Dklearhos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Ρε παιδια το συγκεκριμενο μηχανημα το ειδα εντελως τυχαια σε ενα search που ειχα κανει και σκεφτηκα να κανω ενα post για χαβαλε.Μετα απο 1-2μερες και ενω δεν περιμενα να παρει τοση εκταση το θεμα βρισκω το post μου εντελως τυχαια παλι.Ο χαρακτηρισμος που εκανα για την καταναλωση του σε Watt ηταν καθαρα σατηρικος.Φυσικα το PC ειναι κορυφαιο και δεν χωραει αμφιβολια.Επισης ειναι αυτονοητο οτι τοσα λεφτα δεν μπορει να διαθεσει οποιος-οποιος και καπου πηρε το ματι μου μια ευστοχη παροιμια για μια "αλεπου".Δεν αντιλεγω ωραιο το PC αλλα πιστευω οτι δεν "αρμοζει" σε μια χωρα οπου ο υπολογιστης σχεδον ακομα θεωρειται ειδος πολυτελειας.Εν κατακλειδι ηταν μια ευστοχη κινηση του Multirama γαι να συζητηθει σε forum, και οχι μονο, και να εμμεσως να διαφημιστει και το καταστημα... Υ.Γ.Φυσικα και δεν χρειαζεται ουτε γεννητρια,ουτε πυρηνικο αντιδραστηρα για να δουλεψει αυτο το "θηριο" καθως αμφιβαλλω αν σε full-load ξεπερασει τα 500-600 "θνητα" Watt.
denexo Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Το γεγονός είναι ότι το κουτί μαμεί και δέρνει. Τώρα θα μου πεις γιατί να δώσω 6600 για αυτό το σύστημα. Και τότε άλλοι πάνε και αγοράζουν αμάξια των 500.000 και 700.000 ενώ θα μπορούσαν να πάνε και με ένα yugo στον προορισμό τους; Όποιος μπορεί να απαντήσει αυτή την ερώτηση τότε πιστεύω ότι μπορεί να απαντήσει και στην πρώτη. Προσωπικά ΑΝ τα είχα τα γκαφρά θα το χτύπαγα. Πρώτον γιατί έτσι τιμάς και αναγνωρίζεις τη δουλειά κάποιων ατόμων (greetz fly to kopriths που δεν λέει να μας αφήσει σε ησυχία με τις γαμάτες μοντίφες του). Και δεύτερον, γιατί απλά αγοράζεις ένα από το πιο killer μηχανήματα που κυκλοφορούν. P.S. Εσκεμμένα δεν αναφέρω τα μπράβο μου στην πολύ αξιόλογη προσπάθεια των Multirama γιατί ποιος ξέρει; Ίσως βρεθώ και εγώ υπάλληλος τους χωρίς να το γνωρίζω
@_zerocool Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Den ka8hsa na diavasw olo to post. To pc omws g*maei kai ta lefta logika einai gi'ayto to pc. Alla an htan na dia8esw tosa lefta gia ena pc 8a h8ela na exw thn xara na dialkeskw egw ta kommatia, na ta synarmologisw kai na kanw modding opws 8elw egw..
wizzy Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 "Μην προσπαθείς να μάθεις σ'ένα γουρουνι να τραγουδά ....χανεις τον καιρό σου κι ενοχλείς και το γουρούνι" Πιστεύω ότι έπιασα το νόημα και σε βρίσκω σωστότατο! Εννοείται ότι δεν παίζει παρεξήγηση, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε στο κάτω-κάτω, σωστά; Επ εδώ θα πω ότι μάλλον τα παραλές..... Τώρα που το λες, δεν έχεις άδικο, ίσως να υπερέβαλα λίγο. Αρχικός σκοπός μου ήταν να τονίσω ότι με την κίνηση αυτή και την όποια επιτυχία και απήχηση είχε, δημιουργήθηκε λίγο σούσουρο γύρω από την Ελληνική κοινότητα Η/Υ και Extreme PC. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό πρώτο βήμα και εύχομαι να το ακολουθήσουν και άλλοι εγχώριοι κατασκευαστές.
geoastrix Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε στο κάτω-κάτω, σωστά; NOTHING AT ALL
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.