insomniaK Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Μπορεί κάποιος να συνοψίσει τους λόγους που ειναι αρνητική η υποψηφιότητα της Γκιουλμπεγιάζ Καρά Χασάν;
nmtray2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 @blueviper Θα ηθελα πολυ να δεις τι λεγανε και για κινεζους ιταλους κτλ. Γι'αυτο μιλαω για αφορισμους. Οι αμερικανοι ειχαν το "ολοι οι ελληνες/ιταλοι/κινεζοι ειναι καπως". Απλα, το προσωπο στο οποιο αναφεροντουσαν αλλαζε. (κι αυτο ειναι ο ρατσισμος). Αυτό προσπαθούμε να πούμε εδώ πέρα' date=' ότι τα στερεότυπα του τύπου "πας πούστης Αλβανός παλιάς πουτάνας παραγιός"..........ωπ, κάτσε, αυτό πάει για άλλους . Πάμε πάλι, "πας Αλβανός = εγκληματίας" ή "πας Μουσουλμάνος = Τούρκος/πράκτορας/γκρίζος λύκος/τρομοκράτης" δεν στέκουν.[/quote'] Στα υπολοιπα συμφωνω. Δεν λεω κατι γι'αυτα ομως. Αν διατεινεσαι οτι εισαι αντικειμενικος, δεν χρησιμοποιεις προπαγανδα. (αλλιως, ποιος ο λογος?) Και νομιζω οτι το κειμενο για τους ελληνες στον Ιο (αντικειμενικοτατο imho) ηταν μονο προπαγανδιστικο. Αλλιως, θα ελεγε αυτα που λες κι εσυ περι δυσκολιων των μεταναστων. Οσο για το πας Μουσουλμάνος = Τούρκος/πράκτορας/γκρίζος λύκος/τρομοκράτης, επαναλαμβανω οτι το θεμα ειναι η τουρκια και πως θα το χρησιμοποιησει το ολο θεμα. Ηδη οι εφημεριδες εκει μιλανε για ΤΟΥΡΚΟ υποψηφιο.
italos69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Πάμε πάλι, "πας Αλβανός = εγκληματίας" . Άσχετο : Δοκίμασες ποτέ να περάσεις βράδυ από κανένα πάρκο που έχει καταλάβει η Αλβανική ή Ρώσικη ή η Γεωργιανή ΜΑΦΙΑ; Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όλοι οι Αλβανοί ή οι Ρώσοι ή οι Γεωργιανοί είναι μαφιόζοι. Εγώ προσωπικά κουρεύομαι σε κομμωτήριο που ανήκει σε Αλβανίδα... Όμως άλλο αυτό κι άλλο το να είσαι σε μια χώρα που σε φιλοξενεί και να καις προκλητικά τη σημαία της με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Θυμάστε τις (επιεικής χαρακτηρισμός) προκλητικές (σε επίπεδο πολεμικό) αποδοκιμασίες των Αλβανών "φιλάθλων" στον πρώτο προκριματικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο κύπελλο στα Τίρανα; Λοιπόν, εγώ εναντίον αυτών των φαινομένων παρατάσσομαι και όχι των ανθρώπων που ήρθαν εδώ για να φάνε μια φέτα ψωμί γλυκό. Συνδικάτα Αλβανών Εργαζομένων όμως είναι απαράδεκτα, γιατί από μόνοι τους απομονώνονται και γίνονται "ομάδα" και στόχος για τους ρατσιστές. Εκτός αν το συνδικάτο είναι ο μανδύας για να καλύψουν άλλες δραστηριότητες (ο χρόνος θα δείξει). "πας Μουσουλμάνος = Τούρκος/πράκτορας/γκρίζος λύκος/τρομοκράτης" δεν στέκουν. Ο συγκεκριμένος Έλληνας βουλευτής που ποζάρει ανάμεσα σε δυο τούρκικες σημαίες και με φόντο τον Κεμάλ τί είναι; Τούρκος; πράκτορας; ή γκρίζος λύκος; ή μήπως και τα τρία; Όσο για τη Μουσουλμάνα υποψήφια υπερνομάρχη, η απάντηση θα δωθεί από τους ψηφοφόρους στις εκλογές. Και το αποτέλεσμα είναι γνωστό από τώρα : πάτος!!! Πάντως ο Γιωργάκης μπερδεύτηκε και κάποιος πρέπει να του πει ότι στη Δράμα και στην Καβάλα δεν υπάρχουν Μουσουλμάνοι (ακόμα).
italos69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα υιοθετήσει αυτήν την άποψη Αλλά πάλι αυτό εδω πως το κρίνεις?? γιατί μιλάμε για Έλληνα βουλευτή και υποθετικά για εκπρόσωπο Ελλήνων πολιτών. η φωτο είναι από την προσωπική του σελίδα και μην μου πεις οτι την έβγαλε ως τουρίστας Όπως έγραψα και γω πιο πάνω ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! Ο άνθρωπος αυτός έχει ορκιστεί (στο Κοράνι, έστω) πίστη στο Ελληνικό Σϋνταγμα και τους Νόμους και συσκέπτεται με Τούρκους στην Άγκυρα για το μέλλον της Μουσουλμανικής μειονότητας, παρουσία και του ψευτομουφτή που θέλει να επιβάλει η Τουρκία αντί του εκλεγμένου με δημοκρατικές διαδικασίες από την τοπική κοινωνία υπάρχοντος Μουφτή. Θα ξυπνήσουμε επιτέλους να δούμε τα προβλήματα ή θα ασχολούμαστε με την "προστασία" των πάσης φύσεως "αδικημένων" της γης καταντώντας τελικά εμάς τους ίδιους αδικημένους, που είναι και οι μόνοι αδικημένοι τους οποίους δεν υπερασπιζόμαστε, αντίθετα τους πολεμάμε κιόλας!! Αυτό δεν είναι ρατσισμός; ΟΧΙ!!! ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΣΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ!! Λίστα Αδικημένων Λύσεις Σκοπιανοί Ας τους δώσουμε τη Μακεδονία Αλβανοί Ας τους δώσουμε την Ήπειρο (θα τους φτάσει Τούρκοι Ας τους δώσουμε τα νησιά και τη Θράκη (την Εύβοια να την κρατήσουμε Βατικανό Ας τους δώσουμε τις Κυκλάδες "Προοδευτικοί" Έλληνες Ας τους δώσουμε στους Σκοπιανούς, Αλβανούς και Τούρκους να αισθάνονται ικανοποιημένοι Αυτά
nmtray2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ΟΧΙ!!! ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΟΤΑΝ ΔΕΝ Σ' ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΣΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ' date=' ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ!! [/quote'] Η προσπαθεις να τον καλυτερεψεις.
Lucifer Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Τι μας λες τώρα ρε φίλε; Εδώ οι Αλβανοί έκαψαν τη σημαία μας (δηλαδή εσένα και μένα και όλους μας) μέσα στο ΟΑΚΑ!!! Πας καλά; Έκαψε κανένας Έλληνας μετανάστης σημαία του κράτους που τον φιλοξενεί; Ας τολμήσει για παράδειγμα να το κάνει στη Γερμανία ή στη Γαλλία... Και εδώ αντί να κλείσουν τις πόρτες στο ΟΑΚΑ και να τους τουλουμιάσουν στο ξύλο τους άφησαν να αλωνίζουν! Και μη μου πεις ότι οι συγκεκριμένοι Αλβανοί δεν ήταν μετανάστες αλλά ήρθαν αποκλειστικά για το ματς γιατί θα θυμηθώ το πιο σύντομο ανέκδοτο : Αλβανός τουρίστας! Άντε ... Θα ήθελα να το έχω κορωνίδα του post μου αυτό το quote και να το διατηρήσω αναλλοίωτο ανα τους αιώνες. Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω επίσης πόσες φορές έχουν κάψει οι ψευτοαναρχικοί σημαίες, τότε δεν πείραζε επειδή ήταν Έλληνες? Α και btw, εγώ δν κάηκα καθόλου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να νοιαζόμαστε για το πανί περισσότερο από αυτό που συμβολίζει. Δεν νοιάζεστε για την χώρα όταν γκρινιάζετε για το ύφασμα, λες και αν αυτό δεν συμβαίναι όλα βαίνουν καλώς. Όπως έγραψα και γω πιο πάνω ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ!!! Ο άνθρωπος αυτός έχει ορκιστεί (στο Κοράνι' date=' έστω) πίστη στο Ελληνικό Σϋνταγμα και τους Νόμους και συσκέπτεται με Τούρκους στην Άγκυρα για το μέλλον της Μουσουλμανικής μειονότητας, παρουσία και του ψευτομουφτή που θέλει να επιβάλει η Τουρκία αντί του εκλεγμένου με δημοκρατικές διαδικασίες από την τοπική κοινωνία υπάρχοντος Μουφτή. Θα ξυπνήσουμε επιτέλους να δούμε τα προβλήματα (...) [/quote'] Και όσοι έχουν ορκιστεί στη Βίβλο και είναι υπουργοί και βουλευτές και κοινωνικο-οικονομικοί καρχαρίες? Αυτοί δε μας χαλάνε, επειδή είναι Έλληνες έτσι? Έτσι όπως τα κάνατε, έτσι θα τα φάτε.
Petza Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 "Προοδευτικοί" Έλληνες Ας τους δώσουμε στους Σκοπιανούς' date=' Αλβανούς και Τούρκους να αισθάνονται ικανοποιημένοι Αυτά[/quote'] Μπαααααααααα !!!!!!!!!!!!! Δεν νομίζω να βγάλουν το 24ωρο κάτι σκηνές από Εξπρές του μεσονυχτίου μου έρχονται Φαντάζεστε έξω από την Εκκλησία να προσπαθούν να πείσουν τους wolf-dogs για το δικαιώματα των αλλοθρήσκων ???????????
Kandinsky Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα υιοθετήσει αυτήν την άποψη Αλλά πάλι αυτό εδω πως το κρίνεις?? γιατί μιλάμε για Έλληνα βουλευτή και υποθετικά για εκπρόσωπο Ελλήνων πολιτών. η φωτο είναι από την προσωπική του σελίδα και μην μου πεις οτι την έβγαλε ως τουρίστας Πάλι τα ίδια θα λέμε? Αν είδες πιό πάνω, την ποσοτική ανάλυση της ίδιας της ελληνικής αντιπροσωπείας, ανέφερε 50% τουρκογενείς, 35% Πομάκους και 15% Ρομά. Έχουμε λοιπόν 50% πιθανότητες, να είναι κάποιος φίλα προσκείμενος στην Τουρκία λόγω καταγωγής, όπως φαντάζομαι και οι Ελληνικής καταγωγής που ζουν στην Αλβανία δεν έχουν πρόβλημα να είναι φίλα προσκείμενοι προς εμάς. Οι πιθανότητες αυτές, αυξάνονται λόγω του γεγονότος της δικής μας αδιαφορίας (όπως ήδη έχω εξηγήσει) και οδηγούν ακόμα και πρώην Έλληνες Πομάκους στους "δίπλα". Κανείς δεν είπε ότι δεν υπάρχουν και πράκτορες ή άνθρωποι που προτιμούν την Τουρκία απ' την Ελλάδα, ούτε είμαι τόσο αφελής να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κάποιος μουσουλμάνος που να προδώσει με ευκολία τη χώρα του. Αυτό όμως, δεν μπορείς να το συμπεράνεις με μία φωτό, διότι πολύ απλά δεν νομίζω να υπήρχαν και πολλοί που να κατάγονται από μία χώρα και να μην πήγαιναν να φωτογραφηθούν με τη σημαία της. "Ναι, αλλά αυτός είναι πολιτικός", θα μου πεις. Όπως όμως είπα και παραπάνω χαριτολογώντας, εδώ ο άλλος πήγε και έγινε κουμπαράκι, ενώ ο τέως υπουργός Εξωτερικών και νυν αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, χόρευε ζεϊμπεκιές. Ακόμα κι αν υποθέσουμε όμως ότι για να φωτογραφίζεται με τόση περηφάνια αυτός δίπλα στην τούρκικη σημαία πάει να πει ότι είναι εν δυνάμει προδότης της Ελλάδας, στο χέρι μας είναι να σταματήσουμε αυτού του είδους τα στοιχεία απ' το να δημιουργήσουν προβλήματα στη χώρα, όπως στο χέρι μας είναι να ενσωματώσουμε τους μουσουλμάνους απ' το να τους γκετοποιήσουμε. Κι ας μην ξεχνάμε ότι οι δικοί μας, βέροι έλληνες πολιτικοί, έχουν προδώσει πολύ περισσότερο τη χώρα με τα λάθη που ακόμη διαπράττουν. Ας έχουν αυτοί το νου τους στη Θράκη και όχι στο πώς θα τα "πιάσουν" και δε φοβόμαστε τίποτα. Και κάτι ακόμα : Το αν αυτό το ανθρωπάκι αισθάνεται Τούρκος και όχι Έλληνας, δεν χαρακτηρίζει και όλους τους άλλους.
nmtray2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 ο τέως υπουργός Εξωτερικών και νυν αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης' date=' χόρευε ζεϊμπεκιές.[/quote'] Nα υπενθυμισω οτι ειναι ο χορος του "υποτακτικου".
Kandinsky Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Άσχετο : Δοκίμασες ποτέ να περάσεις βράδυ από κανένα πάρκο που έχει καταλάβει η Αλβανική ή Ρώσικη ή η Γεωργιανή ΜΑΦΙΑ; Αφού είναι άσχετο γιατί το αναφέρεις? Τέλος πάντων, σίγουρα υπάρχουν αυτά, όπως πχ υπάρχει και ο Πάσσαρης, ο Κοσμόπουλος, ο Κοτρίδης, ο Σούφλας, ο Καλαποθαράκος, και λοιποί έντιμοι έλληνες πολίτες οι οποίοι ουδέποτε μετείχαν σε μαφίες και άλλες οργανώσεις. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι όλοι οι Αλβανοί ή οι Ρώσοι ή οι Γεωργιανοί είναι μαφιόζοι. Εγώ προσωπικά κουρεύομαι σε κομμωτήριο που ανήκει σε Αλβανίδα... Όμως άλλο αυτό κι άλλο το να είσαι σε μια χώρα που σε φιλοξενεί και να καις προκλητικά τη σημαία της με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Θυμάστε τις (επιεικής χαρακτηρισμός) προκλητικές (σε επίπεδο πολεμικό) αποδοκιμασίες των Αλβανών "φιλάθλων" στον πρώτο προκριματικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας για το Παγκόσμιο κύπελλο στα Τίρανα;Λοιπόν, εγώ εναντίον αυτών των φαινομένων παρατάσσομαι και όχι των ανθρώπων που ήρθαν εδώ για να φάνε μια φέτα ψωμί γλυκό. Αφού καταδικάζεις τέτοιου είδους συμπεριφορές, τότε θα καταδικάζεις φαντάζομαι και το ξύλο που έφαγαν όσοι πανηγύριζαν για το Euro. Τελικά τί θέλουμε να κάνουν οι Αλβανοί? Να βρίζουν? Τρώνε Ξύλο. Δε βρίζουν? Πάλι τρώνε ξύλο γιατί δεν πανηγυρίζουν. Να πανηγυρίζουν? Ξανατρώνε ξύλο γιατί πανηγυρίζουν υπερβολικά και φαίνεται ψεύτικο. Οι Πακιστανοί που ανέφερα προηγουμένως εμπίπτουν στην ίδια κατηγορία? Το παράκαναν κι αυτοί με τους πανηγυρισμούς και τις άρπαξαν? Τελικά τί πρέπει να κάνουν οι μετανάστες όταν βγαίνουν στους δρόμους οι Έλληνες? Να κάθονται σε μια γωνιά σκυμμένοι ώστε όποιος περνάει να τους τον φοράει? Συνδικάτα Αλβανών Εργαζομένων όμως είναι απαράδεκτα, γιατί από μόνοι τους απομονώνονται και γίνονται "ομάδα" και στόχος για τους ρατσιστές. Εκτός αν το συνδικάτο είναι ο μανδύας για να καλύψουν άλλες δραστηριότητες (ο χρόνος θα δείξει). Απαράδεκτο να οργανώνονται σε ενώσεις οι μετανάστες. Μάλιστα! Άκουσον, άκουσον, παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία. Ρε πού τους έχουμε βρει τόσους δημοκράτες? Σχόλασε καμμία σχολή δημοκρατίας και βγήκαν όλοι στο δρόμο?Τί να πω ρε γμτ...... Δύο διαμερίσματα πιό δίπλα, κάθεται ένας Αλβανός που είναι δάσκαλος, όπως και η γυναίκα του. Δουλεύει οικοδομή (φυσικά) διότι κανείς δεν τον παίρνει για κάτι άλλο. Εννοείται φυσικά ότι σε 6 μήνες, του κόλλησαν 40 ένσημα. Εννοείται επίσης ότι τις προάλλες που δούλευε σε αργία, έκανε μια γύρα η αστυνομία καρφωτή και τους έπιασε όλους. Ο εργολάβος εξαφανίστηκε κι αυτός έκατσε Σ/Κ κρατητήριο χωρίς λόγο. Πού να μιλήσει το ανθρωπάκι και τί να πει? "Ευκαριστημένο από Ελλάντα, Έλληνε ντεν είναι ρατσιστή" λέει, ακόμα και σε μένα διότι φοβάται ακόμα κι εμένα που με ξέρει! Ο συγκεκριμένος Έλληνας βουλευτής που ποζάρει ανάμεσα σε δυο τούρκικες σημαίες και με φόντο τον Κεμάλ τί είναι; Τούρκος; πράκτορας; ή γκρίζος λύκος; ή μήπως και τα τρία; Σύμφωνα με πληροφορίες μου είναι ο Πέτρος και ο -γκρίζος- λύκος.
Kandinsky Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Nα υπενθυμισω οτι ειναι ο χορος του "υποτακτικου". Σώπα! Δεν ξαναχορεύω!
strassenmeister Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Θα ήθελα να το έχω κορωνίδα του post μου αυτό το quote και να το διατηρήσω αναλλοίωτο ανα τους αιώνες. Θα ήθελα να σου υπενθυμίσω επίσης πόσες φορές έχουν κάψει οι ψευτοαναρχικοί σημαίες' date=' τότε δεν πείραζε επειδή ήταν Έλληνες? Α και btw, εγώ δν κάηκα καθόλου. Έχουμε φτάσει στο σημείο να νοιαζόμαστε για το πανί περισσότερο από αυτό που συμβολίζει. Δεν νοιάζεστε για την χώρα όταν γκρινιάζετε για το ύφασμα, λες και αν αυτό δεν συμβαίναι όλα βαίνουν καλώς.[/quote'] Για μενα ειναι το ιδιο ειτε τη σημαια τη καιει ο Τουρκος ή ο Αλβανος,ειτε την καει αναρχικος Ελληνας.Και το να κοιτας το υφασμα ειναι λαθος,γιατι στο μυαλο του αυτος που τη καιει εχει το συμβολισμο της και οχι το ιδιο το υφασμα.Οταν λοιπον καει αυτο που συμβολιζει,οποιος και να ειναι,με προσβαλει σαν Ελληνα.Σαφως και το να λειτουργουν πολλα πραγματα σωστα σ'αυτη τη χωρα ειναι πιο σημαντικα αλλα μηπως ολα απο καπου ξεκινανε?Αυτος που καει σημερα τη σημαια, προσβαλλοντας αυτο που συμβολιζει,λες οτι αυριο θα νοιαστει για οτιδηποτε σ'αυτη τη χωρα? Διαβασα και στα πρωτα ποστ του θεματος καποιον που αναφερει το γεγονος με τη σημαια σε εθνικη εορτη που ετυχε ο πρωτος μαθητης να ειναι Αλβανος και επρεπε να τη σηκωσει.Ειναι εκπαιδευομενος της ελληνικης παιδειας και ως επι τουτου το να κραταει τη σημαια ισως ειναι σωστο.Αυτη η σημαια ομως και αυτα που αντιπροσωπευει ισως καποτε κινδυνευσουν,αυτος θα ειναι προθυμος να τα προστατευσει με τιμημα ακομα και τη ζωη του οπως εκαναν αλλοι για να ζουμε τωρα ελευθεροι?
Rising1980 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Εγώ πάντως θέλω να ξέρω πόσους υπερπατριώτες θα έχω μαζί μου αυτοεξόριστους στο Παρίσι αν γίνει κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.