Προς το περιεχόμενο

Κατι καηκε

pande

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αναβαθμιζοντας χτες τη μνημη του φορητου,συνεβει το εξης:

καθως ειχα τοποθετησει τις μνημες και πηγα να κλεισω το καπακι μια απο τις μικρες βιδουλες που εχει το καπακι πεφτει στη πλακετα του φορητου.εκεινη τη στιγμη αναβει μια σπιθα στη πλακετα και δημιουργητε μια μυρωδια καμενου.ειχα βγαλει το καλωδιο του ρευματος βεβαιος πριν ολη τη διεργασια αλλα δεν ειχα βγαλει και τη μπαταρια.

ως αποτελεσμα:ο φορητος δεν ανοιγε.ανοιξε μετα απο μιση ωρα περιπου,και καθ'ολη τη διαρκεια μυριζε καμμενο.μολις λειτουργησε τον συνεδεσα με τη βαση,για να λειτουργησουν οι ανεμιστηρες και να φυγει και η μυρωδια.αλλα το προβλημα ειναι πως απο τοτε ο φορητος κλεινει περιπου καθε 10 λεπτα.

δεν μπορω να καταλαβω τι εχει γινει.και ειναι και καλο εργαλειο ρε γμτ.

ξερει κανεις τι μπορει να εγινε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το οτι τον εβγαλες απο το ρευμα δεν εκανεσ κατι ρε φιλε τετοια λαθη ειναι βλακειες... η μπαταρια ειναι το παν και παλι πρεπει να πατησεις να ανοικσει για να καταναλωθει και οτι ρευμα εχει μεινει στα πυκνοτακια...

2 εφοσον δεν εισουν εξειδηκευμενος νατο κανεις...γιατι το εκανες ? η αιτια που σου χτυπησε η μητρικη γιατι αυτο εγινε ειναι η αιτια που χαλανε πανω απο το 30-35% των λαπτοπ... βιδες!!!!!!!!

3 αν εισε στην εγγυηση και τυχερος θα στην αλλαξουν τη μητρικη αλλιως.... το ξανασυζηταμε το θεμα με καποιες λυσεις που πολυ αμφιβαλω αν θα πιασουν τοπο.

4 μαλον κατι ψηλοκαηκε απο την υπερθερμασνση απο το βραχυκυκλωμα και μολις ζεστενεται αλλαζει τις ιδιοτητες του και γιαυτο κοβει την τροφοδοσια και σβηνει το λαπτοπ. υπαρχει μια περιπτωση πολυ μικρη που την εχω συναντησει.. να ενωθηκαν2 επαφες λογω θερμοκρασιας .. προσπαθησε να δεις αν εχει μαυρισει πουθενα.. αλλιως πας για μητρικη....

λοιπον.αρχικα ευχαριστω για την βοηθεια σας.

επειτα απο την σπιθα,δημιουργηθηκε ενα καψιματακι στην μητρικη.ο φορητος συνεχισε να ανοιγοκλεινει.

αποφασισα λοιπον να κανω ενα format και να εγκαταστησω τα αγγλικα xp καθως μου εβγαινε ενα μηνυμα που δεν διαβαζονταν.

κατα την διαρκεια της εγκαταστασης μου εβγαλε ενα μηνυμα στ αγγλικα αυτη τη φορα που ελεγε για προβλημα σε hardware.αμεσως εβγαλα τη δευτερη μνημη που ειχα τοποθετησει (corsair 512 DDR 333).

ως δια μαγειας το προβλημα λυθηκε και ο φορητος δουλευει κανονικα χωρις να ξανακανει restart.

δεν ξερω μαλλον να εχει προβλημα το slot της καρτας.να σημειωσω πως και η αλλη καρτα ειναι ακριβως το ιδιο μοντελο.

αποτελεσμα?ευτυχως που εχω κρατησει την αποδειξη και τη συσκευασια και αυριο θα παω στο e-shop για να την παω πισω και να παρω η τα χρηματα (52 ευρω) η να αγορασω κατι αλλο

Μπορεί να είσαι τυχερός και να κάηκε μόνο η μνήμη. Για να σιγουρευτείς, βάλε την "καμένη" να την δοκιμάσεις στο slot που έχεις την άλλη μνήμη να δεις τι παίζεται....

Sam.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...