Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια για υπερνομαρχία!

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε δεν πάμε στο διάλο λέω εγώ,που κοντραριζόμαστε για τις αποχρώσεις του μαύρου.:evil:

Το θέμα μας είναι η μουσουλμάνα Πομάκα,ας αφήσουμε τις προσωπικές μας αντιπαραθέσεις.:?

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε δεν πάμε στο διάλο λέω εγώ' date='που κοντραριζόμαστε για τις αποχρώσεις του μαύρου.:evil:

Το θέμα μας είναι η [b']μουσουλμάνα[/b] Πομάκα,ας αφήσουμε τις προσωπικές μας αντιπαραθέσεις.:?

Σωστός συνονόματε

Λοιπόν συνεχίζουμε

Αυτό που μου αρέσει ρε παιδιά σε σας είναι ότι πάτε την συζήτηση εκεί που σας συμφέρει

Στα Π@π@.....@ μου επιτέλους τι θρησκεία είναι το ίδιο μου κάνει αν είναι Χριστιανή , αν είναι μουσουλμάνα η αν χορεύει μαζί με τους ζουλού γύρω από κάνα δέντρο , δεν με ενδιαφέρει καθόλου

Αυτό που ενοχλεί είναι το ότι έχει σήμερα ραντεβού με τον τούρκο πρόξενο έχετε δει εσείς πολλούς υποψήφιους να έχουν τέτοιου είδους συναντήσεις ?????????????

Αυτό που ενοχλεί είναι ότι στις δηλώσεις της λέει ότι είναι Ελληνίδα Υπήκοος

Προσέξτε την λεπτομέρεια ΥΠΗΚΟΟΣ όχι πολίτης ΥΠΗΚΟΟΣ

Αυτό που ενοχλεί είναι να βλέπω Έλληνα βουλευτή σε επιτροπή της τουρκικής βουλής

και το κόμα του και κυβέρνηση να σφυρίζει αδιάφορα...

Δημοσ.

Ναι και τι έγινε? Θα τους πουλήσει κρατικά μυστικά ή αν το σταματούσε θα έφερνε πίσω τους Αρμένιους και τους Πόντιους?

Δημοσ.

Έλα ντε... και τι έγινε; Τι πιστεύεις οτι θα γίνει στο ραντεβού με τον τούρκο πρόξενο;

Δημοσ.

ότι πείτε ρε παιδιά

μάλλον θα πλακωθούν στους ναργιλέδες

τι γίνετε .........

μα τόσο πολύ πια

Δεν σας ενοχλεί που άνθρωποι που είτε έχουν εξουσία η αποσκοπούν σε εξουσία έχουν οποιαδήποτε συνεύρεση με ξένους (που δεν φημίζονται και για τις αγαθές προθέσεις τους) προς την χώρα που υποτίθεται υπηρετούν (θεωρητικά τουλάχιστον)????????????

Υ.Γ τώρα άμα αρχίσω πάλι τίποτα για φραπεδάκια μάλλον θα παρεξηγηθώ

Δημοσ.

Απλά θα έχεις άδικο. Και όχι δεν μου φαίνεται κάπως. Μου φαίνεται πιο παράξενο που εσύ όχι μόνο πιστεύεις στις διακρατικές αγαθές προθέσεις (πχ τις αγαθές προθέσεις Ιταλίας προς την Ελλάδα) αλλά πως θεωρείς πως εμείς τρέφουμε για την Τουρκία τέτοιες σε αντίθεση με αυτήν.

Δηλαδή ΤΙ θα κάνουν? Πόλεμο? Θα μας βιάσουν τα γυναικόπαιδα?

Δημοσ.
Δεν σας ενοχλεί που άνθρωποι που είτε έχουν εξουσία η αποσκοπούν σε εξουσία έχουν οποιαδήποτε συνεύρεση με ξένους (που δεν φημίζονται και για τις αγαθές προθέσεις τους) προς την χώρα που υποτίθεται υπηρετούν (θεωρητικά τουλάχιστον)????????????

Σοβαρά τα λές αυτά; Δηλαδή δεν έχεις ξαναδεί ανθρώπους με εξουσία (Καραμαλής, Παπανδρέου...) να συναντιούνται με Τούρκους;

Σε ενόχλησε ο Καραμαλής που συναντήθηκε με τον Εντρογάν?Πιστεύεις πως η συνάντηση με τον τουρκο πρόξενο κρύβει συμφέροντα,κατασκοπεία ή δε ξέρω κι εγώ τι άλλο;Αν δε συναντηθούν οι άνθρωποι που μας κυβερνούν με τους Τούρκους που έχουμε και πρόβλημα με ποιούς θα συναντηθούν; με τον πρόεδρο των νησιών Φερόε;

Και στο κάτω κάτω σιγά τις αρμοδιότες της εν λόγω κυρίας και σιγά την εξουσία που έχει. Ακόμη κι αν ήθελε να βλάψει την Ελλάδα και συναντιώταν με τον τούρκο πρόξενο τι θα γινόταν; Σιγά τ αυγά!

Δημοσ.

καλά έχω μείνει άφωνος

Ρε παιδιά για την τουρκία μιλάμε όχι για την Σουηδία (είναι και της μόδας)

την τουρκία που έχει εδαφικές διεκδικήσεις

την τουρκία που εχει υπο κατοχή την μισή Κύπρο

την τουρκία που κάνει ημερησίως καμιά 20ρια παραβιάσεις του εναέριου χώρου

την τουρκία που έχει πάγια πολιτική εδώ και 30-40 χρόνια την συνδιοίκηση

Αιγαίου και Θράκης

@Cromb

όσο για τις συναντήσεις Καραμανλή-Παπανδρέου-Ερντογάν,

δεν πιστεύω να περιμένεις απάντηση έτσι ?

Δημοσ.
Αει γειά σου.

Πόσες φορές το χρόνο ακούμε για επεισόδια αναρχικών και πόσες φορές για επεισόδια φασιστών. Σκέψου πόσες συλλήψεις έχουν γίνει (και απο τις δυο πλευρές) και ύστερα ξανασυζητάμε αν υπάρχει ασυλία ή όχι.

τα επεισοδια διαφερουν καποιοι καινε καποιοι αλλοι..σκοτωνουν

8-5-2006

Σε ποινη ισοβιας καθηξης καταδικαστικε ο τοπικος παραγωντας-μικρο εφοπλιστης της Ζακυνθου που στα προκρυματικα του μουντιαλ μεταξυ ελλαδας αλβανιας σκοτωσε 20 χρονο αλβανο μεταναστη στην ζακυνθο.

πηγη ιν.γρ

ειναι τουλαχιστον αστειο να συγκρινεις η να βαζεις στην ιδια μοιρα χρυσαυγητες με αναρχικους οι μεν ειναι κουτσαβακια που μαχαιρωνουν κυριως κοπελες(δες πριν2μηνες μοναστηρακι,δες 25μαρτιου θεσ/νικη και πολλα αλλα) οι αλλοι εχουν ιστορια-αν και σημερα στην ελλαδα δεν την τιμουν...οπως στο μεξικο η την ισπανια η τη σορβονη η το σικαγο μη με κανεις να ανοιξω πολιτικο διαλογο τωρα...

Δημοσ.

Εγώ πάντως άλλαξα την άποψη μου μετά τις συζητήσεις που άκουσα στην τηλεόραση και τις δηλώσεις της Καραχασάν.

Δεν θεωρώ λάθος του ότι μπήκε υποψήφια μια ελληνίδα μουσουλμάνα και πιστεύω ότι είναι ένα πρώτο βήμα για την ενσωμάτωση της μειονότητας στην ελληνική κοινωνία κάτι το οποίο έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια για να μην έχουμε φαινόμενα όπως του καραγκίοζη βουλευτή που πήγε στην ʼγκυρα να παραπονεθεί και να πάρει οδηγίες από τον Ερντογάν.

Το αν είναι βεβαία σωστή η επιλογή του προσωπού θα το κρίνει η τοπική κοινωνία.

ΥΓ. Παρατηρώ ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ιδέα από ιστορία και μου τη δίνει στα νεύρα αυτή η ασχετοσύνη. Δεν θα γράψω όμως τίποτα σε αυτό το τόπικ γιατί θα βγούμε εκτός θέματος.

Παρακαλώ και τους υπολοιπους να μην γράφουν πράγματα τα οποία είναι σίγουρα πιο σημαντικά αλλά όμως άσχετα με το θέμα.

Δημοσ.
Να φωνάξουν στην Ομόνοια οι Αλβανοί για τη νίκη της ομάδας τους επί της Ελλάδος; Ουαί κι αλίμονο...ξεκινάνε τα γνωστά "τρώνε ψωμί εδώ και δεν το σέβονται" κι αυτά στην καλύτερη περίπτωση, όταν δεν πέσουν φάπες. Νικάνε οι Έλληνες στο εξωτερικό; Καπάκι θεωρούμε αυτονόητο πως πρέπει να ρίξουν και τον Πύργο του Άιφελ από τα πανηγύρια και δει οι Έλληνες στην καταγωγή Γάλλοι πολίτες, αλλιώς "δεν είναι γνήσιοι Έλληνες". Τα δικά μας δικά μας και τα δικά τους δικά μας.

Τι μας λες τώρα ρε φίλε; Εδώ οι Αλβανοί έκαψαν τη σημαία μας (δηλαδή εσένα και μένα και όλους μας) μέσα στο ΟΑΚΑ!!! Πας καλά; Έκαψε κανένας Έλληνας μετανάστης σημαία του κράτους που τον φιλοξενεί; Ας τολμήσει για παράδειγμα να το κάνει στη Γερμανία ή στη Γαλλία... Και εδώ αντί να κλείσουν τις πόρτες στο ΟΑΚΑ και να τους τουλουμιάσουν στο ξύλο τους άφησαν να αλωνίζουν! Και μη μου πεις ότι οι συγκεκριμένοι Αλβανοί δεν ήταν μετανάστες αλλά ήρθαν αποκλειστικά για το ματς γιατί θα θυμηθώ το πιο σύντομο ανέκδοτο : Αλβανός τουρίστας! Άντε ...

Δημοσ.

Και για να τελειώνουμε μια και καλή με το θεματάκι "Έλληνες μουσουλμάνοι" δείτε ένα "Έλληνα" βουλευτή &ImageFile=AMERIKH%20069.jpg

Δεξιά με τα γυαλιά είναι ο Αχμέτ Ιλχαν βουλευτής Ροδόπης. Πίσω είναι ο Κεμάλ και όχι ο Βενιζέλος. Δεξιά κι αριστερά των κυρίων είναι οι τούρκικες σημαίες και όχι οι Ελληνικές

&ImageFile=01.jpg

Εδώ βγάζει λόγο. Στην τουρκία, όχι στην Ελλάδα!!! Σε ποιούς άραγε; Πάντως πολύ γκρίζο γύρω-γύρω. Λύκους βέβαια δε βλέπω, η αλήθεια να λέγεται!

&ImageFile=04.jpg

Και εδώ κάπου τον υποδέχονται ή τον ξεπροβοδίζουν.

Δεν είναι προσβολή τουλάχιστον στο αίμα των ηρώων του '21 αυτά τα πράγματα, για να τα ανεχόμαστε έτσι απλά;

Θα έγραφα κι άλλα αλλά σας αφήνω να τα σκεφτήτε λίγο...

Δημοσ.
Και για να τελειώνουμε μια και καλή με το θεματάκι "Έλληνες μουσουλμάνοι" δείτε ένα "Έλληνα" βουλευτή &ImageFile=AMERIKH%20069.jpg

Δεξιά με τα γυαλιά είναι ο Αχμέτ Ιλχαν βουλευτής Ροδόπης. Πίσω είναι ο Κεμάλ και όχι ο Βενιζέλος. Δεξιά κι αριστερά των κυρίων είναι οι τούρκικες σημαίες και όχι οι Ελληνικές

&ImageFile=01.jpg

Εδώ βγάζει λόγο. Στην τουρκία' date=' όχι στην Ελλάδα!!! Σε ποιούς άραγε; Πάντως πολύ γκρίζο γύρω-γύρω. Λύκους βέβαια δε βλέπω, η αλήθεια να λέγεται!

[img']http://www.ilhanahmet.com/foto_gal/index.php?CurrentDirectory=Toprak_Toreni/&ImageFile=04.jpg[/img]

Και εδώ κάπου τον υποδέχονται ή τον ξεπροβοδίζουν.

Δεν είναι προσβολή τουλάχιστον στο αίμα των ηρώων του '21 αυτά τα πράγματα, για να τα ανεχόμαστε έτσι απλά;

Θα έγραφα κι άλλα αλλά σας αφήνω να τα σκεφτήτε λίγο...

Aυτά είναι σοβαρά θέματα και φυσικά οι δικοί μας ... τον "ύπνο του δικαίου".

ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

Δημοσ.

Κοιτάξτε τί ανακάλυψα σήμερα :

Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

Πηγή: NET

Με τη χαρακτηριστική φράση ότι θα ήταν αδιανόητο πριν από λίγα χρόνια να παρευρίσκεται Έλληνας Πρωθυπουργός σε μια τέτοια τελετή, ο Κώστας Καραμανλής σχολίασε την παρουσία του και μάλιστα ως μάρτυρα στο γάμο της κόρης του Τούρκου Πρωθυπουργού. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός ήταν ένας από τους μάρτυρες, μεταξύ των οποίων και ο Πρωθυπουργός της Ρουμανίας και ο Βασιλιάς της Ιορδανίας. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επικέντρωσαν την προσοχή τους στο γάμο και σημειώσαν την ιδιαίτερη σημασία της παρουσίας του Έλληνα Πρωθυπουργού

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Nα με συγχωρείτε, φεύγω για κανα 2ωρο, πετάγομαι μέχρι την πρωθυπουργική κατοικία να του ζητήσω τα ρέστα!:rolleyes: :rolleyes:

Για να κόψουμε όμως την πλακίτσα και τον φθηνό λαϊκισμό, ξαναθέτω τους εξής προβληματισμούς :

- Στην Ελλάδα του 2006, οι ακρίτες των νησιών της άγονης γραμμής, πάνε στα τουρκικά νοσοκομεία για να μην ψοφολογήσουν. Για να μετακινηθούν δε από το ένα νησί στο άλλο, πρέπει να πάρουν το πλοίο που περνάει μια φορά τη βδομάδα, ενώ πιθανότατα δεν πάει απευθείας στον προορισμό τους.

- Μουσουλμανικός πληθυσμός : Μέχρι πριν λίγα χρόνια, οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν δικαίωμα ιδιοκτησίας, ενώ όλη η περιοχή, (όπως και η πλειοψηφία της επαρχίας) είναι πλήρως παρατημένη, κάτι πχ σαν αυτό που συμβαίνει με τους τσιγγάνους. Όταν λοιπόν το ίδιο το κράτος κάνει διαχωρισμό και σε αντιμετωπίζει σαν εχθρό, εσύ τί θα κάνεις, ειδικά αν το πολιτισμικό σου επίπεδο είναι χαμηλό? Πού θα πας? Μήπως θα στραφείς σε αυτούς που διατηρούν στενούς δεσμούς μαζί σου και σε βλέπουν σαν αδελφό?

Για να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι μουσουλμάνος δε σημαίνει Τούρκος, παραθέτω τα κάτωθι από την δήλωση της ελληνικής αντιπροσωπείας για την μουσουλμανική μειονότητα στη "Συνάντηση για την επισκόπηση της υλοποίησης των συμφωνιών του ΟΑΣΕ για θέματα ανθρώπινης διάστασης" αναφορικά με τις εθνικές μειονότητες που έγινε στη Βαρσοβία το 2000.

Σύμφωνα με την απογραφή του 1991, ο πληθυσμός της Θράκης είναι 338.000 άνθρωποι. Από αυτούς, περίπου 240.000, δηλαδή το 71%, είναι Χριστιανοί, και περίπου 98.000, δηλαδή το 29%, είναι Μουσουλμάνοι. Από αυτούς τους 98.000, περίπου το 50% είναι τουρκογενείς, το 35% Πομάκοι, και το 15% Ρομά. Η θέση, σύμφωνα με την οποία κάθε Μουσουλμάνος είναι ipso facto Τούρκος και δεν μπορεί να ανήκει σε καμία άλλη μειονότητα, αποτελεί αμφίβολης αξίας προέκταση πολιτικών που επιβάλλονται σε άλλες χώρες και που δεν μπορούν να έχουν καμία θέση σε μία δημοκρατική κοινωνία. Οι προσπάθειες να εφαρμοσθούν τέτοιες πολιτικές στη Θράκη αγνοούν την πραγματικότητα που επικρατεί σε εκείνη την περιοχή και, βεβαίως, συνιστούν παραβίαση των δικαιωμάτων των Πομάκων και των Ρομά που ζουν εκεί, συγκεκριμένα του δικαιώματός τους στον αυτοπροσδιορισμό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...