Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια για υπερνομαρχία!

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ώωωωωωπα κι αράξαμε μεγάλε.Θες να το ξεχυλώσουμε;Ουδεμία αντίρηση.:mrgreen:

Μισό λεπτό να προσθέσω και αυτές τις εκπάγλου καλλονής φράσεις στο λεξιλόγιο μου.

Γιατί υποβιβάζεις τους συνομιλητές-ακροατές σου;Είναι ίδιον της μεγαλοφυϊας που μοιράζεσαι μαζί μας και στο ξεπληρώνουμε έτσι;

Μόνοι τους υποβιβάζονται και με υποβιβάζουν ταυτόχρονα, δεν χρειάζονται τη βοήθεια μου. Εσύ τί επαγγέλεσαι όμως? Δικηγόρος ή αγαπητικός? Μάλλον το δεύτερο, διότι αν ίσχυε το πρώτο θα ήξερες τουλάχιστον να διαβάζεις ελληνικά και να τα κατανοείς.

Πάρ' το αλλοιώς....:evil:

Άκου φιλαράκι, κατανοώ ότι τα κανονικά ελληνικά σου είναι δύσκολα προφανώς γι' αυτό θα κάνω μια παρένθεση για να μιλήσω λίγο στη γλώσσα που καταλαβαίνεις.

Ανοίγει η παρένθεση : Απ' τη Δραπετσώνα είμαι μαγκάκο, και ξέρω καλά και τα δικά σου ελληνικά και πολλά άλλα. Δεν είμαι ούτε απ' τα Β.Π. ούτε καθηγητής Πανεπιστημίου, ούτε ο Ζουράρις, ούτε τίποτα. Και στο Πέραμα έχω δουλέψει μαγκάκο ελληνάρα, και βαρέλια λάδια στα καράβια έχω κουβαλήσει με το κρένι, και ματσακόνι έχω κάνει. Ούτε πλούσιος γεννήθηκα, ούτε με μπαμπά το Βέλτσο, προσπάθησα όμως να βελτιώσω λίγο και τον εαυτό μου και το ύφος μου και την κουλτούρα μου προσπαθώντας να διαβάσω κάτι διαφορετικό απ' το "Φως" και τον "Πρωταθλητή", να πάω σε κανά μουσείο, σε καμμιά έκθεση, καμμία συναυλία, να δω λίγο το εξωτερικό ώστε να μη μείνω κούτσουρο σαν και του λόγου πολλών από εσάς που γαυγίζει χωρίς να ξέρει τίποτα πέρα απ' το πώς πίνουν το φραπέ. Ειδήμονας δεν είμαι και δεν μπορεί κανείς να βγει να πει ότι το παίζω έτσι τον λίγο αυτό καιρό που μπαίνω εδώ μέσα. Όμως, όπως εγώ παραθέτω επιχειρήματα, ΑΠΑΙΤΩ απ' όποιον μου απευθύνει στα ίσα το λόγο, να κάνει το ίδιο. Γκέγκε Ελληνάρα μου που θίχτηκες? Μάλλον είσαι και φαλλοκράτης απ' ότι βλέπω, είδες να επιτίθενται στην απροστάτευτη κορασίδα και ξύπνησε μέσα σου η τεστοστερόνη. Α ρε αντρίλα τί φωτιές μας ανάβεις! Κλείνει η παρένθεση.

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενώ με το "χαλάρωσε" αναδεικνύουμε το πλούσιο διαλεκτικό μας ταλέντο και βάζουμε στην άκρη το "μπλαμπλαμπλα".

Ενώ με ισοπεδωτικές ταυτίσεις τύπου προοδευτισμός=φιλελευθερισμός=μισελληνισμός (ήμαρτον δηλαδή) το "μπλαμπλαμπλα" πάει περίπατο και τη θέση του παίρνει το πάνελ της Τατιάνας.

Στην απορία δε "γιατί δεν την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια από τη χώρα, αφού σας χαλάει;" η απάντηση θα μπορούσε να είναι "εσύ γιατί παραμένεις σε μια χώρα που προτείνει ως υποψήφιους υπερνομάρχες και βουλευτές πομάκους και Έλληνες πολίτες τουρκικής καταγωγής;" και δεν την κάνεις με βαριά πηδηματάκια για να σ' ακούμε καθώς φεύγεις;

Edit:

Ορίστε τα αποτελέσματα βρε Πασχαλιά...ποιος στη χάρη σου...σφάζονται παληκάρια στο όνομά σου, χάρη στην εξαιρετική σου συμβολή. Ντροπή δε θα είναι να χάσουμε μέλη, μόνο και μόνο από ένα υποτιμητικό "χαλάρωσε"; ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Η συζήτηση έβαινε καλώς όσο δεν υπήρχαν οι μειωτικοί για τους 'συνομιλητές' μας χαρακτηρισμοί - από όλες τις πλευρές... :(

Θυμηθείτε, παρακαλώ, ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες αλλά όχι στους ανθρώπους.

Με λύπη μου επισημαίνω ότι αν συνεχιστεί η κατρακύλα, δεν μένει άλλη λύση παρά το κλείδωμα του παρόντος θέματος. :(

Δημοσ.

Χμ οκ .

Οτι πειτε .

Προσωπικα , δεν μπηκα φορτσατη για παρεξηγησεις κ τα ρεστα , οποτε παω πασο .

Οσο για το ''ισοπεδωμα'' οπως λες .. θα ηθελα πολυ να δω μια συζητηση μεταξυ αυτων των τριων κατηγοριων οσον αφορα το θεμα ''Ελλαδα'' .

Ετσι , για να αλλαξει η λαθεμενη εντυπωση μου .

Δημοσ.
Προφανώς με μπούργκα κα φερετζέ θα σου ήταν ποιο αρεστή ?????

Αν δε φορούσε τίποτα από μέσα, ναι.

Ενώ με τους Ιο-μπηστο-κουναλακηδες μάλλον είσαι ευτυχισμένος

Eίμαι, διότι είναι ωραία αγόρια.

Συνεχίστε με αυτήν την λογική και μην εκπλαγείτε αν πάτε καμία μέρα στου Μπακάκου για ασπιρίνες και δείτε κανένα Φ16 παρκαρισμένο στην γωνία

Αν είναι Τούρκικο δεν με πειράζει, διότι ως γάβρος προτιμώ το ερυθρόλευκο.

Τώρα όσο αφορά τους ιους όποιος έχει διαβάσει στην ιστοσελίδα τους

εκείνο το εμετικό γράφημα "από την χούντα της επταετίας στην χούντα του Καραμανλή" αρκεί για να καταλάβει την σοβαρότητα ,την εμπάθεια και το ποιον της συγκεκριμένης ομάδας

Χαμπαρούν γιοκ κι εσύ από ελληνικά, έτσι?, Τράβα διάβασε ότι το άρθρο στηρίζεται σε στοιχεία της Wickersham Commission ("...Επιτροπή που συγκρότησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Χέρμπερτ Χούβερ το 1929, συγκεντρώνοντας τα λαμπρότερα μυαλά θεωρητικών της εγκληματολογίας εκείνης της εποχής και παρέχοντας τεράστια μέσα για την ανάλυση του τρόπου εφαρμογής των νόμων σε όλη τη χώρα, από αστυνομικές και δικαστικές αρχές..." όπως αναφέρεται στο άρθρο που ΔΕΝ διάβασες διότι όπως όλοι όσοι στηρίζονται στα στερεότυπα, είδες ποιός το έγραψε και αμέσως απεφάνθης : "Άχρηστο το άρθρο").

ΥΓ

Όποιος θέλει να μιλάμε σε άλλο μήκος κύματος, αυτό που καταλαβαίνει δλδ, να το επιχειρήσωμεν. Άντε, ακόμα και για τις αμοιβάδες θα κάνουμε μια προσπάθεια, διότι κι αυτές, όπως οι Πομάκοι πρέπει κάποτε να δουν άσπρη μέρα και να τις βοηθήσει κάποιος.

Δημοσ.
...

Επειδή αυτό που ψάχνεις,ΔΕΝ πρόκειται να το βρεις από μένα.

Επειδή-αν πρόσεξες-επανέφερα την ασχαλιά όταν στην έπεσε.

Επειδή νομίζω ότι επιτίθεσαι εναντίον μου.

Και τέλος,επειδή δεν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο για καύλο (δεν εναι κακιά λέξη,πρόκειται για την κεφαλή του πολιορκιτκού κριού="απεκαύλισαν το προύχον της εμβολής"),γι αυτούς τους λόγους λοιπόν αποσύρομαι.:evil:

Δημοσ.

Ισχύει. Αφορά την Αμερική και ιδού το σχετικό άρθρο : εγκληματικότητα Ελλήνων στην Αμερική του '20.

Μ'αρεσει που καποιοι φωναζουν να μην χρησιμοποιουνται 2 μετρα και 2 σταθμα.

Οταν οι Αμερικανοι κυνηγουσαν τους νεγρους και τους σκοτωναν ηταν ρατσιστες. Οταν κυνηγουσαν ελληνες ηταν αντικειμενικοι. Το '20 που λεει και ο φιλτατος Ιος (αντικειμενικοτατος σε οτιδηποτε) η ΚΚΚ ηταν στα φορτε της.

Και νομιζω οτι σε σχετικο αρθρο στην (αντικειμενικοτατη σε οτιδηποτε) Ελευθεροτυπια ελεγε οτι τα αστυνομικα δελτια ηταν γεματα απο Ελληνες. Μονο που δεν ελεγε οτι ηταν και γεματα απο νεγρους.

Πινακιδες σε εισοδους "Απαγορευεται η εισοδος σε αραπηδες, σκυλια και βρωμοελληνες".

Η αντικειμενικοτητα σε ολο της το μεγαλειο.

Δημοσ.
Καλά βρε Petza...εσύ δεν ήσουν που έλεγες να εξετάζουμε τι λένε οι διάφοροι "σοφοί" μια και κάτι παραπάνω ξέρουν; Τώρα κάνουμε και διακρίσεις στους σοφούς;

Ξέρεις αναφερόμουν σε πρώην υπουργούς , καθηγητές πανεπιστημίων

και όχι σε μια εμπαθέστατη παρεούλα

Ενώ με ισοπεδωτικές ταυτίσεις τύπου προοδευτισμός=φιλελευθερισμός=μισελληνισμός (ήμαρτον δηλαδή) το "μπλαμπλαμπλα" πάει περίπατο και τη θέση του παίρνει το πάνελ της Τατιάνας.

Ποιοί μηλάνε για ισοπεδωτικές ταυτίσεις ..........

Εδώ δεν τολμάς να πεις "ναι αλλά....." και είσαι αυτόματα οπαδός του Λεπέν

του Πλεύρη και χρυσαυγήτης ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδιά ήρεμα δεν χρειάζονται τέτοια είναι αμαρτία να κλειδωθεί

Δημοσ.

@paschalia

Νομίζω πως μπερδεύουμε χαρακτηρισμούς και καταστάσεις αναίτια. Το να επιζητάς μια διαφορετική Ελλάδα και να επιδιώκεις να αποτινάξει τις ανασφάλειές και τα κόμπλεξ της που συνεχίζουν να την κρατάνε δέσμια του σκοταδισμού και της μισαλλοδοξίας, δεν είναι μισελληνισμός, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Δεν αγαπώ και δε σέβομαι το κομμάτι εκείνο της Ελλάδας που με κάνει και ντρέπομαι για την καταγωγή μου, που καθημερινά με εξαναγκάζει να σκύβω το κεφάλι για να μη βλέπω την τιποτένια του ιδιοσύσταση, την μικρότητα και την ασημαντότητά του που τη μεγενθύνει και την καθιστά μέσο όρο.

Δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ πως μια κίνηση όπως αυτή που συζητάμε εμπεριέχει κίνδυνο...δε θα βαρεθώ όμως να λέω, πως χωρίς να ματώσεις κι όλας, δεν πρόκειται να αλλάξεις τίποτα προς το καλύτερο, ούτε να κινήσεις ιδεολογικές εμμονές δεκαετιών που μας διατηρούν στο τέλμα της αυτο-υπονόμευσης. Γιατί τι άλλο είναι η μόνιμη και συνεχής επίκληση των στερεότυπων περί κακών Τούρκων, εγκληματιών Αλβανών και σκατομογγολορατσών πάσης φύσεως και προελεύσεως, παρά η ανάγκη μας να κηρύττουμε πως "εμείς" τα κάνουμε όλα ως πρέπει κι οι άλλοι πάντα φταίνε;

Λυπάμαι μόνο που όλα αυτά τα "προοδευτικά" βαραίνουν στην οπτική σου ως μισελληνικά...

Edit:

@nmtray2

Νομίζω πως και πάλι χάνεις την ουσία της παραπομπής. Οι αναφορές έγιναν για να καταδειχθεί πως οι δεσμοί εγκληματικότητας και μετανάστευσης μόνο απλοί δεν είναι. Πέρα από τις αρχικές τάσεις και το όποιο επίπεδό σου ως μετανάστης, σημασία έχει και ποια ακριβώς αντιμετώπιση θα έχεις από τη χώρα παραμονής. Αλληλένδετοι παράγοντες. Αν σε οστρακίζουν καθημερινά με τη στάση τους, οι πιθανότητες λένε πως αργά ή γρήγορα θα στραφείς σε κακοποιές πράξεις ακόμα και για λόγους επιβίωσης.

Μη διαστρέφεις την πραγματικότητα. Αντικειμενικά είναι μόνο τα αριθμητικά δεδομένα που μιλάνε για τόσες κλοπές και τόσα εγκλήματα. Αν μέναμε μόνο σε αυτά τότε κι εμείς υπήρξαμε ένα από τα επαχθέστερα μεταναστευτικά φύλα, δε θα κατορθώναμε όμως να μπούμε ποτέ στην ουσία του προβλήματος και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτές τις συμπεριφορές. Ή δέχεσαι λοιπόν πως αμφότερες οι τάσεις ήταν δικαιολογημένες με βάση την υποδοχή που έλαβαν ή τις καταδικάζεις συλλήβδην κάνοντας την αυτοκριτική σου. Όχι και τα δικά μας δικά μας και τα δικά τους πάλι δικά μας. Μάλλον προς υποκρισία ρέπει το πράγμα...

@Petza

Μιλάς για "υπουργούς" λες κι έχουμε να κάνουμε με καμιά θεϊκή οντότητα. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις τυχάρπαστων που βρέθηκαν σε υπουργεία, χωρίς να έχουν κατάρτιση και γνωστική επάρκεια. Όσο για καθηγητές πανεπιστημίου...ασ' το να πάει. Φυσικά και δεν είναι όλοι ίδιοι...η επίκληση της ιδιότητα όμως από μόνη της δε μου λέει τίποτα.

Δεν ξέρω αν ο Παπαθεμελής είναι εμπαθής, συμπαθής ή απαθής...θα ήθελα όμως να μάθω τι ακριβώς τον καθιστά περισσότερο αντικειμενικό από τον κάθε Ιό εκεί έξω.

Δημοσ.
Ας τον ξεκουρδισει καποιος πλζ .

Να'σαι καλα. Να'σαι καλα.

Με εκανες και γελασα πρωι-πρωι (ακομα γελαω βεβαια).

Εδιτ εσβησα το "ρε". Ξεχασα οτι στη σπαει

Δημοσ.

@nmtray2

Νομίζω πως και πάλι χάνεις την ουσία της παραπομπής. Οι αναφορές έγιναν για να καταδειχθεί πως οι δεσμοί εγκληματικότητας και μετανάστευσης μόνο απλοί δεν είναι. Πέρα από τις αρχικές τάσεις και το όποιο επίπεδό σου ως μετανάστης' date=' σημασία έχει και ποια ακριβώς αντιμετώπιση θα έχεις από τη χώρα παραμονής. Αλληλένδετοι παράγοντες. Αν σε οστρακίζουν καθημερινά με τη στάση τους, οι πιθανότητες λένε πως αργά ή γρήγορα θα στραφείς σε κακοποιές πράξεις ακόμα και για λόγους επιβίωσης.

Μη διαστρέφεις την πραγματικότητα. Αντικειμενικά είναι μόνο τα αριθμητικά δεδομένα που μιλάνε για τόσες κλοπές και τόσα εγκλήματα. Αν μέναμε μόνο σε αυτά τότε κι εμείς υπήρξαμε ένα από τα επαχθέστερα μεταναστευτικά φύλα, δε θα κατορθώναμε όμως να μπούμε ποτέ στην ουσία του προβλήματος και στους λόγους που οδήγησαν σε αυτές τις συμπεριφορές. Ή δέχεσαι λοιπόν πως αμφότερες οι τάσεις ήταν δικαιολογημένες με βάση την υποδοχή που έλαβαν ή τις καταδικάζεις συλλήβδην κάνοντας την αυτοκριτική σου. Όχι και τα δικά μας δικά μας και τα δικά τους πάλι δικά μας. Μάλλον προς υποκρισία ρέπει το πράγμα...

[/quote']

Θα ηθελα κατι πιο σοβαρο απο αφορισμους.

Για μεταναστευση μιλουσες η για το οτι οι Ελληνες κανουν τις μαμακιες τους?

Δεν καταλαβα. Και μπορεις να μου εξηγησεις γιατι αλλιως πρεπει να δουμε τη συμπεριφορα των Αμερικανων απεναντι στους νεγρους κι αλλιως απεναντι στυς ελληνες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?

Δημοσ.

Μήπως γιατί ο ρατσισμός των Αμερικανών συνολικά δεν αφορούσε τόσο τους ξένους γενικώς κι αορίστως (άλλωστε ψηφιδωτό ξένων ήταν και το κράτος τους), αλλά τους μαύρους συγκεκριμένα και το χρώμα του δέρματός τους. Εκτός λοιπόν κι αν πηγαίναμε έχοντας κάνει σολάριουμ πιο πριν...

Αν πάντως τα όσα έγραψα τα θεωρείς αφορισμούς, φαντάσου πως θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε τις απόψεις εκείνες που θέλουν τους Αλβανούς εγκληματίες από τη φύση τους, βασιζόμενες σε αριθμούς και ποσοστά.

Δημοσ.
Μ'αρεσει που καποιοι φωναζουν να μην χρησιμοποιουνται 2 μετρα και 2 σταθμα.

Οταν οι Αμερικανοι κυνηγουσαν τους νεγρους και τους σκοτωναν ηταν ρατσιστες. Οταν κυνηγουσαν ελληνες ηταν αντικειμενικοι. Το '20 που λεει και ο φιλτατος Ιος (αντικειμενικοτατος σε οτιδηποτε) η ΚΚΚ ηταν στα φορτε της.

Και νομιζω οτι σε σχετικο αρθρο στην (αντικειμενικοτατη σε οτιδηποτε) Ελευθεροτυπια ελεγε οτι τα αστυνομικα δελτια ηταν γεματα απο Ελληνες. Μονο που δεν ελεγε οτι ηταν και γεματα απο νεγρους.

Πινακιδες σε εισοδους "Απαγορευεται η εισοδος σε αραπηδες' date=' σκυλια και βρωμοελληνες".

Η αντικειμενικοτητα σε ολο της το μεγαλειο.[/quote']

Πρώτον, ποτέ δεν ανέφερα και δεν συμπέρανα τίποτα απ' όσα αναφέρεις.

Δεύτερον, και στις δύο περιπτώσεις, λειτούργησε σε ένα βαθμό η προκατάληψη, γι' αυτό και είναι πιθανόν να τους "μπαγλάρωναν" πιό εύκολα, τους μεν μαύρους διότι ήταν μαύροι, τους δε Έλληνες διότι αποτελούσαν τον νεοφερμένο στη γειτονιά των μεταναστών, μεταγενέστεροι Ιταλών, Κινέζων και Ιρλανδών που έγραψαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του εγκλήματος με τη Μαφία του ο καθένας. Η προκατάληψη αυτή, στην περίπτωση των μαύρων υφίσταται ακόμα και σήμερα, όπως υφίσταται και με τους Μεξικανούς όπως κι εδώ με τους Αλβανούς.

Είναι σίγουρο όμως ότι δεν μπορεί να συγκριθεί η προκατάληψη της μίας και της άλλης περίπτωσης απλώς και μόνο λόγω φυλής. Σε καμμία περίπτωση δεν θα βιώσει ένας Καυκάσιος στην Αμερική την αδικία που θα βιώσει ένας μαύρος ή λατίνος (τουλάχιστον τότε αλλά και τώρα πιστεύω).

Παρ' όλα αυτά, όση προκατάληψη και να υπάρχει, δε μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός ότι οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης και η εκμετάλλευση οδήγησαν σε μια όντως παραβατική συμπεριφορά. Στην περίπτωση των μαύρων, τα γκέτο στα οποία τους έχουν κλείσει, οδηγούν σε παραβατικές συμπεριφορές. Προκαλούν τη βία και ακόμα περισσότερο ρατσισμό απ' τους λευκούς.

Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, το ότι κάποτε αποτελέσαμε κι εμείς το "μαύρο πρόβατο", σε καμμία περίπτωση δε σημαίνει ότι όντως το είχαμε στο DNA μας ούτε αποτελούσαμε μια κακή και μοχθηρή φυλή όπως πιθανότατα θα σκέφτονταν για εμάς τότε όλοι, απ' τον πρώτο αστυνομικό έως τον τελευταίο, απ' τον πρώτο Ιταλό μετανάστη που πλέον θεωρούσε εαυτόν αυτόχθονα έως τον Αγγλοσάξωνα ο οποίος έβλεπε όλους τους άλλους ως εισβολείς στη χώρα "του".

Η ανάγκη σε κάνει να θες να κλέψεις και να δαγκώσεις. Ούτε η φυλή, ούτε τα γονίδια όπως θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε. Αν όντως η βία ήταν στο αίμα μας, δεν θα υπήρχαν φυλές που ανακαλύφθηκαν και δεν έχουν στο λεξιλόγιο τους τη λέξη "πόλεμος".

Αυτό προσπαθούμε να πούμε εδώ πέρα, ότι τα στερεότυπα του τύπου "πας πούστης Αλβανός παλιάς πουτάνας παραγιός"......:confused:....ωπ, κάτσε, αυτό πάει για άλλους :mrgreen:. Πάμε πάλι, "πας Αλβανός = εγκληματίας" ή "πας Μουσουλμάνος = Τούρκος/πράκτορας/γκρίζος λύκος/τρομοκράτης" δεν στέκουν.

Δημοσ.

Αυτό προσπαθούμε να πούμε εδώ πέρα' date=' ότι τα στερεότυπα του τύπου "πας πούστης Αλβανός παλιάς πουτάνας παραγιός"......:confused:....ωπ, κάτσε, αυτό πάει για άλλους :mrgreen:. Πάμε πάλι, "πας Αλβανός = εγκληματίας" ή "πας Μουσουλμάνος = Τούρκος/πράκτορας/γκρίζος λύκος/τρομοκράτης" δεν στέκουν.[/quote']

Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα υιοθετήσει αυτήν την άποψη

Αλλά πάλι αυτό εδω πως το κρίνεις?? γιατί μιλάμε για Έλληνα βουλευτή και υποθετικά για εκπρόσωπο Ελλήνων πολιτών.

AMERIKH%20069.jpg

η φωτο είναι από την προσωπική του σελίδα

και μην μου πεις οτι την έβγαλε ως τουρίστας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...