλά κομπάζει με το ύφος χιλίων καρδιναλίων και καμαρώνει σαν το γύφτικο σκεπάρνι για όσα οι πρόγονοί του κατέκτησαν και κατόρθωσαν τη στιγμή που το μεγαλύτερο επίτευγμα του ιδίου ήταν και είναι να επισκέπτεται την τουαλέτα και να κατουρά βρίσκοντας στόχο. Οτιδήποτε άλλο που δε φέρει την ελληνική παιδεία ή/και γονιδιακά δεν έχει καταγωγή από τον Επαμεινώνδα και τον Αναξίμανδρο υπάγεται αυτομάτως σε μια κατώτερη βαθμίδα. Σε κάλυψα καθόλου ή να συνεχίσω να παραθέτω τα χαρακτηριστικά του Ελληνάρα; Να συμφωνήσω ότι είναι η χειρότερη χώρα μόνο σε έναν σημαντικό τομέα: στο ότι έχει πάρα πολύ χαμηλούς μισθούς και πάρα πολύ υψηλές τιμές στα προιοντα της. Πες κι άλλα, πες κι άλλα. Και στην καθαριότητα δεν τα πάμε πολύ καλά...και στο service...και στην οργάνωση...και στο βιοτικό επίπεδο...και στην αντιμετώπιση αναπήρων...και στο σύστημα υγείας (όμορφα ράντζα, όμορφα καίγονται)...και στην αισθητική πόλεων...και στις συγκοινωνίες (ένα μετρό τι να σου πρωτοκάνει)...και...και...και...γενικά πάσχουμε. Μην ντρέπεσαι να τα αναφέρεις...να ντρέπεσαι που υπάρχουν. Πραγματικά λυπάμαι για ορισμένους που βλέπουν τα πράγματα εντελώς μονόπλευρα. Ενώ εσύ βρε Fan...υπόδειγμα σφαιρικής προσέγγισης. Τα έχεις δει από παντού κι έκανες την επιλογή σου. @marios1957 Απορία...σου άρεσαν ποτέ οι γέροι του Μάπετ Σόου; @Petza Άστο φίλε μου είναι η νέα λογικοί των εραστών της παγκοσμιοποίησης Τώρα μπλέχτηκε κι η παγκοσμιοποίηση στο κόλπο. Το βλέπω να το γυρνάμε στο εβραϊκό λόμπι έτσι που πάει το πράγμα και στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Τι να κάνουμε ρε Μάριε εδώ μας έχουν φύγει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε στο η θα κολλήσουμε ???? Δεν είναι αυτά που διαβάζεις...προσόν του Ελληνάρα είναι και ο μεγάλος ανδρισμός...με δικαιώνει και το Medlook για τις υποψίες που είχα. Ο πιθανός λοιπόν λόγος πτώσης των μαλλιών σου μπορεί να έιναι κι ο παρακάτω: "Η απώλεια των μαλλιών οφείλεται στην υπερευαισθησία τους στις ανδρογενείς ορμόνες και ιδιαίτερα στο μεταβολίτη DHT της τεστοστερόνης. Για το λόγο αυτό μερικοί θεωρούν ότι η φαλάκρα είναι σημείο περισσότερο αρσενικού χαρακτήρα αν και αυτό δεν είναι απόλυτο." @italos69 Ενώ οι Μπιστοκουναλοδαμανάκηδες θα είναι μπροστάρηδες στον αγώνα! Και θα σώσουν πάλι την Ελλάδα, όπως τότε... Από το πολύ σώσιμο τα σύνορα θα πάνε στη Λαμία. Προσπαθώ να θυμηθώ ποιοι ήταν στην εξουσία το '74, ξέρεις τότε που έγινε η περιβόητη εισβολή στην Κύπρο. Γαμώτο...μου διαφεύγει. Ρε Kandinsky, αριστερά ήταν τα καθάρματα που παρέδωσαν τα αδέλφια στη σκατομογγολοράτσα; Κάτσε να μας πει ο italos69 που τα θυμάται και καλύτερα. Αλλά κι εσύ Italos69...έτσι τιμάς τους αρχαίων ημών προγόνους; Υιοθετώντας ψευδώνυμο που προδίδει γειτονική προέλευση; Δεν έχεις καταλάβει πως εδώ γράφουμε μονάχα οι original Έλληνες; @LL_NEO Χαλάρωσε...πιάσε κι εσύ ένα φραπεδάκι και μην ταράζεσαι. Επειδή μάλιστα επικαλείσαι τους κανόνες του forum, το δέον θα ήταν τουλάχιστον 6-7 άτομα από εμάς τους συμμετέχοντες (με εσένα κι εμένα μαζί) να είχαμε φάει ban, αν ακολουθούνταν κατά γράμμα. Αντί λοιπόν να επιχαίρεις που οι mods/admin συνεχίζουν να επιτρέπουν μια συζήτηση έστω και σε έντονο ύφος και στα πλαίσια της δημοκρατικής έκφρασης, καταφεύγεις κατευθείαν στη λογική της φίμωσης και της απαγόρευσης. Ο καθένας με την αισθητική του...
Fan Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά το τόπικ μου θυμίζει starcraft όταν παίζαμε free for all 8 άτομα και γινόταν πανικός!!!! Όσο για κάτι που αναφέρθηκε για αριστερούς και αντίσταση και 1940 ενα έχω να πώ: EINAI ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΤΑΛΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΩΝ - (και αργότερα) ΑΓΓΛΩΝ ΜΕ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΜΠΙΣΤΗΔΕΣ. Σουβλιστούς με τη ξιφολόγχη θα τους έκαναν εάν ήξεραν αυτά που λένε για τη χώρα τους.
blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 @LL_NEO Καλά ε...τον κατατρόπωσες. Τι Ιός κι αηδίες. Πέταξες το αντίπαλο δέος...κείμενο που φιλοξενείται από τη σελίδα "Παλαιολόγος", στα links της οποίας (πέρα από το κραυγαλέα εθνικιστικό περιεχόμενό της) μεταξύ άλλων βρίσκουμε: Hellenic Nationalist Page Η Σελίδα της Μεγάλης Ελλάδος 21η Απριλίου 1967 Χεχεχε...κατά τα άλλα, σε χαλούσαν οι χρυσαυγίτες. Έλα να πέφτουν όλες οι μάσκες...
italos69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Αλλά κι εσύ Italos69...έτσι τιμάς τους αρχαίων ημών προγόνους; Υιοθετώντας ψευδώνυμο που προδίδει γειτονική προέλευση; Δεν έχεις καταλάβει πως εδώ γράφουμε μονάχα οι original Έλληνες; Έχεις απόλυτο δίκηο... θα το κάνω ανθitalos67 (πρόσεξες; 67! σου λέει κάτι για να μην αισθάνεσαι κάπως....
LL_NEO Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 @LL_NEO Χαλάρωσε...πιάσε κι εσύ ένα φραπεδάκι και μην ταράζεσαι. Επειδή μάλιστα επικαλείσαι τους κανόνες του forum, το δέον θα ήταν τουλάχιστον 6-7 άτομα από εμάς τους συμμετέχοντες (με εσένα κι εμένα μαζί) να είχαμε φάει ban, αν ακολουθούνταν κατά γράμμα. Αντί λοιπόν να επιχαίρεις που οι mods/admin συνεχίζουν να επιτρέπουν μια συζήτηση έστω και σε έντονο ύφος και στα πλαίσια της δημοκρατικής έκφρασης, καταφεύγεις κατευθείαν στη λογική της φίμωσης και της απαγόρευσης. Ο καθένας με την αισθητική του... Θα σου πω το εξής και σου λέω εκ των προτέρων ότι δεν πάω να σε προσβάλω. Αν σου πω ότι η μάνα σου είναι ... κατάλαβες τι, α) θα κάτσεις να με πείσεις ότι δεν είναι ευαγγελιζόμενος δημοκρατικές παπαριές β) θα με πλακώσεις στις παναγίες ή γ) θα περιμένεις να γίνω ban? Σου λέω λοιπόν ότι όπως εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχες θιχτεί επειδή ένα μαλακισμένο (στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ) σου βρίζει συγγενικό σου πρόσωπο έτσι θίγομαι τώρα και εγώ. Κατάγομαι απο δεξιά οικογένεια και επέτρεψε μου να θίγομαι αν μου κατηγορούν τον παππούλη μου ας πούμε ως γερμανοτσολιά (κατα τη λογική δεξιός -> μη αριστερός -> γερμανοτσολιάς) Επειδή λοιπόν δεν υπάρχει περίπτωση στη δική μου περίπτωση να γίνει το α) και να έχουμε το διάλογο του στυλ - Οι δεξιοί δεν ήταν γερμανοτσολιάδες - Ήταν - Δεν ήταν Και επειδή δεν έχω όρεξη να φάω κανα μήνα ban (διότι με αυτά που θα πω, τόση θα είναι η ταρίφα), ζητάω να διαγραφεί το επίμαχο ποστ. Δε ζητάω ούτε να γίνει ban ο Kandinsky, ούτε τίποτα άλλο.
LL_NEO Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δεν κάνω edit επειδή είχαμε μια διαφωνία σχετικά με τη χρήση του Λοιπόν το συγκεκριμένο κείμενο το πήρα απο το phorum.gr όπου δυστυχώς δεν αναφέρεται η πηγή του. Τη σελίδα που αναφέρεις την αγνοώ. Σχετικά κείμενα και στο ίδιο ύφος (που σημαίνει ότι γενικώς μην περιμένεις πλήρη αντικειμένικοτητα απο καμία πλευρά ειδικά για εκείνη την περίοδο) υπάρχουν σε διάφορες μικρές εκδόσεις στην Καλαμάτα. All in all (για να αντιγράψω το φίλτατο bandito που το γύρισε στο αγγλικό (ελπίζω μόνο λόγο* γραφής) με βάση αυτά που έχω διαβάσει κατα καιρούς και με βάση τις αφηγήσεις παλαιοτέρων το σχετικό κείμενο δεν έχει αξιοσημείωτες διαφορές με αυτά που ήξερα εκ των προτέρων *και για να προλάβω και σένα, δεν εννοούσα λόγω δλδ εξαιτίας Τελικά δεν το γλύτωσα το edit Απο δω και κάτω είναι τσόντα το κομμάτι.. Και επιπλέον μη μου πεις ότι η Ελευθεροτυπία δε φημίζεται για την ακεραιότητα της. Το ότι δε δέχομαι ότι είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής παραμένει. Οπότε μη κουράζεσαι και μην προσπαθείς να με εντάξεις εκεί. Άλλωστε τα πολιτικά μου πιστεύω τα έχω εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν τα έχω κρύψει ποτέ.
italos69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 @LL_NEO Καλά ε...τον κατατρόπωσες. Τι Ιός κι αηδίες. Πέταξες το αντίπαλο δέος...κείμενο που φιλοξενείται από τη σελίδα "Παλαιολόγος"' date=' στα links της οποίας (πέρα από το κραυγαλέα εθνικιστικό περιεχόμενό της) μεταξύ άλλων βρίσκουμε: [list'] [*]Hellenic Nationalist Page [*]Η Σελίδα της Μεγάλης Ελλάδος [*]21η Απριλίου 1967 Χεχεχε...κατά τα άλλα, σε χαλούσαν οι χρυσαυγίτες. Έλα να πέφτουν όλες οι μάσκες... Κλασική και καθόλου ρατσιστική άποψη : Όποιοι δεν είναι μαζί μας είναι εχθροί μας. Κλασική Ανθελληνική άποψη : Όποιος μιλάει για Ελλάδα είναι φασίστας Έλα να πέφτουν οι μάσκες... blueviper
nmtray2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Όλοι οι καλοί μας φίλοι που βρίσκεστε στο εξωτερικό και συμμετέχετε στο παρόν forum θεωρώντας πως αδίκως κατηγορούμε την Ελλάδα για το ένα και το άλλο' date=' γυρίστε πίσω βρε παληκάρια αφού έχει τόση γλύκα. Ελάτε και θα απολαμβάνετε την τρελή ταχύτητα των 384Kbps με 30? το μήνα, όταν δε θα τριγυρνάτε στα βρώμικα στενοσόκακα απολαμβάνοντας το μίνιμουμ των υπηρεσιών από τους εστιάτορες. [/quote'] Παντα αναρωτιομουν γιατι χαρακτηριζεται η ελλαδα απο τους ξενους "χαλια χωρα". Επιτελους βρηκα την απαντηση
bandito Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Πέταξες το αντίπαλο δέος...κείμενο που φιλοξενείται από τη σελίδα "Παλαιολόγος[/url']",... Απίστευτης αισθητικής σελίδα.... Αναρωτιέμαι... φασίστας καλλιτέχνης υπήρξε ανα τους αιώνες; Εγώ ζητάω να διαγραφούν όλα τα post του LL_NEO και ο ίδιος ο LL_NEO να σταλθεί σε τροχιά γύρω απο τον Δία, γιατι αυτά που γράφει προσβάλλουν τον παππούλη μου.
blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Σε κάποια φάση ο Lucifer είπε το εξής, με το οποίο και συντάσσομαι απόλυτα: Αν θεωρείς πως ο παππούς σου δεν ανήκε στους Γερμανοτσολιάδες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να θιχτείς. Κι η δική μου οικογένεια δεξιές καταβολές έχει, αλλά επέλεξα στη ζωή μου να κρίνω και τους μεν και τους δε σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια κι όχι με όσα μου κληροδότησαν, λες κι αποτελώ πιστό ομοίωμα των δικών μου. Αλήθεια, γιατί δε θίχτηκες που ο italos69 ισοπεδωτικά ακύρωσε κάθε αριστερή επαναστατική δράση; Μονάχα όταν αφορούν τα δικά μας ενοχλούμαστε; Οι άλλοι δεν έχουν παππούδες και γιαγιάδες που μπορεί και να μην είναι δεξιών πεποιθήσεων; Για την ιστορία πάντως, βλέπω πως ο Kandinksy πρόσθεσε κι ένα υστερόγραφο που δηλώνει πως φυσικά και δεν εννοεί κάθε δεξιό...ούτε και κάθε αριστερός ήταν Παναγία Φανερωμένη. Αν πάντως μου βρίσεις τη μάνα, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις μια ειρωνική απάντηση και τίποτα περισσότερο.
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εγώ προτείνω να γίνει ένα split με τα άσχετα με την γκομενίτσα post μέσα και να κλειδωθεί αφήνοντας αυτό ontopic.
LL_NEO Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εγώ ζητάω να διαγραφούν όλα τα post του LL_NEO και ο ίδιος ο LL_NEO να σταλθεί σε τροχιά γύρω απο τον Δία, γιατι αυτά που γράφει προσβάλλουν τον παππούλη μου. Φαντάζομαι εννοείς ότι ο παππούς σου δε γουστάρει Μόνικα. Όσον αφορά αυτά που θίγεις blueviper και αν θες το πιστεύεις παρακολουθώ το συγκεκριμένο ποστ αποσπασματικά. Αν το είπε αυτό ο italos φυσικά και είναι λάθος. Μ' αυτά και μ' αυτά, ξεχάστηκα. Φυσικά και υπήρξαν δεξιοί που αντιστάθηκαν. Σε καμμία περίπτωση όμως οργανωμένα στο μέγεθος του ΕΑΜ ΕΛΑΣ που σήκωσε όλο το βάρος. Και φυσικά διαπεάχθησαν αγριότητες και απ' το ΕΑΜ ΕΛΑΣ που είχαν όμως σαν στόχο φασίστες και συνεργάτες τους. Επίσης, δεν υπονόμευσαν τη χώρα ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από ζυγό όπως τα άλλα "παιδιά", πατώντας πάνω στα πτώματα των συμπατριωτών τους. Τα βουνά τα πήραν για συγκεκριμένο λόγο. @Kandinsky Η εξήγηση σου εν μέρει με καλύπτει και αποσύρω την ένσταση μου. Πάντως πολλές φορές τα μέλη του ΕΑΜ ΕΛΑΣ δεν έβρισκαν στόχο και έπαιρνε η μπάλα αθώους. Όσον αφορά ποιος υπονόμευσε τι, εκεί σίγουρα δε θα τα βρούμε ποτέ. Παρόλα αυτά νομίζω ότι αποδέχεσαι το γεγονός ότι τα γεγονότα μετά το τέλος του πολέμου είναι σύναρτηση του ότι οι Άγγλοι μπήκαν πρώτοι στην Ελλάδα. Αν μας είχαν απελευθερώσει οι Ρώσοι, πολύ πιθανό οι ρόλοι να είχαν αλλάξει, πράγμα το οποίο είναι και πιθανότερο κρίνοντας απο τις Σταλινικές πρακτικές.
blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 @LL_NEO Δεν έχω πρόβλημα με το edit, αρκεί να γίνεται αντιληπτό τι άλλαξε στο μεταξύ. Αν έχεις παρατηρήσει, όποτε κάνω edit, το δηλώνω ο ίδιος προσθέτοντάς το στο τέλος μαζί με το πρόσθετο κείμενο για να καταλαβαίνει άμεσα κάποιος τι γίνεται. Μπορώ να δεχτώ πως δεν είχες γνώση του ποιος φιλοξενεί αυτές τις σελίδες. O Παλαιολόγος ήταν το δεύτερο hit στο Google. Ίσως να μη σε ενδιαφέρει στ' αλήθεια ποιος ακριβώς έχει γράψει και υιοθετήσει το συγκεκριμένο κείμενο μια και ταυτίζεσαι μαζί του, φοβάμαι όμως πως για οποιονδήποτε άλλο ο λόγος αυτός έχει την ίδια εγκυρότητα κι αξιοπιστία όση θα διέθετε ένα ανάλογο κείμενο ακροαριστερής οργάνωσης. Δεδηλωμένη εθνικιστική σελίδα αγνώστων λοιπών στοιχείων, απέναντι σε μια δημοσιογραφική έρευνα ακόμα και εμπαθών δημοσιογράφων. Ένα κείμενο ανυπόγραφο, απέναντι σε ένα ενυπόγραφο. Ο καθένας μπορεί να βγάλει συμπεράσματα... Τα περί Ελευθεροτυπίας τα έχω αναφέρει ήδη, όταν ανέβασα άρθρο του Στάθη. Τα περί Χρυσής Αυγής πάλι, δε με πολυκαλύπτουν...κι εγώ δεν είμαι μέλος του Ολυμπιακού, αλλά είμαι Ολυμπιακός. Αν υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων με τη συγκεκριμένη ομάδα στα πλέον σημαντικά ζητήματα, τότε δε βλέπω γιατί ακριβώς ενοχλεί ο χαρακτηρισμός. Στην ιδιότητα μέλους θα κολλήσουμε;! @italos69 Είσαι ολίγον αλλού. Μάλλον δεν έχεις καν συναίσθηση των όσων γράφεις... Τα παληκάρια δε μιλούν για Ελλάδα απλώς...βρωντοφωνάζουν την εθνικιστική τους ταυτότητα. Αντί λοιπόν να παραπονιέσαι πως τους κακοχαρακτηρίζω ή τους παρερμηνεύω, ρίξε άλλη μια ματιά στις συγγενείς σελίδες, μια και το περιεχόμενο αυτό καθεαυτό δε σε καλύπτει. Στείλε τους μετά κι ένα email πως θες να συμβάλλεις ως εξωτερικός συνεργάτης. @nmtray2 Δε μου απάντησες όμως...λες να γυρίσουν όλοι οι ξενιτεμένοι στον τοπικό μας παράδεισο ή καλά βολεύτηκαν εκεί που είναι; και τι τους κρατάει μακρυά;
nmtray2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εγω γυρισα θειο. Ελλαδιτσα ειμαι. Το οτι θα ξαναφυγω παλι για 3 μηνες τον Ιουλιο πιανεται? Οσο για τους υπολοιπους, απο τις 5 τραπεζες στο Duesseldorf εμεινε 1. (αν αυτο σου λεει κατι)
blueviper Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Φυσικά κι όχι! Τι είναι αυτά τα πράγματα!!! Δεν έπρεπε να είχες φύγει ούτως ή άλλως...αφού εδώ πέρναγες ζωή χαρισάμενη και τα είχες όλα στο πιάτο. Εθνική μειοδοσία ο συνειδητός ξενιτεμός με βάση την τέλεια χώρα που διαθέτουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.