Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια για υπερνομαρχία!

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
[...] Εάν η κυρία Γκιουλ Καραχασάν δεν ήταν μουσουλμάνα αλλά ήταν ελληνικής καταγωγής' date=' χριστιανή ορθόδοξη, νέα δικηγόρος 27 ετών κλπ κλπ θα ήταν υποψήφια για την υπερνομαρχία? Όχι μόνο της Ξάνθης αλλά οποιαδήποτε... Εσύ όταν ήσουν νέος δικηγόρος 27 ετών υπήρχε περίπτωση να είσαι υποψήφιος νομάρχης/δήμαρχος/βουλευτής?

[...']

Επί της ουσίας διαφωνώ με την συγκεκριμένη επιλογή γιατί είναι εντελώς λαϊκίστικη. Η συγκεκριμένη υποψήφια επιλέχθηκε μόνο και μόνο γιατί είναι συγκεκριμένου θρησκεύματος - ούτε κάποιου εγνωσμένου κύρους ούτε τίποτα. Το θρήσκευμα έπαιξε τον πρωτεύοντα (για να μην πω τον μοναδικό) ρόλο. Και, εξ αυτής της αιτίας, η επιλογή είναι εξίσου ρατσιστική.

Τα όσα γράφω παραπάνω έχουν να κάνουν με το "τουρκάλα" και την έξαρση του Ελληνισμού και υπερπατριωτισμού που διαβάζω τις τελευταίες μέρες εδώ...

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επί της ουσίας διαφωνώ με την συγκεκριμένη επιλογή γιατί είναι εντελώς λαϊκίστικη. Η συγκεκριμένη υποψήφια επιλέχθηκε μόνο και μόνο γιατί είναι συγκεκριμένου θρησκεύματος - ούτε κάποιου εγνωσμένου κύρους ούτε τίποτα. Το θρήσκευμα έπαιξε τον πρωτεύοντα (για να μην πω τον μοναδικό) ρόλο. Και' date=' εξ αυτής της αιτίας, η επιλογή είναι εξίσου ρατσιστική.

Τα όσα γράφω παραπάνω έχουν να κάνουν με το "τουρκάλα" και την έξαρση του Ελληνισμού και υπερπατριωτισμού που διαβάζω τις τελευταίες μέρες εδώ...[/quote']

με κάλυψες πλήρως....και εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω...

Δημοσ.

Κοίτα δεν είναι επιχείρημα το αν εκτιμούν οι ξένοι την Ελλάδα (αν και' date=' όταν όλοι σε φτύνουν κι εσύ νομίζεις ότι βρέχει, υπάρχει πρόβλημα[/i']). Παρ' όλα αυτά, για πες μας, ειλικρινά, έχεις ζήσει καθόλου στο εξωτερικό; Όχι για διακοπές, εννοώ για χρονικό διάστημα άνω των 90 ημερών; Έχεις κάνει παρέα με ξένους εκεί (εννοώ πραγματική παρέα, όχι "γεια τι γίνεται, θες να πάμε για καμιά μπύρα") για να δεις πόσο εκτιμούν την Ελλάδα οι ξένοι;

Άσε, να μην μπούμε καλύτερα σ' αυτή την κουβέντα...

Όπου και να πάω, η Ελλάδα με πληγώνει.

Καλά πλάκα μου κάνεις; Ζώ εδώ και 4,5 χρόνια Ιταλία και έχω ζήσει κάποιους μήνες στο Λονδίνο και στο Αρνεμ της Ολλανδίας (και επίσης έχω επισκεφτεί σχεδόν όλες τις χώρες της ΕΕ).

Οι φίλοι μου είναι κυρίως Ιταλοί και Ισπανοί αλλά κάνω παρέα και με αρκετούς Γάλλους, Γερμανούς ακόμα και με έναν Τούρκο. Επίσης έχω πάρα μα πάρα πολλούς φίλους από διαφορες χώρες και μιλάμε στο ιντερνετ.

Είναι εκπληκτικό το πόσα γνωρίζουν για την Ελλάδα και το τι γνώμη έχουν! Ακόμα και ο Τούρκος μιλάει με πολύ όμορφα λόγια για την χώρα που οι "ορισμενοι" ντόπιοι κάτοικοι τη θεωρουν τη χειρότερη χώρα της ΕΕ (για να μην πώ τιποτα χειρότερο).

Απλώς νιώθω ντροπή και εκπληξη με αυτά που γράφονται από ορισμένους.

Να συμφωνήσω ότι είναι η χειρότερη χώρα μόνο σε έναν σημαντικό τομέα: στο ότι έχει πάρα πολύ χαμηλούς μισθούς και πάρα πολύ υψηλές τιμές στα προιοντα της.

Να μην καθήσω να αναλύσω τα καλά της Ελλάδος έναντι των άλλων χωρών γιατί βαριέμαι τώρα.

Εγώ δεν έχω καμία σχεση με δεξια-ακροδεξια-ρατσισμούς και παπαριές αλλά δεν μπορώ να βλέπω να γράφονται πράγματα που δεν έχουν λογική!

Απορώ πώς βγαίνει το συμπέρασμα από μερικούς ότι όποιος λέει κάτι καλό για την Ελλάδα είναι Ελληνάρας άρα ρατσιστής και μέλος της Χρυσής Αυγής!

Πραγματικά λυπάμαι για ορισμένους που βλέπουν τα πράγματα εντελώς μονόπλευρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σκύλο δε θες τώρα να πω τη γνώμη μου για τον Δήμου έτσι;

Μπα, άστο καλύτερα. :mrgreen:

Πες μου όμως πού διαφωνείς με αυτά που γράφει. ;)

Δημοσ.
Απορώ πώς βγαίνει το συμπέρασμα από μερικούς ότι όποιος λέει κάτι καλό για την Ελλάδα είναι Ελληνάρας άρα ρατσιστής και μέλος της Χρυσής Αυγής!

Άστο φίλε μου είναι η νέα λογικοί των εραστών της παγκοσμιοποίησης

Δημοσ.
Μπα, άστο καλύτερα.

Πάλι καλά διότι το τόπικ θα έμοιαζε μετά με βιβλίο Ιατρικής και συγκεκριμένα στην προτεινόμενη ύλη για το Μάθημα της Ογκολογίας

Για τις διαφωνίες μου θα επανέλθω μετά το gym...

Δημοσ.
Φτιάξε την ορθογραφία συνονόματε...(λογική[/b'])

Τι να κάνουμε ρε Μάριε εδώ μας έχουν φύγει τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε στο η θα κολλήσουμε ????

Δημοσ.
Για πες, για πες...
Μπα, άστο καλύτερα.

Γιατί δεν ακούς το σκύλο; Κάτι παραπάνω ξέρει...

Καταρχάς για το κείμενο του Δήμου έχω να πω ότι είναι τελείως φαιδρό. Ειδικά στο σημείο με τους γύφτους (είμαι απο χωριό guyz και εκεί με έμαθαν να τους λέω γύφτους, ούτε τσιγγάνους, ούτε αθίγγανους). Λέει ο Δήμου ότι δε θα γούσταρε ο οποιοσδήποτε αστός να παντρευτεί η κόρη του γύφτο. So fucking what? Δλδ είναι κακό που τα αισθητικά κριτήρια ενός ανθρώπου δε συμβαδίζουν με κάποιου άλλου; Δλδ είναι κακό που δε θα γούσταρα το παιδί μου στην καλύτερη των περιπτώσεων να τρώει στο πάτωμα (και στη χειρότερη μέσα σε ένα τσαντίρι)? Λϊγη σοβαρότητα. Η απλούστερη αιτιολόγηση ενός φαινομένου είναι συνήθως και η σωστότερη.

Όσον αφορά τους Εβραίους έχω να κάνω την εξής ερώτηση. Για πάνω απο 3000 χρόνια περιπλανούνται σε όλη την γη. Υπήρχαν εβραίοι που έχουν υπηκόοτητα Ελληνική, Γερμανική, Ρώσικη κτλ κτλ κτλ.Θεωρητικά πάντα βάσει αυτών που λέει ο Δήμου θα έπρεπε η υπόθεση να τελειώνει εδώ. Πχ Έλληνας υπήκοος με Εβραικό θρήσκευμα. Πολύ ωραία. Ρωτώ εγώ λοιπόν: Σο Ισραηλ το 1948 έβαλαν Εβραιοφυτείες απο τις οποίες και φύτρωσαν οι κάτοικοι της νέας χώρας; Όχι φυσικά. Μαζεύτηκαν εκεί απο όλη τη γη. Παρεδώσε οι δικοί σου οι γονείς γιατί δεν πήγαν εκεί να μείνουν (και να τυρρανάς τους χρήστες του insomnia.il)? Επειδή προφανώς δεν είναι Εβραίοι. Αν λοιπόν τώρα εσείς μου λέτε ότι οι Εβραίοι πήγαν εκεί απλώς και μόνο για να είναι κοντά στην ιερή τους πόλη μάλλον κοροιδευόμαστε και δεν έχει νόημα να συζητάμε. Οι Εβραίοι λόγω του σεκταρισμού και του ρατσισμού (βλέπε τα στεγανά της κοινωνίας τους και το πόσο ενωμένοι είναι) που ίδιοι προώθησαν κατάφεραν να έχουν μια κάπως περίεργη ιδιότητα λόγω της οποίας ποτέ δεν ενσωματώθηκαν και δεν αφομοιώθηκαν απο κανένα έθνος. Παρέμειναν πάντα φιλοξενούμενοι. Οι εναπομείναντες εδώ δεν ξέρω γιατί πήγαν εκεί κάτω. Αλλά μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι απλώς γουστάρουν Ελλάδα και μένουν. Όπως οι Ελληνοαμερικάνοι το βλέπουν δύσκολο να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα (λόγω δουλειών κτλ κτλ κτλ) πιθανολογώ ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και κει κάτω.

Και τέλος με τους Μουσουλμάνους γελάω διότι οι περισσότεροι κρύβεστε πίσω απο το δάχτυλο σας. Ρε σεις ήμαρτον. Πως γίνεται ΠΑΝΤΑ τα μέλη της Βουλής των Ελλήνων που πηγαίνουν στην Τουρκία να μιλήσουν (εξαιρώ περιπτώσεις όπου πηγαίνουν εκεί λόγω ιδιότητας πχ Πρωθυπουργοί, υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων κτλ κτλ) είναι Μουσουλμάνοι. Προσέχτε. Δεν αναρωτιέμαι γιατί δεν πάει πχ ο Καμμένος ή ο Καρατζαφέρης. Αλλά ας πούμε βουλευτές Αριστερών κομμάτων γιατί δεν πάνε; Του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν πάνε; Δε με νοιάζει τι κάνουν όταν πάνε και αν τελικά μας κάνουν κακό. Δε με νοιάζει αν έχουν εκεί επιχειρήσεις, αν έχουν πιάσει γκόμενο 12χρονα αγοράκια, δε με νοιάζει αν πηγαίνουν για σις κεμπάπ σε μια καλή ταβέρνα δίπλα απο το Βόσπορο. Οι συχνές επισκέψεις εκεί είναι προκλητικές και όποιος δεν το καταλαβαίνει, ε πολύ απλά πιστεύω ότι απλώς δε θέλει να το καταλάβει.

Δημοσ.
Θα ήθελα να το έχω κορωνίδα του post μου αυτό το quote και να το διατηρήσω αναλλοίωτο ανα τους αιώνες.

Βάλτο για να το εμπεδώσεις

Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω επίσης πόσες φορές έχουν κάψει οι ψευτοαναρχικοί σημαίες, τότε δεν πείραζε επειδή ήταν Έλληνες?

Με τη διαφορά ότι τους ψευτοαναρχικούς τους τουλουμιάζουν (και δικαίως νομίζω) στο ξύλο

Α και btw, εγώ δν κάηκα καθόλου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να νοιαζόμαστε για το πανί περισσότερο από αυτό που συμβολίζει. Δεν νοιάζεστε για την χώρα όταν γκρινιάζετε για το ύφασμα, λες και αν αυτό δεν συμβαίναι όλα βαίνουν καλώς..

Το πανί είναι απλό πανί φίλε μου. Το σύμβολο όμως που απεικονίζεται επάνω του έχει ποτιστεί με το αίμα ηρώων και ως τέτοιο το σεβόμαστε και το βάζουμε στο κέντρο της καρδιάς μας. Όταν οι πολίτες μιας χώρας δεν σέβονται τη σημαία τους και πολλοί μάλιστα την αποκαλούν "κολόπανο" δεν σέβονται την ιστορία της χώρας τους δεν σέβονται το παρελθόβ τους και καταδικάζουν το μέλλον τους.

Και όσοι έχουν ορκιστεί στη Βίβλο και είναι υπουργοί και βουλευτές και κοινωνικο-οικονομικοί καρχαρίες? Αυτοί δε μας χαλάνε, επειδή είναι Έλληνες έτσι?.

Ανοίγεις άλλο θέμα. Έχω άποψη. Ξεκίνα το να δούμε απόψεις.

Έτσι όπως τα κάνατε, έτσι θα τα φάτε.

Ποιοι κάναμε και τι κάναμε;

Δημοσ.
Φαντάζεστε έξω από την Εκκλησία να προσπαθούν να πείσουν τους wolf-dogs για το δικαιώματα των αλλοθρήσκων ???????????

36_11_6.gif

Χαχαχαχα! Εγώ το φαντάζομαι! Αυτοί; Ούτε ψύλλος στον κόρφο τους....

Δημοσ.
Εγώ πάντως θέλω να ξέρω πόσους υπερπατριώτες θα έχω μαζί μου αυτοεξόριστους στο Παρίσι αν γίνει κάτι...

300 θα έχεις σίγουρα! Τα ποντίκια το σκάνε πρώτα... Και συ θα είσαι ο 301ος

Δημοσ.
Aυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα φίλε μου :-D

Θα διακινδυνεύσω πρόβλεψη' date=' ότι εν μια νυκτί οι διαμένοντες στην πόλη θα αυξηθούν, ενώ παράλληλα θα δεις ονόματα Karatzafaire, Michaloliace, Plevre, και άλλα ανάλογα...[/quote']

Ενώ οι Μπιστοκουναλοδαμανάκηδες θα είναι μπροστάρηδες στον αγώνα! Και θα σώσουν πάλι την Ελλάδα, όπως τότε... Από το πολύ σώσιμο τα σύνορα θα πάνε στη Λαμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...