Προς το περιεχόμενο

Μουσουλμάνα υποψήφια για υπερνομαρχία!

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω σήμερα σήμερα ότι επέλεξε για υποψήφια της υπερνομαρχίας Καβάλας-Δράμας-Ξάνθης μια μουσουλμάνα δικηγόρο!!!!!!!!!!!

Και για να γίνω πιο σαφής εμένα προσωπικά δεν με ξενίζει ότι είναι μουσουλμάνα τόσο πολύ το ότι είναι μόλις 27 χρονών!!!!

Δηλαδή επιλέχτηκε όχι γιατί ήταν η καλύτερη από τους υπόλοιπους υποψηφίους αλλά μόνο και μόνο για το θρήσκευμα της έτσι ώστε να προκαλέσει εντύπωση.

Τι να πώ έτσι απλά το ΠΑΣΟΚ θα χάσει μια νομαρχία και μάλιστα μια απο τις μεγαλύτερες της Ελλάδος.

Σκεφτείτε μόνο πόσοι ΔΕΝ θα την ψηφίσουν μόνο και μόνο για το θρήσκευμα της. Και φυσικά μουσουλμάνους έχει μόνο η Ξάνθη οπότε τι ψήφους μπορεί να πάρει από εκεί.

Και επαναλαμβάνω για κάποιους ΥΠΕΡΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα ακόμα και εάν βάζαν Υπουργό μουσουλμάνο αρκεί να ήταν καλύτερος από ένα χριστιανό τώρα μη μου πεί κανένας ότι η Γκουλ ήταν η καλύτερη από τις προτινόμενες υποψήφιες.

Προβλέπω μαύρες μέρες στο ΠΑΣΟΚ εάν δεν φύγουν Δαμανάκη και ΣΙΑ.

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ΧΜ Θα μπορούσα να σου εξηγήσω πολλά πράγματα αλλά δε νομίζω οτι οι πολιτικές συζητήσεις εξελίσσονται ομαλά σε ένα φόρουμ!

:twisted:

Δημοσ.

Χμου, όντως παρακινδυνευμένη κίνηση. Από τη μία δείχνει κάποιο επίπεδο οριζόντων τόσο το ότι δεν ενοχλεί το θρήσκευμά της όσο και το ότι προωθούν νέα μυαλά στην πολιτική σκηνή, από την άλλη βέβαια είναι πολιτική αυτοκτονία να το κάνεις αυτό στη Μπανανία και δη στη συγκεκριμένη νομαρχία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι αμιγώς πολιτικές συζητήσεις απαγορεύονται αυστηρά: http://www.insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=9&a=19

Αν θέλετε να υπάρξει συζήτηση για την συγκεκριμένη επιλογή, καλώς.

Αλλά μην αναφερόμαστε σε κόμματα και πρόσωπα παρακαλώ γιατί θα αναγκαστώ να κλειδώσω το topic.

• Super Moderators
Δημοσ.
Χμου, όντως παρακινδυνευμένη κίνηση. Από τη μία δείχνει κάποιο επίπεδο οριζόντων τόσο το ότι δεν ενοχλεί το θρήσκευμά της όσο και το ότι προωθούν νέα μυαλά στην πολιτική σκηνή, από την άλλη βέβαια είναι πολιτική αυτοκτονία να το κάνεις αυτό στη Μπανανία και δη στη συγκεκριμένη νομαρχία.

Κάποια στιγμή βέβαια πρέπει να το κάνεις έστω και δεν αρέσει στους περισσότερους που αρνούνται να δεχθούν τις ...εξελίξεις! Είναι μεν ρίσκο αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μια αρχή! :)

Δημοσ.

Ε σβήσε μια κ το δικό μου, να μην είναι έτσι ξέμπαρκο. :D

billdanos, σίγουρα, το θέμα είναι πως πρέπει να ξεκινήσει από κάτω η αλλαγή. Ένας οραματιστής στην εξουσία με έναν λαό από αναχρονιστές απλά δεν είναι λειτουργικός συνδυασμός.

Εκτός αν έχουμε δικτατορία.

Δημοσ.

Eγώ θα ήθελα να ήξερα εάν υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι η επιλογή της Γκιούλ Καραχασάν έγινε γιατί ήταν καλύτερη από τους συνυποψηφίους της και όχι μόνο και μόνο γιατί είναι μουσουλμάνα.

Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με το θρήσκευμα. Δε πιστεύω πως η προσφορά ενός ανθρώπου στα κοινά του τόπου του σχετίζεται με το θρήσκευμά του.

Αυτό που με κάνει να αντιδρώ είναι τι γίνεται στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου όπου έχει εξαφανιστεί/εκδιωχθεί ο ελληνισμός της Πόλης, το ότι ο Πατριάρχης λειτουργεί με ψάλτες τους γκρίζους λύκους οι οποίοι κρεμάνε τούρκικες σημαίες στα καμπαναριά, η εδώ και χρόνια φασιστική δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων και του Πατριαρχείου, η βεβύλωση της Αγίας Σοφίας και πολλά πολλά άλλα...

Δημοσ.

Αυτό που με κάνει να αντιδρώ είναι τι γίνεται στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου όπου έχει εξαφανιστεί/εκδιωχθεί ο ελληνισμός της Πόλης' date=' το ότι ο Πατριάρχης λειτουργεί με ψάλτες τους γκρίζους λύκους οι οποίοι κρεμάνε τούρκικες σημαίες στα καμπαναριά, η εδώ και χρόνια φασιστική δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων και του Πατριαρχείου, η βεβύλωση της Αγίας Σοφίας και πολλά πολλά άλλα...[/quote']

Το χειρότερο είναι πώς οι δικοί μας πολιτικοι κοιμούνται όρθιοι και δεν άκουσα κανέναν να καταδικάζει αυτά τα γεγονότα.

Σε λίγο θα μας πουν γραφικούς που ζητάμε τα αυτονόητα.

Δημοσ.

Βασικά να ξεκαθαρίσω ότι δε πιστεύω πως επειδή συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν εκεί πρεπει να τους μιμηθούμε και να τους προσπεράσουμε σε καφρίλα και βαρβαρότητα..

Το ότι οι πολιτικοί (όχι όλοι - σίγουρα όμως αυτοί που αποφασίζουν και για τους άλλους) μας δεν αντιδρούν σίγουρα δεν είναι γιατί κοιμούνται όρθιοι (δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζουν τι γίνεται τόσες δεκαετίες) αλλά γιατί εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα, που δυσκολεύομαι να πιστεψω ότι είναι καθαρά φιλελληνικά... και όχι μόνο για αυτό το θέμα

Οι yes-man έχουν πάψει από καιρό να εμπνέουν εμπιστοσύνη.. Γενικά το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα μπάζει από παντού

Δημοσ.

Στην Ελλαδα μονο το πολιτικο συστημα μπαζει ολα τα αλλα δουλευουν ρολόι.Αναρωτιεμαι,αυτος ο τοπος δεν εχει πιασει πατο ακομη;...

Προκειμενου για μερικους ψηφους μετατρεπουμε και την Ακροπολη σε τζαμι.Αθανατε Ελληνα....

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως αυτή η κίνηση θα είναι κερδοφόρα για το ΠΑΣΟΚ?

Και πως αυτό έγινε για "μερικούς ψήφους"?

Δημοσ.

Δηλ. η υποψηφια νομαρχης δεν θα εχει με το μερος της τη μουσουλμανικη (περιπου 3000.000 αν δεν κανω λαθος) μειονοτητα.Ας μην αναφερθω στους φανατικους ΠΑΣΟΚτζιδες που ψηφιζουν οτι τους υποδειξει το ΠΑΣΟΚ.Εδω κατεβασαν την Ελληνικη Σημαια για να ανεβασουν τον ηλιο τον πρασινο.Παντως εχουμε γεμισει με πολλους Δουρειους Ιππους.Μερικοι διαβαζουν Ελληνικη Ιστορια και αυτοι δεν ειναι Ελληνες.

Δημοσ.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένοι. Από τους κλασσικούς αναποφάσιστους θα γίνει η ζημιά.

Επίσης με αφορμή την υπογραφή σου και την περηφάνεια για τις ρίζες σου, θα ήθελα να αποτρέψω μελλοντικά καυστικά σχόλια από κάποιον που θα αμφισβητήσει την Ελληνική παιδεία σου, με το να τολμήσω να σε διορθώσω στο γένος της λέξης "ψήφος": είναι θηλυκό.

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τους μουσουλμάνους, σε καμία περίπτωση δεν είνα χειρότεροι από τους ψευδοχριστιανούς αλλά τυχαίνει η συγκεκριμένη υποψήφια να είναι εκτός από μουσουλμάνα και τουρκάλα. Εκεί είναι το πρόβλημα. Φανταστείτε να προσπαθούσε Έλληνας να γίνει έστω κοινοτάρχης στην Τουρκία. Ίσως να γινόταν στις τοπικές φυλακές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...