Προς το περιεχόμενο

Το "ιδανικό" PC για την Greenpeace...

Dklearhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaPC&cp_id=107849

Πως ειναι δυνατον να υπαρχει τετοιο PC??θα πρεπει να κανεις ειδικη παραγγελια στον ηλεκτρολογο για καινουρια εγατασταση στο σπιτι σου.900W δεν ειναι και λιγα για να σου καουν ολα τα καλωδια μη σου πω οτι θα γινετε blackout στη γειτονια σου καθε φορα που θα ανοιγεις το PC!!:):):):):):)

Ιδεα:λεω να ανοιξω internet-cafe για gamers με καμια 150 τετοια PC!!!λετε να εχω προβλημα με τα WATT??Μπα,μην ανησυχειτε θα αγορασω απο τη ΔΕΗ μια μοναδα παραγωγης 1MW για να ειμαι οκ..Τωρα που το σκεφτομαι μαλλον θα φτιαξω εναν πυρηνικο αντιδραστηρα για να μην εχω τπτ πτωσεις τασεις...

Και μετα λεμε οτι τα Air-Condition "καινε" πολυ ρευμα...lol

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικα ναι..Σιγα τωρα εχει εναν AthlonFX overclocked Quad Geforce 7900GTX ε και τι εγινε??λολ.

θα ειναι "λιγο" πιο γρηγορος απο τον δικο μου..:)

τι αλλο δλδ να μου εκανε εντυπωση??το κοστος ειναι αναμενομενο.Τα εξαρτηματα λιγο πολυ γνωστα αλλα η καταναλωση???

Ποιος εχει ακουσει PC με καταναλωση 1KW?????

Δημοσ.

Να συμπληρώσω ότι το σεσουάρ ταξιδίου της μάνας μου είναι 1000W...(μην αρχίσω να λέω πόσα Watt είναι διάφορα ηλεκτρικά θερμαντικά, ΟΧΙ δεν εννοώ Prescott)

Δημοσ.

ναι μα το σεσουαρ δεν το λειτουργεις για 3ωρες ή 5 ή και 24ώρες το 24ωρο ε??το πολυ να το χρησιμοποιησεις 1ωρα την μερα και αν..

Δημοσ.

Το χειμώνα θα βγάζεις τις ψυκτρες και θα το έχεις για καλοριφέρ. Συμφέρει.

Δημοσ.

σωστος ο chris12.Το καλοκαιρακι θα τον μεταφερεις στον μπανιο και θα εχεις ανετοτατα μια σαουνα..Ισως θα ειναι ο πρώτος υπολογιστης που θα σου κανει(ψηνει) καφε!!!!

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παιδιά Ας μου δίναμε εμένα quad 7900 και ας χρειαζόταν να βάλω υποσταθμό της ΔΕΗ στο μπάνιο...

Δημοσ.
ναι μα το σεσουαρ δεν το λειτουργεις για 3ωρες ή 5 ή και 24ώρες το 24ωρο ε??το πολυ να το χρησιμοποιησεις 1ωρα την μερα και αν..

Δηλαδή πιστεύεις ότι οι μπρίζες του σπιτιού σου έχουν πρόβλημα να αντέξουν 900W συνεχή φόρτιση??? (η τσέπη σου είναι πιο πιθανό να έχει τέτοιο πρόβλημα)

Δημοσ.

@Pink_Panther...το mobo ειναι ASUS A8N32-SLI

@Scorer....το κουτι και μονο εχει καμια 800αρα(2 x Χερια ασταρι , modded απο την κορφη ως τα νυχια , μαυρη βαφη μεσα , χρωμα 3Μ 7περλων απο εξω[600€ το λιτρο] και επιπλεον κερωμα..

και αλλα 2Κ οι καρτουλες...

Βαλε τα κατω..τοσο βγαινουν...

Δημοσ.
@Pink_Panther...το mobo ειναι ASUS A8N32-SLI

@Scorer....το κουτι και μονο εχει καμια 800αρα(2 x Χερια ασταρι , modded απο την κορφη ως τα νυχια , μαυρη βαφη μεσα , χρωμα 3Μ 7περλων απο εξω[600€ το λιτρο] και επιπλεον κερωμα..

και αλλα 2Κ οι καρτουλες...

Βαλε τα κατω..τοσο βγαινουν...

Σου φαίνονται για να την παλεύουν;

ΟΧΙ.

Άρα τι κάθεσαι και ασχολείσαι;

ΥΓ Τα συγχαρητήρια μου my man στους υπεύθυνους του project (Mr Kopritis and you). Για κάποιο λόγο δε μπορώ να μπω στο thelab απο την εστία για να το πω στο σχετικό τόπικ

Δημοσ.

Εμ. Σπάνια το έχω παίξει ελιτιστής ή ξερόλας around (απότομος ίσως, τραμπούκος σίγουρα) αλλά ρε παίδες αν ο άλλος παραπονιέται γιατί βάζετε αγγλικά win σε τέτοιο μηχάνημα, ή γιατί έχει το άτιμο 900W τροφοδοτικό (λες και οι 4 πυρήνες στο υποσύστημα γραφικών θα τρέφονται με κουνουπίδια) σόρρυ αλλά αφήστε το να πάει γμτ.

FFS είμαστε στο Extreme PC Section, όπερ και σημαίνει οικονομοτεχνικές μελέτες, περιβαλλοντολογικές ανησυχίες και τέτοια χαριτωμένα μάλλον δεν έχουν θέση εδώ.

ΥΓ1: Δλδ δεν κατάλαβα μας το παίζετε μάγκες που βάλατε 2x150 raptor εσείς εκεί στο Mutlirama? 3 Atlas σε RAID 5 θα σας χάλαγαν ρε παλιοχαρακτήρες;

ΥΓ2: Και για να μην παρεξηγηθώ, το σύστημα αυτό σίγουρα δεν είναι η ευκαιρία του μήνα. Για να μπορέσει όμως ο οποιοσδήποτε άλλος να βγάλει εφάμιλλο αποτέλεσμα τόσο σε επιδόσεις, όσο και σε εμφάνιση θα χρειαστεί σίγουρα περισσότερα χρήματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...