Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια για υπερνομαρχία!

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οπως ειπα επισης, το θεμα IMHO ειναι αν αποτελουν εκφραση του κρατους.

Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, πρόκειται περί παρακρατικών οργανώσεων.

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι αλλά απο την άλλη πως γίνεται συνέχεια στα κανάλια να παρελαύνουν φάτσες Χρυσαυγιτών επί το έργον, αλλά ποτέ να μην έχει πιάσει κάμερα καμία αναρχόφατσα όταν καταστρέφει περιουσίες;

Είναι απλό : Στην πρώτη περίπτωση, οι μεν είναι μέσα στους αστυνομικούς όπως είναι και οι κάμεραμεν, οπότε λογικά τα πλάνα είναι πιό "παραστατικά". Εντύπωση πάντως μου κάνει που ποτέ δεν έχεις δει στην τηλεόραση αναρχικούς να τα σπάνε! Μα δείχνουν και τίποτα άλλο σε κάθε ανάλογη περίπτωση?

Αυτό που θα πρέπει να ρωτήσουμε όμως, δεν είναι το αν φάνηκε κάποιος στην τηλεόραση και το κατά πόσο φάνηκε αλλά το αν επειδή φάνηκε τον έπιασαν.

Κάτι σαν τα επεισόδια με τους χούλιγκανς δλδ, τους βλέπεις φάτσα κάρτα να τα σπάνε αλλά φυλακή ουδείς.

Δημοσ.
Μ' αρέσει πάντως που αφήνεις να εννοηθεί πως ο ελληνόσπορος (για να χρησιμοποιήσω την αισθητική σου προσέγγιση) πρώτος μαθητής θα τρέξει με τα τσαρούχια στον πόλεμο. Όπως άλλωστε το έκαναν άλλοι πνευματικοί ταγοί στο παρελθόν.

Τελευταία φορά που τσέκαρα το 1940 δεν είχαμε αλβανούς για να στείλουν αυτούς να πολεμήσουν για μας. Αν και τώρα το απαιτήσει η ανάγκη θα δούμε ποιοι θα πάνε. Οι αδελφές ας μείνουν πίσω. Μόνο να μη ζητάνε μετά επίδομα αντιστασιακού (και ελπίζω να καταλαβαινόμαστε).

Και όσον αφορά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στο edit μου και το κειμένο σου, αλλού αυτά. Είσαι ο μόνος που έχω δει να κατηγορεί τη διαδικασία του edit. Αν μετά το refresh που έκανε ο browser σου είδες διαφορετικά πράγματα στο κειμενό μου(ειλικρινά δε θυμάμαι τι άλλαξα, αλλά για σένα άλλη φορά θα παίρνω screenshots) γιατί δεν τοποθετήθηκες εκ νέου, αλλά με κατηγόρησες ότι πάω και αλλάζω τα γραπτά μου εκ των υστέρων, ε το οποίο κάπως διαφέρει απο αυτό που έκανα.

Δημοσ.
Είναι απλό : Στην πρώτη περίπτωση, οι μεν είναι μέσα στους αστυνομικούς όπως είναι και οι κάμεραμεν, οπότε λογικά τα πλάνα είναι πιό "παραστατικά". Εντύπωση πάντως μου κάνει που ποτέ δεν έχεις δει στην τηλεόραση αναρχικούς να τα σπάνε! Μα δείχνουν και τίποτα άλλο σε κάθε ανάλογη περίπτωση?

Αυτό που θα πρέπει να ρωτήσουμε όμως, δεν είναι το αν φάνηκε κάποιος στην τηλεόραση και το κατά πόσο φάνηκε αλλά το αν επειδή φάνηκε τον έπιασαν.

Κάτι σαν τα επεισόδια με τους χούλιγκανς δλδ, τους βλέπεις φάτσα κάρτα να τα σπάνε αλλά φυλακή ουδείς.

Τσου. Σε πολλές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής (και όχι σε συγκρούσεις) η εικόνα παγώνει και μας δείχνουν σε μεγέθυνση τη φάτσα του τύπου ενώ η εκφωνήτρια μας δίνει και ένα σύντομο βιογραφικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ενώ έχουν τη δυνατότητα να ξέρουν ποιος είναι ποιος στις τάξεις των χρυσαυγιτών, δεν έχουν στοιχεία για τα αντίστοιχα φυντάνια (ρε blueviper δε θυμάμαι ρε συ με "υ" γράφεται?) της άλλης πλευράς

Δημοσ.

Σοβαρολογείς τώρα? Μήπως είναι με καλυμμένα τα πρόσωπα οι "αναρχικοί"? (σε παρένθεση, διότι κι αυτοί γνωστοί είναι αλλά παίζουν άλλο ρόλο).

Επιπροθέτως, ξαναρωτώ. Πες ότι μας τον δείξανε γκρο-πλαν, πες ότι μάθαμε ακόμα και η μάνα του τί μαγειρεύει κάθε Τετάρτη μεσημέρι, τον τιμώρησαν ποτέ? Ίσχυσε ποτέ για Χρυσαυγίτη το "ένοχος ώσπου να αποδειχθεί το αντίθετο" όπως ισχύει με την πλειοψηφία των κάθε λογής που έχουν πιάσει και ταλαιπωρούν χρόνια με δίκες?

Εν κατακλείδι: Τίθεται κάποιο θέμα άδικης μεταχείρισης των φασιστών?

Δημοσ.

α)το ζητημα ειναι οτι και για τα φυντανια (νομιζω κ εγω με "υ" γραφεται) των με,και για τα φυντανια των δε, οτι κανουν ΚΑΚΟ στην κοινωνια (βοηθουν το κρατος "φοβου",αποπροσανατολιζουν κλπ).

και γνωμη μου ειναι,οτι το κολλημα με την μουσουλμανα,δεν εχει καμια λογικη! λες κ οι πολιτικοι μας ειναι τετοιας αξιας,που καθομαστε κ ασχολουμαστε με εναν απο τους 4-5000 που πολιτευονται!

Ας σκεφτει ο καθενας μας,οτι αν αναλωνε τον χρονο που αναλωνει εδω μεσα για την γυναικα(την οποια δεν την ξερω,κ μπορει να ειναι απο αχρηστη ως κι αξιολογοτατη),σε πιεση προς τη διαφθορα των ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτικων, ισως κ να ηταν καλυτερα τα πραγματα!

αλλωστε,αν θελετε να μην ειμαι τοσο ρομαντικος,ας γινω πιο πεζος! εστω οτι η κυρια αυτη ειναι αχρηστη,κ η υποψηφιοτητα της,κινηση μαρκετινγκ! Συμφωνοι ως εδω?ποσοι απο εσας εβγαλαν τις ιδιες "κορωνες" για την υποψηφιοτητα ιδιαιτερα μετριων πολιτικων προσωπων (προχειρα αναφερω καρατζαφερη σε νδ,ωστε να παρουμε μαζι μας εθνικιστες,καμμενο για τον ιδιο λογο,και σαμαρα στην καλαματα για να παρουμε τους βασιλικους?)! ολα αυτα δεν ηταν μαρκετινγκ κ μονο?

οι εθνικοπατριωτικες κραυγες λοιπον,και εκφραζω απολυτα προσωπικη αποψη, ειναι για τα δικα μου αυτια,τοσο χρησιμες οσο κ η γνωμη της αντζελας δημητριου για τον πολεμο στο ιραν!

ας μαθουμε πρωτα ΟΛΟΙ ΜΑΣ,να σκεφτομαστε,και να πραττουμε αναλογα,ας μαθουμε να ψηφιζουμε,για το κοινο καλο,κ οχι για να μπουμε στο δημοσιο,ας μαθουμε να απαιτουμε καλυτερη ΔΗΜΟΣΙΑ κ ΔΩΡΕΑΝ παιδεια,και περισσοτερους εισακτεους κ αρα ανεργους,ας μαθουμε να απαιτουμε καλυτερη υγεια κ ασφαλιση...και αν μαθουμε να απαιτουμε και να διεκδικουμε ΣΩΣΤΑ ολα αυτα,εγω μαζι σας! να τη στειλουμε τη μουσουλμανα στα βαθη της Μ.Ασιας (ξερετε...εκει που τα παλιοπαιδα οι τουρκοι μας σφαγιασαν...ενω επρεπε να μας πουν ευχαριστω)!

Δημοσ.
(σε παρένθεση, διότι κι αυτοί γνωστοί είναι αλλά παίζουν άλλο ρόλο).

Αει γειά σου.

Επιπροθέτως, ξαναρωτώ. Πες ότι μας τον δείξανε γκρο-πλαν, πες ότι μάθαμε ακόμα και η μάνα του τί μαγειρεύει κάθε Τετάρτη μεσημέρι, τον τιμώρησαν ποτέ? Ίσχυσε ποτέ για Χρυσαυγίτη το "ένοχος ώσπου να αποδειχθεί το αντίθετο" όπως ισχύει με την πλειοψηφία των κάθε λογής που έχουν πιάσει και ταλαιπωρούν χρόνια με δίκες?

Πόσες φορές το χρόνο ακούμε για επεισόδια αναρχικών και πόσες φορές για επεισόδια φασιστών. Σκέψου πόσες συλλήψεις έχουν γίνει (και απο τις δυο πλευρές) και ύστερα ξανασυζητάμε αν υπάρχει ασυλία ή όχι.

και σαμαρα στην καλαματα για να παρουμε τους βασιλικους?

Μάλλον δε σοβαρολογείς. Είμαι απο κει ΧΑΜΩ. Πότε χρειάστηκε η ΝΔ συγκεκριμένο βουλευτή για να πάρει τους ψήφους των φιλοβασιλικών; Επιπλέον μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι βρήκες πρόχειρα τρια παραδείγματα απο μια συγκεκριμένη παράταξη.

Δημοσ.
Τελευταία φορά που τσέκαρα το 1940 δεν είχαμε αλβανούς για να στείλουν αυτούς να πολεμήσουν για μας. Αν και τώρα το απαιτήσει η ανάγκη θα δούμε ποιοι θα πάνε. Οι αδελφές ας μείνουν πίσω. Μόνο να μη ζητάνε μετά επίδομα αντιστασιακού (και ελπίζω να καταλαβαινόμαστε).

Θα πάνε οι χρυσαυγίτες που είναι αποδεδειγμένα straight αγόρια...κι έτσι θα γλυτώσουμε κι απ' αυτούς.

Και όσον αφορά το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στο edit μου και το κειμένο σου, αλλού αυτά. Είσαι ο μόνος που έχω δει να κατηγορεί τη διαδικασία του edit. Αν μετά το refresh που έκανε ο browser σου είδες διαφορετικά πράγματα στο κειμενό μου(ειλικρινά δε θυμάμαι τι άλλαξα, αλλά για σένα άλλη φορά θα παίρνω screenshots) γιατί δεν τοποθετήθηκες εκ νέου, αλλά με κατηγόρησες ότι πάω και αλλάζω τα γραπτά μου εκ των υστέρων, ε το οποίο κάπως διαφέρει απο αυτό που έκανα.

Μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το edit, αρκεί να μη με κατηγορούν στο μεταξύ για παρανόηση ύφους, τη στιγμή που εκ των υστέρων αποφάσισαν να συμπεριλάβουν smilies σε μια φράση. Όπως σου είπα δεν μπορώ να μυρίζω τα νύχια μου, ούτε να διαβάζω εντόσθια για να μπορώ να είμαι βέβαιος για πράγματα που αλλάζεις μέσω του edit. Γράφω κι απαντώ με βάση τα όσα διάβασα...αν κάποιος στο μεταξύ κάνει edit επί της ουσίας, αλλάζοντας και προσθέτοντας νοήματα κι όχι για να διορθώσει 2-3 ορθογραφικά, τότε μοιάζει να απαντώ κι ο ίδιος άστοχα. Απλά πράγματα!

Τσου. Σε πολλές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής (και όχι σε συγκρούσεις) η εικόνα παγώνει και μας δείχνουν σε μεγέθυνση τη φάτσα του τύπου ενώ η εκφωνήτρια μας δίνει και ένα σύντομο βιογραφικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ενώ έχουν τη δυνατότητα να ξέρουν ποιος είναι ποιος στις τάξεις των χρυσαυγιτών, δεν έχουν στοιχεία για τα αντίστοιχα φυντάνια (ρε blueviper δε θυμάμαι ρε συ με "υ" γράφεται?) της άλλης πλευράς

Όχι...με "ι". Aς έβαζες "βλαστάρια" αν είχες αμφιβολία. :P

Τα παράπονά σου στους γλωσσικούς διορθωτές της Καρά Χασάν. Εγώ ακολουθώ απλώς το μοτίβο που επέλεξαν.

Για πες μα βρε LL_NEO...πόσοι χρυσαυγίτες συνελήφθησαν τα τελευταία χρόνια κι οδηγήθηκαν στον ανακριτή για τη δράση τους (ξέρεις κάτι μαχαιρώματα κι άλλα τέτοια αστεία κι ανώδυνα πράγματα); Τουλάχιστον τις προάλλες πιάστηκαν στη φάκα και 17 στοιχεία της "άλλης πλευράς".

Δημοσ.
Πόσες φορές το χρόνο ακούμε για επεισόδια αναρχικών και πόσες φορές για επεισόδια φασιστών. Σκέψου πόσες συλλήψεις έχουν γίνει (και απο τις δυο πλευρές) και ύστερα ξανασυζητάμε αν υπάρχει ασυλία ή όχι.

Άστο LL. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Είχα κάτι πάρε-δώσε για κάτι φεγγάρια με τα ζώα της Βίλλας και δεν είναι όπως παρουσιάζονται τα πράγματα. Ομοίως είχα και κάτι γνωστούς χωμένους στην ΧΑ και μόνο που δν σκάγανε μπαφάκια με τους μπάτσους.

Δημοσ.
Θα πάνε οι χρυσαυγίτες που είναι αποδεδειγμένα straight αγόρια...κι έτσι θα γλυτώσουμε κι απ' αυτούς.

Χα! Αν τώρα πιστεύεις ότι κάτι μου πες, έπαιξες και έχασες. Στα κομμάτια και αυτοί.

Για πες μα βρε LL_NEO...πόσοι χρυσαυγίτες συνελήφθησαν τα τελευταία χρόνια κι οδηγήθηκαν στον ανακριτή για τη δράση τους (ξέρεις κάτι μαχαιρώματα κι άλλα τέτοια αστεία κι ανώδυνα πράγματα); Τουλάχιστον τις προάλλες πιάστηκαν στη φάκα και 17 στοιχεία της "άλλης πλευράς".

Στο πρόσφατο σκηνικό στην Πάντειο δεν είχαμε συλλήψεις;

• Super Moderators
Δημοσ.

Παραπέμφθηκαν με βαρύτατες κατηγορίες (κακουργήματα) σε ανακριτή. Οπότε όχι, δεν υπάρχει ακόμα δικάσιμος αλλά υφίσταται μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να προφυλακιστούν.

Δημοσ.

Ωραία. Και επομένως να υποθέσω ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα στην όλη διαδικασία που ειναι μεμπτό (χρονοτριβές κτλ) έτσι;

Δημοσ.
Χα! Αν τώρα πιστεύεις ότι κάτι μου πες, έπαιξες και έχασες. Στα κομμάτια και αυτοί.

Η Χρυσή Αυγή είναι πάντα αδύναμο χαρτί...μόνο πάσο μπορείς να πας.

Στο πρόσφατο σκηνικό στην Πάντειο δεν είχαμε συλλήψεις;

Ποια σύλληψη...του πρωτοετή φοιτητή που τον παρέδωσαν μετά κόπων και βασάνων οι υπόλοιποι φοιτητές στους αρμοδίους για όσα κουβαλούσε πάνω του ή των 50 χρυσαυγιτών που μαχαίρωσαν τρεις κι έφυγαν όμορφα κι ωραία;

Ενδεικτικό του πως αντιμετωπίζονται τα 2 άκρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...