Προς το περιεχόμενο

κατοχος creative ZEN NANO PLUS FM 512MB

pande

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα απο το e-shop σε τιμη 77 ευρω το creative zen nano plus σε 512.

εκπληκτικο mp3 με πολυ καλο ηχο και σε δυνατη ενταση.πολυ μικρο με ραδιο και εξοδο line in.με usb 2.0 και λουρακι για λαιμο.

γενικη εντυπωση πολυ καλη,αν και η lcd οθονη θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερη.

περιμενω εντυπωσεις και απο αλλους κατοχους:-D

Δημοσ.

Και εγώ το πήρα πριν τρεις ημέρες. Το προτίμησα λόγω μεγέθους (μικρότερο από σπιρτόκουτο) και FM.

Απλούστατο στη χρήση, ό,τι πρέπει για τον δρόμο.

Δημοσ.

και το απιστευτο.το media market ακριβως το ιδιο μοντελο το εχει 119 ευρω.ακριβως ιδιο μοντελο σε κοκκινο χρωμα.μιλαμε για 42 ευρω διαφορα.ελλεος

Δημοσ.

Εγω έχω το zen nano plus,αλλά την έκδοση με 1gb,σε μαύρο χρώμα,πραγματικά εκπληκτικό player!Μου αρεσεί που μπορώ να κάνω copy-paste τα τραγούδια,και δεν είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσω κάποιο "ειδικό" software.Επίσης χρήσιμη είναι και η δυνατότητα ηχογράφησης.

Η μπαταρία μου κρατάει αρκετό καιρό,με καθημερινή χρήση(ακριβώς ώρες δεν έχω μετρήσει).

Δημοσ.
και το απιστευτο.το media market ακριβως το ιδιο μοντελο το εχει 119 ευρω.ακριβως ιδιο μοντελο σε κοκκινο χρωμα.μιλαμε για 42 ευρω διαφορα.ελλεος

το έψαξα πολύ για την τιμή στα κανονικά μαγαζιά, και τελικά 79 ευρώ το έχει μόνο ο Γερμανός, όλα τα άλλα μαγαζιά γύρω στα 110 (τα 512 ΜΒ πάντα).

Η μπαταρία έχει τον ατελείωτο, μία αλκαλική duracell που είχε μαζί έχει δουλέψει ως τώρα 6 ώρες (ραδιόφωνο και player) και ακόμη δεν έχει πέσει κανένα κουτάκι από την ένδειξη μπαταρίας.

Δημοσ.
Στο eshop exei 108 το 1GB. Χρησιμοποιηστε λιγο skroutz... Δεν βλαπτει

ας βαλουν και κανενα κριτηριο στις αναζητησεις γιατι δεν μπορεις να ψαχνεις ενα mp3 σε 185 σελιδες:?

Δημοσ.
Στο eshop exei 108 το 1GB. Χρησιμοποιηστε λιγο skroutz... Δεν βλαπτει

Σωστό αυτό, αλλά.

Αγόρασα τα 512MB 110 ευρώ από μικρό μαγαζί. Με το που βγήκα από το μαγαζί, το άνοιξα και πέταξα όλα τα συνοδευτικά. Εχθές διαπίστωσα πως το κεντρικό κουμπί έχει χαλαρώσει και δεν λειτουργεί άψογα. Το πήγα πίσω χύμα και την ίδια στιγμή πήρα άλλο και έφυγα.

Αν αυτό γινόταν στο e shop ή και οποιοδήποτε άλλο μεγάλο μαγαζί, ή δεν θα μου το άλλαζαν ή θα μου το άλλαζαν μετά από κανέναν μήνα. Καμμιά φορά τα λίγα παραπάνω χρήματα αξίζουν τον κόπο, αν είναι να έχεις την ησυχία σου.

Δημοσ.
Σωστό αυτό' date=' αλλά.

Αγόρασα τα 512MB 110 ευρώ από μικρό μαγαζί. Με το που βγήκα από το μαγαζί, το άνοιξα και πέταξα όλα τα συνοδευτικά. Εχθές διαπίστωσα πως το κεντρικό κουμπί έχει χαλαρώσει και δεν λειτουργεί άψογα. Το πήγα πίσω χύμα και την ίδια στιγμή πήρα άλλο και έφυγα.

Αν αυτό γινόταν στο e shop ή και οποιοδήποτε άλλο μεγάλο μαγαζί, ή δεν θα μου το άλλαζαν ή θα μου το άλλαζαν μετά από κανέναν μήνα. Καμμιά φορά τα λίγα παραπάνω χρήματα αξίζουν τον κόπο, αν είναι να έχεις την ησυχία σου.[/quote']

Χμμμμ.... στην ιδια τιμη διπλασια χωρητικοτητα... δεν ινε μικρη η διαφορα, τεσπα. Εγω παντως δεν εχω προβλημα με το after sales του eshop. 2 φορες μου ετυχαν ελλατωματικα προιοντα (μητρικη και πληκτρολογιο την αλλη) και σε 4 και 2 μερες αντοιστοιχα μου εφεραν αλλα. Οσον αφορα τα συνοδευτικα, ΠΟΤΕ δεν τα πεταμε.

Δημοσ.

Έχω γεμίσει πια μισή ντουλάπα συνοδευτικά και κουτιά, δεν αντέχω άλλο...

Άλλος ένας λόγος που φωνίζω από αυτό το μαγαζί είναι ότι δεν ζητάει ποτέ τα συνοδευτικά πίσω.

Σήμερα το γέμισα, 109 τραγούδια σε bitrate κυρίως 128 και αρκετά 196. Έκανα και μία απόπειρα σε 64, αλλά το αποτέλεσμα είναι άσχημο.

Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η απόδοση του ραδιοφώνου, καταπληκτική.

Δημοσ.
αγορασα απο το e-shop σε τιμη 77 ευρω το creative zen nano plus σε 512.

εκπληκτικο mp3 με πολυ καλο ηχο και σε δυνατη ενταση.πολυ μικρο με ραδιο και εξοδο line in.με usb 2.0 και λουρακι για λαιμο.

γενικη εντυπωση πολυ καλη' date='αν και η lcd οθονη θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερη.

περιμενω εντυπωσεις και απο αλλους κατοχους:-D[/quote']

Αμα περασεις και το καινουργιο firmware....θα εχεις ακομα μεγαλυτερη ενταση...

http://dapjukebox.altervista.org/download/ZenNanoPlus/ZenNanoPlus_PCFW_LF_1_11_01.exe

Δημοσ.
...

Σήμερα το γέμισα' date=' 109 τραγούδια σε bitrate κυρίως 128 και αρκετά 196. Έκανα και μία απόπειρα σε 64, αλλά το αποτέλεσμα είναι άσχημο....[/quote']

Δοκίμασε wma σε 64άρι...Στο Muvo μου η διαφορά είναι αμελητέα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...