Kandinsky Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ας πετάξω ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί σε κύκλους Αγγλικών Πανεπιστημίων (ή μήπως δεν είναι ανέκδοτο?) : "AN ENGLISHMAN DESCRIBES A GREEK STUDENT IN BRITAIN 1) Owns a mobile phone and uses it at inappropriate times and places like restaurants, dates and preferably lectures. 2) Owns a mobile phone and makes sure it's in full view on the table when he is having his coffee. 3) Refers to everyone who is not Greek as 'xeni' and pities them for not being as cultured and sophisticated as the Greeks. 4) Has predominately Greek friends, with a few 'xeni' thrown in for diversity.Talks Greek when the 'xeni' are around. 5) Dresses as though he is going for a club when he is actually going to lectures. 6) If you are a Greek woman, stare menacingly at other women around you (times 10 if you are a woman from Cyprus), especially if they are English or more attractive than you . 7) Smokes as if it was his last day on earth.and smokes only Malboros. 8) Travels only in groups of 10 or more and is as loud as possible at all times. 9) If he owns a car, thinks he is the coolest guy in town and cruises around all day even if he owns a Yugo. 10 )When he goes to Greek parties, greets everybody ecstatically with hugs and kisses even if he has seen them that morning. 11) Wears only 'designer' labels, even if he buys them off a cart on a sidewalk in Soho. 12) Makes sure 'designer' labels are extremely visible, preferably embroidered on the front of the apparel. 13) Guy: if he has hair,cut it every week and use at least 3 different styling products;if he is bald, develops a big ego to mask his ιnsecurity (applicableto short men,too) 14) Woman:dyes her hair an obviously fake shade of blonde that is non-existent in nature and swears that it's her natural colour. 15) Makes the coffee shop his second house. 16) Goes to none of his lectures but still manages to pass his year. 17) Doesn't do a project unless he can copy from a friend of his in the year above, even if it is a 50 word essay. 18) Whenever he breaks the law, pretends he doesn't speak English and hopes they let him of. 19) For example:he never buys a TV license. 20) Brings around 500 duty free cigarettes with him every time he comes back from Greece. 21) Smokes them all in a week. 22) If he lives in London he calls himself 'Londrezos'. If he lives in Manchester calls himself 'Machesterianos". If he lives in Newcastle calls himself 'Newcastliotis'.If he lives in Cardiff 'a ship shagging Welsh bastard' and if he lives in Aberdeen 'stou diaolou ti mana' 23) Spend 440 sterlings a month on calls to Greece and still have money to go to the bouzoukia" Υπάρχει μία παρεξήγηση : Mιλώντας για τον εαυτό μου και μόνο, καταφέρομαι και θα καταφέρομαι ξεκάθαρα κατά του νεοελλην(αρι)κού πολιτισμού ο οποίος αποτελεί πλειοψηφία γύρω μας και αποπνέει καφρίλα, μισαλλοδοξία και φανατισμό. Ένας πολιτισμός που βασίζεται στο logo "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας" και στηριζόμενος στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" καταστρέφει κάθε πολιτιστική του κληρονομιά, βιάζει το περιβάλλον, δημιουργεί μίση ανάμεσα στους ανθρώπους. As simple as that....
Kandinsky Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ενώ οι Μπιστοκουναλοδαμανάκηδες θα είναι μπροστάρηδες στον αγώνα! Και θα σώσουν πάλι την Ελλάδα, όπως τότε... Από το πολύ σώσιμο τα σύνορα θα πάνε στη Λαμία. Άσε μάστορα, διότι την Αντίσταση την έκαναν οι Αριστεροί και όχι οι Γερμανοτσολιάδες σου. Αυτό που είπες αποτελεί το λιγότερο ύβρι για όσα έγιναν τότε...
nmtray2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Ας πετάξω ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί σε κύκλους Αγγλικών Πανεπιστημίων (ή μήπως δεν είναι ανέκδοτο?) :"AN ENGLISHMAN DESCRIBES A GREEK STUDENT IN BRITAIN 1) Owns a mobile phone and uses it at inappropriate times and places like restaurants' date=' dates and preferably lectures. 2) Owns a mobile phone and makes sure it's in full view on the table when he is having his coffee. 3) Refers to everyone who is not Greek as 'xeni' and pities them for not being as cultured and sophisticated as the Greeks. 4) Has predominately Greek friends, with a few 'xeni' thrown in for diversity.Talks Greek when the 'xeni' are around. 5) Dresses as though he is going for a club when he is actually going to lectures. 6) If you are a Greek woman, stare menacingly at other women around you (times 10 if you are a woman from Cyprus), especially if they are English or more attractive than you . 7) Smokes as if it was his last day on earth.and smokes only Malboros. 8) Travels only in groups of 10 or more and is as loud as possible at all times. 9) If he owns a car, thinks he is the coolest guy in town and cruises around all day even if he owns a Yugo. 10 )When he goes to Greek parties, greets everybody ecstatically with hugs and kisses even if he has seen them that morning. 11) Wears only 'designer' labels, even if he buys them off a cart on a sidewalk in Soho. 12) Makes sure 'designer' labels are extremely visible, preferably embroidered on the front of the apparel. 13) Guy: if he has hair,cut it every week and use at least 3 different styling products;if he is bald, develops a big ego to mask his ιnsecurity (applicableto short men,too) 14) Woman:dyes her hair an obviously fake shade of blonde that is non-existent in nature and swears that it's her natural colour. 15) Makes the coffee shop his second house. 16) Goes to none of his lectures but still manages to pass his year. 17) Doesn't do a project unless he can copy from a friend of his in the year above, even if it is a 50 word essay. 18) Whenever he breaks the law, pretends he doesn't speak English and hopes they let him of. 19) For example:he never buys a TV license. 20) Brings around 500 duty free cigarettes with him every time he comes back from Greece. 21) Smokes them all in a week. 22) If he lives in London he calls himself 'Londrezos'. If he lives in Manchester calls himself 'Machesterianos". If he lives in Newcastle calls himself 'Newcastliotis'.If he lives in Cardiff 'a ship shagging Welsh bastard' and if he lives in Aberdeen 'stou diaolou ti mana' 23) Spend 440 sterlings a month on calls to Greece and still have money to go to the bouzoukia" [/i'] Υπάρχει μία παρεξήγηση : Mιλώντας για τον εαυτό μου και μόνο, καταφέρομαι και θα καταφέρομαι ξεκάθαρα κατά του νεοελλην(αρι)κού πολιτισμού ο οποίος αποτελεί πλειοψηφία γύρω μας και αποπνέει καφρίλα, μισαλλοδοξία και φανατισμό. Ένας πολιτισμός που βασίζεται στο logo "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας" και στηριζόμενος στο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" καταστρέφει κάθε πολιτιστική του κληρονομιά, βιάζει το περιβάλλον, δημιουργεί μίση ανάμεσα στους ανθρώπους. As simple as that.... Ολως περιεργως, εγω που εχω ζησει κατι χρονια εξω και εχω γυρισει ολη την Ευρωπη γιατι εχω αλλη αποψη ? Εννοω για το τι πιστευουν οι ξενοι για τους ελληνες... Α ,ναι ξεχασα. Ελληνας ειμαι αρα καφρος. Με εβριζαν κι εγω νομιζα οτι με παινευαν. Πες και κανενα Αγγλικο για τους Ιρλανδους και τους σκωτσεζους.
LL_NEO Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Άσε μάστορα, διότι την Αντίσταση την έκαναν οι Αριστεροί και όχι οι Γερμανοτσολιάδες σου. Αυτό που είπες αποτελεί το λιγότερο ύβρι για όσα έγιναν τότε... Απαιτώ να σβηστεί το συγκεκριμένο ποστ. Δηλαδή ρε όλοι οι μη Αριστεροί ήταν Γερμανοτσολιάδες; Ε βέβαια. Τέτοια καραγκιοζιλίκια λέτε προσπαθώντας να δικαιολογήσετε αίσχη όπως αυτά της Πηγάδας.
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Γιατί τότε το 1029μχ δυτικά της Βόρειας Κωλοπετεινίτσας? Λίγο ήταν κι εκείνο?
Rising1980 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 300 θα έχεις σίγουρα! Τα ποντίκια το σκάνε πρώτα... Και συ θα είσαι ο 301ος Το "μαζί μου" το πρόσεξες, έτσι; Δεν είπα ότι θα είμαι στην 1η γραμμή όταν και αν έρθει αυτή η ώρα. Αλλά μια που θα είσαι εσύ, μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος από δω και πέρα.
LL_NEO Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Λούσι αν δεν ξέρεις τι είναι η Πηγάδα απλώς βούλωστο ή google it. Ειλικρινά τα έχω πάρει τώρα με τη μαλακία που πέταξε.
italos69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Άσε μάστορα, διότι την Αντίσταση την έκαναν οι Αριστεροί και όχι οι Γερμανοτσολιάδες σου. Αυτό που είπες αποτελεί το λιγότερο ύβρι για όσα έγιναν τότε... Ένα παράδειγμα; Θα δώσεις; Και δεν είμαι μάστορας, ούτε έχω σχέση με γερμανοτσολιάδες. Όμως βαρέθηκα πια να ακούω τους μπιστοδαμανοκουναλάκηδες να αφορίζουν ότι δεν τους εκφράζει και όποιον δεν τους εκφράζει και να τον κατηγορούν για ακροδεξιό, φασίστα και οτιδήποτε άλλο. Είναι μια ιδιότυπη χούντα με δημοκρατικό μανδύα. Όποιος εκφράσει άποψη διαφορετική απ τη δική τους τον στέλνουν στην πυρά. Έλεος πια! Ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα τους ενοχλεί. Ότι υποστηρίζει τις μειοψηφίες τους έχει γίνει σημαία : Είτε αυτό αφορά μουσουλμάνους, είτε Αλβανούς, είτε ομοφυλόφιλους είτε, είτε, είτε... Ακόμα και τον αρχιεπίσκοπο αφορίζουν χωρίς μάλιστα να επιτρέπουν να εκφράσει κι αυτός άποψη διαφορετική απ τη δική τους. Τι να πω; Θέλετε κι άλλα; Οι ΑλαβανοΠαπαγιαννακοΣτρατούληδες με το 3% κι αυτό με το ζόρι προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους στους υπόλοιπους του 97%. Άντε φτάνει σας βαρεθηκαμε Ελληνούληδες... (χιχιχι μ' άρεσε!)
bandito Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 [b']Απαιτώ να σβηστεί το συγκεκριμένο ποστ. [/b] Θές να το βάλουμε στον γύψο;
Rising1980 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Επίσης, αφού το βάλουμε στον γύψο, να του κοτσάρουμε και μια πουλάδα να γουστάρουμε.
italos69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Το "μαζί μου" το πρόσεξες' date=' έτσι;Δεν είπα ότι θα είμαι στην 1η γραμμή όταν και αν έρθει αυτή η ώρα. Αλλά μια που θα είσαι εσύ, μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος από δω και πέρα.[/quote'] Το θέμα είναι ότι θα επιστρέψεις μετά τα (υποτιθέμενα) γεγονότα (έτσι και θα διεκδικήσεις την εξουσία πάλι! Και το δυστύχημα είναι ότι θα την πάρεις. Διότι ο Έλληνας ξεχνάει γρήγορα (τόπε κι ο Μητσοτάκης... μπρρρρρρ που τον θυμήθηκα αυτόν)
bandito Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 @LL_NEO Δεν με έπεισες για τον Δήμου. Οι προσωπικές σου αγκυλώσεις-εμμονές, σου κρύβουν το δάσος. Next time, προσπάθησε να κρύβεις τον συγγραφέα (ακόμα καλύτερα να μην ξεκινας με το if (writer in hate_list) discard(); ), μπας και δείς τι γράφει και τι εννοεί.
Lucifer Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ακόμα και τον αρχιεπίσκοπο αφορίζουν χωρίς μάλιστα να επιτρέπουν να εκφράσει κι αυτός άποψη διαφορετική απ τη δική τους. Τι να πω; Θέλετε κι άλλα; Οι ΑλαβανοΠαπαγιαννακοΣτρατούληδες με το 3% κι αυτό με το ζόρι προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους στους υπόλοιπους του 97%. Άντε φτάνει σας βαρεθηκαμε Ελληνούληδες... Θα κλείσω τα μάτια μου πλήρης μετά από αυτό.
italos69 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Έχεις ακούσει τον στίχο (δεν έχει σημασία ποιός τον είπε) "¨Οπου και να πάω η Ελλάδα με πληγώνει"; Μεγάλος και τρανός αυτός που το είπε!!! Με τεράστια προσφορά στην Ελλάδα! ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.