worldcitizen Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά, εγώ μόλις πήρα ένα ICY BOX και ένα WD, δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα αν τον έχω on 24/7 και πάει λέγοντας ε?
Silent Arrow Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μια στιγμη το δικτυακο κουτι δεν εχει δλδ τα προβληματα που εμφανιζουν τα κουτια USB / Firewire? Ειναι υποτιθεται πιο προσεγμενο? Απο την αλλη δεν νομιζω κανεις να το αφηνει μονιμως ανοιχτο ολη την ωρα σε δικτυο, τα shut down ειναι κι εδω αναποφευκτα. Ουτως ή αλλως ο δισκος φθειρεται με 24ωρη χρηση. Τεσπα ειναι φανερο οτι δεν μπορω να τα εχω ολα οπως τα θελω!! [Εχω σκληρους δισκους απο το 1990 και μετα, μεγεθους απο μολις 85ΜΒ εως πολλα GB, ποτε δεν εχει χαλασει κανενας και μου κακοφαινεται να παω να αγορασω εναν π.χ. 300 GB να τον βαλω σε ενα κουτι και να χαλασει σε μερικους μονο μηνες......]
Dark-Shadow Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 a mias pou to epiase i sizitisi polaki exo enan skliro 80gb ke to thel ogia backup!!! Les na tou paro eksoteriko kouti? I na ton val osto pc pano ke na mi nton exo se revma?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.