LL_NEO Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 h opoia den armozei se emena kai afto to thread... Ούτε εγώ το κρίνω αυτό, ούτε εσύ. Πάτα το θαυμαστικό δίπλα απο το πόστ μου και όλα τα άλλα θα δρομολογηθούν. Επι του θέματος κάτι να συμπληρώσεις;
Pink_Panther Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Πάτα το θαυμαστικό δίπλα απο το πόστ μου και όλα τα άλλα θα δρομολογηθούν. Den vlepw kapio 8avmastiko kai den kserw se pio post sou anaferesai.Apla na pw, wraio to pc, xarika pou akousa oti einai "made in Greece" alla tosa xrimata safws mporeis na ta ksodepseis kai kapou allou (eksw apo ton xwro twn pc). Edit: ok to eida to 8avmastiko, oxi den pistevw oti me parenoxleis klp... Eisws eisoun agenhs alla pistevw den to ennoouses. @ wizzy "θεωρείς ότι η αντιπαράθεσή σου με τον LL_NEO έχει κάποια σχέση/χρησιμότητα με το παρόν thread;" Mallon vlepeis ta pragmata anapoda, aftos me katanomase ws apalefto, mipws prepei na tou zitisw kai signwmi diladi? H mipws einai filos/gnwstos sou kai vlepeis ta pragmata opws se simferoun? An prosekseis apo thn arxh twn post tou se afto to thread sxoliazei to ti lene oi alloi. Twra min ka8omai na kanw paste to ti eipe, mporeis na ta deis kai monos sou. Tespa, RL waits me!
lalexoulhs Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 To pc einai polu kalh idea. Asfalos uparxei kosmos pou dinei tosa gia ena pc. Kai asfalos uparxei kosmos pou exei polla xrhmata. Prin liga xronia h allienware eftiaxne thaumata gia thn epoxh ths. To idio kanei me auto to pc kai ta multirama. (thn alienware oloi thn thaumazoun pantos )
GoriLLakoS Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Την alienware πριν απο εναν μηνα την αγορασε η Dell.... H οποια εχει και αυτη pc των $10Κ... http://www.engadget.com/2006/04/11/dells-10k-xps-600-renegade-sold-out/ http://home.businesswire.com/portal/site/google/index.jsp?ndmViewId=news_view&newsId=20060322005272&newsLang=en
devil_will_cry Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 τι ζορι τραβατε ηθελα να ξερα με το συγκεκριμενο μηχανημα. μια χαρα ειναι.αμα εχει λεφτα ο αλλος και γουσταρει να το παρει λογαριασμο σε εμας θα δωσει. η μονη μου ενσταση ειναι ο υπερχρονισμενος επεξεργαστης. δεν ξερω δεν θα το αφηνα ετσι θα το γυρνουσα στα αρχικα του επιπεδα.
Luxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 με τοσα Watt, οποιος το χρησιμοποιησει για ενα μηνα, χαλαρα θα αποκτησει καρκινο!
toubos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 με τοσα Watt, οποιος το χρησιμοποιησει για ενα μηνα, χαλαρα θα αποκτησει καρκινο! Γιʼ αυτό που λες δεν είμαι σίγουρος, αλλά αν βάλεις ένα water cooling system και το συνδέσεις με το μπόιλέρ σου θα έχεις άφθονο ζεστό νερό χειμώνα καλοκαίρι.
geoastrix Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Tα'λεγα 'γω ου έρμος κάπουτε αλλα μι παραξηγσαν πουλλοι!!!Μη παν βλαχο ...κι τετοια....
mandate Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 από όλα αυτά εγώ θα έπαιρνα μόνο το κουτάκι~300Ε. αν και από τις φωτογραφίες νόμιζα οτί εκτός από περλέ βαφή έχει και φιμέ τζαμάκια.τελικά δεν είναι φιμέ P. πάντως όλο το σύστημα είναι σάν τις bentley. μπορείς να πάρεις μία mercedes και με πολύ δουλειά να τη κάνεις να έχει το εσωτερικό της Β. αλλά όποιος ''βαριέται'' παίρνει εξ' αρχής μιά Β. [ απλά τη πληρώνει όσο 3 Μ.]
giankyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Μας περιμένουν και χειρότερα.. http://www.pcpowerandcooling.com/products/viewproduct.php?show=TC1KW http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=870
devil_will_cry Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 ρε παιδια το εχετε δει απο κοντα και μιλατε? ειναι παρα πολυ καλο και πολυ ποιοτικο. και εχει πεσει δουλεια πανω. οσον αφορα το τροφοδοτικο και εμεις που εχουμε το 620 δεν παθαμε τιποτα. και δεν τραβαει συνεχεια τοσο ρευμα. αναλογα πως το χρησιμοποιεις.
giankyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Με 6 χιλιάρικα εγώ κι άλλοι 500 εδώ μέσα θα μπορούμε να κάνουμε αναβαθμίσεις και να έχουμε PC που να μας ικανοποιεί για 3 χρόνια αντί να πάρουμε αυτό που οι 4 κάρτες του θα ξεπεραστούν από 1 σε ένα χρόνο!
lalexoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Με 6 χιλιάρικα εγώ κι άλλοι 500 εδώ μέσα θα μπορούμε να κάνουμε αναβαθμίσεις και να έχουμε PC που να μας ικανοποιεί για 3 χρόνια αντί να πάρουμε αυτό που οι 4 κάρτες του θα ξεπεραστούν από 1 σε ένα χρόνο! xaxaxax exeis xioumor.... Oi anabathiseis pou tha kaneis esu kai oi alloi 500 den tha ftanoun oute gia fetos Gia na sovareutoume ligo. Otan kapoios phre enan epeksergasth P4 @3Ghz th prwth mera kuklwforias tou ton plhrwse polla xrhmata omws tou krathse gia 3 xronia se OLA ta paixnidia. Mia karta grafikwn Ati 9800pro ekeinh thn epoxh petouse kai kratise aksioprepestata an oxi mexri shmera mexri prin ligo kairo... Skepsou 4 tetoies kartes parallhla, safos anotero epeksergasth klp.... Oxi kai tha kratisei 1 xrono... mh leme oti mas erthei! Kai swsta leei o filos... osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria. Kathe pragma einai gia to analogo portofoli. Kathe kainourgio amaksi einai safos kalhtero apo to prwigoumeno... auto den kanei mia BMW750 tou 96 (10 xronwn) to idio gia petama me ena cinquecento. Filika panta kai xwris pareksigish....
giankyr Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Πείτε ότι θέλετε. Η γνώμη μου είναι ότι αυτό το multirama έβγαλε αυτό το μηχάνημα για να πουλήσει 5 κομμάτια και να ανοίξει 105 threads στα forums.. Ακόμα δεν γνώρισα κανέναν που να το αγόρασε, εσείς? Φιλικά φυσικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.