Προς το περιεχόμενο

Το "ιδανικό" PC για την Greenpeace...

Dklearhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To PC auto einai C-O-N-S-E-P-T kai vgike se periorismena kommatia kaneis den sas anagazei na to agorasete.Kai opos i Veiron kanei polla l7 kai i texnologia top of the edge se 5 xronia tha einai "palia" etc einai kai stous ipologistes.

Parafta to moultirama plirose 6k eura kai ekane tin poio epitiximeni diafimisi tis 5etias kai tora poulaei kai ta vgazei kai pisw.Kai prosopika tora tha exw kai to multirama sta ipopsin san katastima gia mod ktl (An kai prin itan kalo, tora pisteuw oti auksise tin aksiopistia tou)

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kai sths arxes tou 2007 me ton 1/4 ton xrimatwn tha mporis na ftiaksis pc pou tha to skizei auto!

Lol... otan to ftiakseis pes to mou :P

Filika panta dioti auto pou les mono san uperbolh to pernw ;)

Δημοσ.
Case Art λοιπόν ή κάτι τέτοιο;Κατάλαβα αλλα εγώ είμαι απο αυτούς που χρησιμοποιώ το pc μόνο για δουλειά (και λίγο serfing),να φανταστείς το case ούτε που το βλέπω εκεί που είναι .....ωραία λοιπον παιδες ...είναι ένα χόμπυ ...και ώς συνηθως αναφωνώ: Ανθρωπος δίχως χόμπυ κενός εστί

Και για να καταλάβεις τι μπορεί να κάνει κάποιος αν έχει μεράκι (και πολύ ελεύθερο χρόνο) τσέκαρε το Orac3

Δημοσ.

ρε παιδια το μηχανιμα σκιζει!

εμενα μου αρεσει!

και για την διαχρονικοτητα του λεω οτι τα περισσοτερα πραγματα πανω του οπως το case,watercooling, δεν βγαινουν καλητερα μεσα σε λιγο καιρο οπως γινεται με επαξεργαστες και λοιπα!

και για το τροφοδοτικο του δεν και τοσο πολυ επειδη ειναι active pfc και ριχνει τα watt οποτε δεν χρειαζονται!

και ενα kwatt που καιει δεν ειναι τιποτα προστα στην κεραμικη μου κουζινα που καιει 32 kwatt και αμα φτιαχνεις και κανα γιουβετσακι που λεει ο λογος μενει ανοιχτη κανα τριωρο οποτε το ενα kwatt ειναι σχεδον τιποτα μπροστα της!

Δημοσ.

Βασικα το τροφοδοτικο ζητημα αν τραβαει 500 watt απο τιν μπριζα. Αλλο η ισχυς εξοδου και αλλο οι κιλοβατωρες που καταναλωνει.

Δημοσ.
To PC auto einai C-O-N-S-E-P-T kai vgike se periorismena kommatia kaneis den sas anagazei na to agorasete.Kai opos i Veiron kanei polla l7 kai i texnologia top of the edge se 5 xronia tha einai "palia" etc einai kai stous ipologistes.

Parafta to moultirama plirose 6k eura kai ekane tin poio epitiximeni diafimisi tis 5etias kai tora poulaei kai ta vgazei kai pisw.Kai prosopika tora tha exw kai to multirama sta ipopsin san katastima gia mod ktl (An kai prin itan kalo' date=' tora pisteuw oti auksise tin aksiopistia tou)[/quote']

Σωστος. ζωντανη διαφημιση ειναι.

Δημοσ.

emena ama mou kanete 100 atokes doseis pantos to thelo :P

an ta eixa den tha me xalage katholou na eixa gia deftero pc ena tetio komati :P

leo deftero oxi tpt na penepso ligo to spiti mou na protimiso afto pou ftiaxno me ta xerakia mou dld

to na katheste kai na klapsom@@niazete gia to oti einai akribo eno se olou trexoun ta salia mprosta se ena alienware

kai eno oloi exoume katsei kai ftiksei pc me ta pio akriva komatia apo tin lista tou alienware etsi gia na doume poso tha ekane

einai apla xazo...

mpravo sto multirama gia tin prospathia kai elpizo to savatto na to doume apo konta kiolas ;) thelo na do tin perla

Δημοσ.
επιτέλους ! ένας που έπιασε το νόημα ! ;)

:confused: μ' αρεσεις, έχεις ωραία τακτική..

μετά από αυτό στο #18

(no further comment)

μόνο να σχολιάζεις ήξερες μέχρι να βρείς με ποιόν να συμφωνήσεις..

Δημοσ.
μόνο να σχολιάζεις ήξερες μέχρι να βρείς με ποιόν να συμφωνήσεις..

To μαρκετινγκ φιλοι μου....τι να κάνουμε και γω αν ειχα συμφεροντα στο multirama τουμπες θα'κανα έτσι είναι αυτά ....εκεί που τρώς δε φτύνεις!

Δημοσ.
Lol... otan to ftiakseis pes to mou :P

Filika panta dioti auto pou les mono san uperbolh to pernw ;)

afou to 2007 tha exei vgei i 8xxx pou tha exei kai dx10 kai sigoura tha skizei 4x7900gt etc panda kanoun gia na mas pernoun ta lefta kathe xrono,episis eipame fx60 1100euro, conroe 350e kai poli kaliteros etc einai auta...

telika xfi fatality i xfi music exei to xquad alla leei o kopriths alla to site twn multirama

Δημοσ.

@ geoastrix, giankyr: ευχαριστώ τους φωστήρες του forum που αποκάλυψαν ότι έχω συμφέροντα στα Multirama. Από που να πάω να εισπράξω τη μίζα μου μόνο δεν είπατε και με στεναχωρήσατε... Ή μήπως παίρνω μίζα από τα πουλημένα XQuad και δεν το ξέρω ?

Αγαπητοί insomniacs, σωστά παρατηρήσατε ότι στο πρώτο post μου έγραψα no further comment. Θα το τηρούσα, αλλά έπεσα στον πειρασμό να προσπαθήσω να δείξω σε κάποιους εδώ μέσα ότι υπάρχει και μια άλλη άποψη, πέραν της δικής τους. Και είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που είπα και σε εκείνο το post, ότι εδώ στην Ελλάδα μη δούμε κάποιον να σηκώνει κεφάλι, θα τρέξουν οι μίζεροι να το κόψουν...

Και να σας πω και κάτι; Όπως παρατήρησε πολύ σωστά ο LL_Neo, είμαστε στην ενότητα Extreme PC και παρουσιάζεται ένα από τα πιο Extreme PC made in Greece ever ! Άμα το θεωρείται πολύ extreme για τα γούστα και την τσέπη σας, αφήστε τα σχόλια και τη χολή στην άκρη. Αντί να είμαστε περήφανοι που όταν παρουσιάστηκε σε εκθέσεις στη Γερμανία και την Αμερική, έβαλε τα γυαλιά στο αντίστοιχο της Dell, πετάγεται ο κάθε ένας, πετάγεται ο καθένας και λέει την μπαρούφα του.

Είναι διαφήμιση κύριοι, από τις πιο εμπνευσμένες που έγιναν ποτέ και είτε το θέλετε είτε όχι, έβαλε μια ελληνική εταιρία στον παγκόσμιο χάρτη κατασκευαστών Extreme PC. Αλλά βέβαια, ενδιαφέρθηκε κανείς να μάθει, ρώτησε κανείς; Οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοόχι............. Μόνο να κριτικάρουμε ξέρουμε..... Επαναλαμβάνομαι και δεν μου αρέσει, αλλά φαντάζει αναπόφευκτο...

"Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..."

Συνεχίστε τον ύπνο σας.

Δημοσ.
Συνεχίστε τον ύπνο σας.

Αμα φωνάζεις έτσι πώς να κοιμηθούμε ρε φίλε.Πέσε λοιπον και εσύ για ύπνο και τα λέμε οταν ξυπνήσουμε.Αν είχες τα μάτια μου θα έβλεπες αλλιώς και αν είχα τα δικά σου επίσης ....οπότε δεν εχει νόημα!Οι Γερμανοί έχουν μια λίγο χονδροκομένη παροιμία για την περίπτωση και χωρίς παρεξήγηση wizzy γενικά αναφέρομαι "Μην προσπαθείς να μάθεις σ'ένα γουρουνι να τραγουδά ....χανεις τον καιρό σου κι ενοχλείς και το γουρούνι"

Δημοσ.
έβαλε μια ελληνική εταιρία στον παγκόσμιο χάρτη κατασκευαστών Extreme PC

Επ εδώ θα πω ότι μάλλον τα παραλές. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει τα Multirama να αρχίσουν να βγάζουν παραπλήσια συστήματα σε ποσότητες συγκρίσιμες με αυτές των Alienware και Falcon Northwest. Βέβαια θα μου πεις ότι κάτι τέτοιο βρίσκει σαν εμπόδιο το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά κτλ κτλ κτλ. Σύμφωνοι, μόνο που αυτό δε χαλαρώνει τα κριτήρια με τα οποία θα δούμε αν και εφόσον τα Multirama αρχίζουν να γίνονται υπολογίσιμα.

Μεγάλη επιτυχία η εξασφάλιση αυτών των καρτών, εκπληκτικό το γεγονός ότι την άκουσαν οι ξένοι με το κουτί αλλά απο αυτό μέχρι να πούμε ότι μπήκαν στο διεθνή χάρτη τα Multirama (έστω και σαν κρατίδιο τύπου Λουξεμβούργου :razz:) είναι ένας μεγάλος δρόμος, τον οποίο και εύχομαι ολόψυχα κάποια στιγμή να τον διανύσουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...