Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια για υπερνομαρχία!

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να θυμουνται μερικοι,αποσπασμα απο http://www.e-grammes.gr/1999/07/minority_gr.htm

23 Ιουλίου 1999

Την αναγνώριση τουρκικής και "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα ζητούν με πρωτοφανή προκλητική δήλωση οι τρεις μουσουλμάνοι βουλευτές Μπιρόλ Ακίφογλου (Ν.Δ), Γκαλίπ Γκαλίπ (ΠΑΣΟΚ) και Μουσταφά Μουσταφά (ΣΥΝ) και διάφορες αυτοχαρακτηριζόμενες ως "μειονοτικές" οργανώσεις. Την "δημόσια έκκληση", όπως ονομάζουν την προκλητική δήλωση, την στέλνουν στον πρόεδρο της Βουλής και τους αρχηγούς των κομμάτων με την ευκαιρία της επετείου της αποκατάστασης της "δημοκρατίας". Η πρωτοφανής αυτή δήλωση έχει την μορφή τελεσιγράφου προς το ελληνικό κράτος και αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς την απόσχιση της Δυτικής Θράκης από την Ελλάδα.

Το να δινεις διοικητικες-εξουσιαστικες θεσεις θελει μεγαλη προσοχη.Εγω ξερω οτι η εθνικη συνειδηση ενος ατομου διαμορφωνεται απο το τριπτυχο Γλωσσα-Θρησκεια-Ιστορια (παραδοση).Όταν ο αλλος μιλαει την Τουρκικη και ειναι και μουσουλμανος,το βρισκω φυσιολογικοτατο να θρεφει καλυτερα αισθηματα προς την Τουρκια παρα στην Ελλαδα.Φοβαμαι μημπως κι εμεις καταληξουμε καποια στιγμη Κοσυφοπεδιο.

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να πώ ρε παιδιά. Τελικά όλοι οι Έλληνες είμαστε τελείως γίδια. Εδώ γίνονται τόσα σημαντικά γεγονότα στην Ελλάδα (ασφαλιστικό, αλλαγή φορολογικών συντελεστών, απίστευτη ακρίβεια, εθνικά θέματα από το κακό στο χειρότερο) και εμείς ασχολούμαστε (τόσο πολύ) με το εάν ένας υποψήφιος είναι μουσουλμάνος.

Η μεγαλύτερη επικοινωνιακή γκάφα του Γέωργιου Παπανδρεου. Αλλά δεν φταίει αυτός αλλά οι εξωκομματικοί παρατρεχάμενοι που τον παρασέρνουν.

Δημοσ.
Για να θυμουνται μερικοι,αποσπασμα απο [url']http://www.e-grammes.gr/1999/07/minority_gr.htm[/url]

Πάντως επίκαιρος δεν μπορώ να πω!!!!!

Τα σημερινά τα είδατε ?????

ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης , εκλεγμένος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ βουλή από ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες

Βουλευτής της κυβέρνησης

Πείρε μέρος σε επιτροπή της τουρκικής βουλής μαζί με τον ψευτομουφτή

η όπως αλλιώς τον λένε, για να καταγγείλει την Ελλάδα για καταπάτηση των δικαιωμάτων της μειονότητας

και οι παρευρισκόμενοι τουρκοι πολιτικοί να τον ακούν με περισσά σοβαρότητα και προβληματισμό

και στο τέλος μετά από πολύ μεγάλο προβληματισμό να ανακοινώνουν ότι θα πρέπει με πολύ μεγάλη τους λύπη να κάνουν και αυτοί αναγκαστικά βρε παιδί μου τα ίδια και στην εκεί Εθνική Ελληνική μειονότητα.

Καλά - καλά τέλος πάντων στον Μπάρμπα-Μήτσο και στον Γρηγόρη τον μπαρμπέρη ε αυτοί έχουν απομείνει

Και μείς εδώ να τρωγόμαστε ότι το πρόβλημα είναι ρατσιστικό θρησκευτικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο

Ε ρε και θα ξυπνήσουμε καμιά μέρα και θα έχουμε κανά Ρουγκόβα εκεί πάνω

Άφεριμ εφέντι'μ

Δημοσ.

Πες και το ποιος ειναι...

Δεν θα πολιτικοποιηθει το θεμα ετσι.

Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαια γεγονοτα

η υποψηφιοτητα της

η επισκεψη Ερντογαν

Το παραπανω "συμβαν"

Σχεδον ολα μαζι γινανε.

Δημοσ.
Πες και το ποιος ειναι...

Δεν θα πολιτικοποιηθει το θεμα ετσι.

Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαια γεγονοτα

η υποψηφιοτητα της

η επισκεψη Ερντογαν

Το παραπανω "συμβαν"

Σχεδον ολα μαζι γινανε.

τούρκικο όνομα εχει που να τον ξέρω βουλευτής της κυβέρνησης πάντως είναι

Δημοσ.

Την ακουγα που μιλαγε στα καναλια αποψε και μου ...γυρισαν τα εντερα απο τα "Ελληνικα" της ...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αλλα καμμια... κοτα δημοσιογραφος δεν την ρωτησε γιατι δεν μιλαει καλα Ελληνικα .:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Πάντως επίκαιρος δεν μπορώ να πω!!!!!

Τα σημερινά τα είδατε ?????

ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης ' date=' εκλεγμένος στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ βουλή από ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες

Βουλευτής της κυβέρνησης

Πείρε μέρος σε επιτροπή της τουρκικής βουλής μαζί με τον ψευτομουφτή

η όπως αλλιώς τον λένε, για να καταγγείλει την Ελλάδα για καταπάτηση των δικαιωμάτων της μειονότητας

και οι παρευρισκόμενοι τουρκοι πολιτικοί να τον ακούν με περισσά σοβαρότητα και προβληματισμό

και στο τέλος μετά από πολύ μεγάλο προβληματισμό να ανακοινώνουν ότι θα πρέπει με πολύ μεγάλη τους λύπη να κάνουν και αυτοί αναγκαστικά βρε παιδί μου τα ίδια και στην εκεί Εθνική Ελληνική μειονότητα.

Καλά - καλά τέλος πάντων στον Μπάρμπα-Μήτσο και στον Γρηγόρη τον μπαρμπέρη ε αυτοί έχουν απομείνει

Και μείς εδώ να τρωγόμαστε ότι το πρόβλημα είναι ρατσιστικό θρησκευτικό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο

Ε ρε και θα ξυπνήσουμε καμιά μέρα και θα έχουμε κανά Ρουγκόβα εκεί πάνω

Άφεριμ εφέντι'μ

Εγίνε τετοιο πραγμα; Τι είπαν στις ειδησείς;

Δημοσ.
Επειδή μάλιστα τα 3/4 εδώ μέσα είμαστε ρήτορες ολκής, με βαθιά γνώση των Ελληνικών και με ένα λεξικό πάντα παραμάσχαλα όταν κατευθυνόμαστε προς την καφετέρια του φίλου μου Petza, είναι λογικό να μας ενοχλεί η γλώσσα της συγκεκριμένης κυρίας.

Ναι αυτό μόνο σε χάλασε. Το ότι η τύπισσα παίζει να έχει πιο πολλές γνώσεις και πτυχία από τον κάθε βοθρατζή Ελληνάρα που επικαλείται την αρχέγονη συγγένεια με τους μεγάλους Έλληνες φιλοσόφους για να αποδείξει την υπεροχή του επί της δεσποινίδος που το πας?

Γεμίσαμε Άρειους μου φαίνεται, και μάλιστα όπως πολύ σωστά το έχει θέσει ο Petza, Άρειους με φραπολαγνεία.

Δημοσ.
http://www.geocities.com/pontos10/introduction.htm

Περσινά ξινά σταφύλια. Το site που αναφέρεις' date=' δεν είναι τίποτα περισσότερο από μέρος αυτού, το οποίο κι έχει ξανα-αναφερθεί. Βουλγαρικών συμφερόντων κατά πως φαίνεται.

Τι σχέση αλήθεια έχει με την Καρά Χασάν;

@Fan

Τι να πώ ρε παιδιά. Τελικά όλοι οι Έλληνες είμαστε τελείως γίδια. Εδώ γίνονται τόσα σημαντικά γεγονότα στην Ελλάδα (ασφαλιστικό, αλλαγή φορολογικών συντελεστών, απίστευτη ακρίβεια, εθνικά θέματα από το κακό στο χειρότερο) και εμείς ασχολούμαστε (τόσο πολύ) με το εάν ένας υποψήφιος είναι μουσουλμάνος.

Πόσο θες να μας τρελάνεις?! Εσύ δεν το άνοιξες ευθύς εξαρχής το συγκεκριμένο thread για να σχολιάσεις την ηλικία της (λες και αγνοούσες που τελικώς θα κατέληγε);

Ας άνοιγες θέμα για το ασφαλιστικό, αφού κρίνεις πως είναι σημαντικότερο, για να μη μας λες και γίδια κι όλας.

@Lucifer

Ναι αυτό μόνο σε χάλασε. Το ότι η τύπισσα παίζει να έχει πιο πολλές γνώσεις και πτυχία από τον κάθε βοθρατζή Ελληνάρα που επικαλείται την αρχέγονη συγγένεια με τους μεγάλους Έλληνες φιλοσόφους για να αποδείξει την υπεροχή του επί της δεσποινίδος που το πας?

Κι εγώ να μην το πάω, πάει από μόνο του, οπότε δε χρειάζεται περαιτέρω σχόλιο η ορθότατη τοποθέτησή σου.

Δυστυχώς όμως το θέμα της γλώσσας έρχεται κι επανέρχεται όπως μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις ορισμένα post πιο πάνω, όταν παράλληλα εδώ μέσα κάποιοι αρνούνται να χρησιμοποιήσουν Ελληνικά και προτιμάνε greeklish για να εκφρασθούν, ενώ η γλωσσική ένδεια διαφόρων βουλευτάδων (Ιωαννίδης μεταξύ άλλων) δεν ενόχλησε και δεν ενοχλεί. Κι η Μόνικα Μπελούτσι με το μυαλό του Hawking να ήταν, θα της βρίσκαμε ως κουσούρι πως βρωμάνε τα χνώτα της. Τα πάντα για να τη μειώσουμε, αρκεί να μην σταθούμε στην καταγωγή και το θρήσκευμα που είναι κι η ταμπακιέρα.

Δημοσ.

Λέγοντας "παίζει" μπορείς να μου ορίσεις περίπου ένα διάστημα εμπιστοσύνης για το οποίο μπορούμε να πούμε ότι όντως η συγκεκριμένη κυρία έχει περισσότερες γνώσεις απο τον κάθε βοθρατζή Ελληνάρα; Μου σπάει πραγματικά τα @@ να βλέπω άτομα να απορρίπτουν κάθε τι ελληνικό μόνο και μόνο για να αυτοχαρακτηριστούν διεθνιστές, ανοιχτόμυαλοι, προοδευτικοί ή ότι άλλο νομίζουν. Get a grip guys, έτσι όπως ο κάθε Έλληνας δεν είναι ο απόλυτος μαμιάς όλων, έτσι μην είστε και τόσο σίγουροι ότι ο κάθε ξένος που σπάει τα νεύρα των Εθνικοφρόνων/Φασιστών ή όπως στο διάολο θέλετε να μας αποκαλείτε μας "εχει".

Και για να το πω και πιο χύμα, γαμώ την πουτάνα μου τι προσπαθείτε να δικαιολογήσετε* τα αδικαιολόγητα; Μιλάμε για ένα δικηγοράκι ετών 27, που ανάθεμα και αν έχει τελειώσει την πρακτική του και που μπήκε σε αυτή τη θέση μόνο και μόνο λόγω της ιδιότητας της να είναι Τουρκόσπορος. Δε θυμάμαι άλλο υποψήφιο να είναι τόσο νέος. Αν ο Γιωργάκης το κάνει επειδή είναι τσάτσος των Αμερικάνων ή απο καθαρά μικροπολιτικό συμφέρον ή επειδή είναι απλώς ηλίθιος σόρρυ αλλά στα @@ μου και δυο αυγά τουρκίας απο αλανιάρη κόκκορα.

Κι η Μόνικα Μπελούτσι με το μυαλό του Hawking να ήταν

Γίνεται να μην είσαι βλάσφημος; Και guess what δεν αναφέρομαι στο hawking. Πως θα μπορούσε η εκπρόσωπος της υπέρτατης γυναικείας ομορφιάς, να προέρχεται απο τη σκατομογγολοράτσα;

*Και φτάνω στο σημείο πραγματικά να λυπάμαι σκεφτόμενος ότι το κίνητρο να δικαιολογήσετε την υποψηφιότητα της δεν εκπορεύεται απο την προσκόλληση στο ΠΑΣΟΚ ή κάτι ανάλογο (ναι ακόμα και έναν τέτοιου είδους φανατισμό θα τον καταλάβαινα), αλλά απο την προαναφερθείσα, λίγο παραπάνω στο πόστ μου, στάση σας ντε και καλά ότι είναι μη ελληνικό ή μη εθνικό ή όπως σκατά το λέτε να είναι και καλό.

Δημοσ.

Μη βάζεις λόγια στο στόμα μου. Δεν γενίκευσα ποτέ.

Απλά όταν βλέπεις ένα γκομενάκι που έχει τελειώσει τη νομική, το πολιτικό τμήμα της, τισκατάσπουδέςθέλεις, και βλέπεις και τον τρίχα_καδένα_χρυσάφια_και_αρνί_το_πάσχα να μιλάει για Σοφοκλή, ε.

Δημοσ.

Το "κάθε" ξέρεις πολύ καλά ότι εμπεριέχει τον όρο της γενίκευσης.

Το αν το γούστο του καθενός και οι γαστριμαγικές του συνήθειες ορίζουν την καταγωγή του ή μη απο τους Αρχαίους Έλληνες είναι άλλου παππά Ευαγγέλιο. Ναι και ξέρω ότι θές να αναφερθείς στη μόρφωση του εν γένει, αλλά το γεγονός παραμένει ότι ο κάθε Ελληνάρας έχει το δικαίωμα να αισθάνεται απόγονος του Σοφοκλή ασχέτως της παιδείας του.

Δημοσ.

Τι σχέση αλήθεια έχει με την Καρά Χασάν;

Τη σχεση που δηλωνουν κατι τουρκικες εφημεριδες:

Τουρκαλα υποψηφιος

(κατι για προπαγανδα μου'ρχεται)

Οσο για το σαιτ, ειναι τουρκικων συμφεροντων (απ'οτι ειδα σε αλλο forum)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...