Προς το περιεχόμενο

Provlima me TDK dvd kai Nec Recorder...kai oxi mono

idet2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα και αγόρασα δύο δεκάδες DVD της TDK από το Πλαίσιο.

Διαπίστωσα ότι είναι αλλαγμένα (διαφορετικό χρώμα αλλά και διαφορετική υποστήριξη σε ταχύτητες) σε σχέση με αυτά που έπαιρνα τόσο καιρό. Κατά τ' άλλα ίδιο format (DVD-R) ίδια χωρητικότητα (Single Sided 4.7GB).

Δυστυχώς προσπαθώντας να γράψω ένα δυο χρησιμοποιώντας το InterVideoWinDVDCreator για να κάνω ορισμένα Video-DVD μου έβγαλε το error : Unsupported Disk Format (σε δύο DVD-Recorder, ένα Νec και στο Matshita που έχω στο laptop).

Προσπαθώντας να γράψω κάποιο image από το Nero στο μεν Nec μου έβγαλε error: Illegal Disk ενώ ευτυχώς με το Matshita το έγραψε καλά.

Προσπάθησα και πάλι να γράψω ένα data αυτή τη φορά σε ένα Nec Dual DVD Recorder αλλά πάλι απέτυχε με το μήνυμα "Illegal Disk".

Έχω την εντύπωση ότι κάτι δε πάει καλά με τα συγκεκριμένα DVD και τα recorder της Nec.

Και όχι τίποτα άλλο αλλά πήρα και δυο δεκάδες.....κλαψ :'(

Έχει κανείς άλλος εμπειρία από αυτά τα DVD???????

Αντιμετωπίσατε μήπως κανένα παρόμοιο πρόβλημα με αυτά τα DVD και σε άλλα recorder???

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις firmware update στο recorder σου.

Tha to dokimasw an kai de katalavainw ti logiki. Alla diskakia apo ta idia programmata (kai ta idia arxeia pou den egrafe) ta egrapse kanonika. Diladi ama allazoun ta diskakia tha prepei na kanw update sto firmware....Den einai logiko alla "agnwstes oi voules tou computer"

Δημοσ.

Στα νέα firmware προσθέτονται πληροφορίες για το πως θα διαχειριστούν τα νέα δισκάκια που βγαίνουν, οπότε δεν είναι και τόσο παράλογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...