Προς το περιεχόμενο

!@#$ Microsoft! Ξέρει κανείς ποιά αρχεία χρειάζοντε για το Validation?

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην εταιρία που εργάζομαι, κάνουμε ένα κλείδωμα στους Η/Υ.

Το αποτέλεσμα είναι όταν μπαίνω σαν χρήστης να μου λένε τα windows οτι έχω πειρατική έκδοση!!! Αν μπω σαν administrator μία το βγάζει, μία όχι!

Τα δικαιώματα που έχω δώσει στο C:\Windows είναι Modify ακόμα και για χρήστες. Μέσα απο το Gpedit.msc έχω κάνει hide το C:\ απο τον Explorer.

Τι διάολο πρέπει να ξεκλειδώσω για να μην πετάει αυτά τα banners?

ΥΓ: Πήρα τηλέφωνο και στην Microsoft Hellas.... φοβερή εξυπηρέτηση... τι να πω; :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.

Τίποτα ακόμα. Έκανα unhide το C:, έδωσα και full rights στο C:\Windows.

Μήπως, θέλει πουθενά και στο Programmes Files?

Δημοσ.

Το βρήκα, έδωσα full rights μέσα στο C:\Programmes Files\Common Files

[EDIT] Άκυρο... πάλι το πέταξε!!! Τα νεύρα μου!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Φίλε μου έχουν full rights, αφού έχω δώσει σε όλο το %windir%.

Το πιο παλαβό είναι οτι μια το βγάζει και μια όχι ακόμα και όταν είμαι administrator.

Άντε τώρα να εξηγήσεις στον Δντή, οτι το νέο laptop του θα το πάρει σε 2-3 ώρες, όταν του υποσχέθηκα οτι θα το έπαιρνε πρωϊ πρωϊ.

Ξεκινάω format......

Τα νέυρα μου.... α ρε MICROSOFT!!!!!!

ΥΓ: Φαντάζομαι τι μας επιφυλάσει στο μέλλον..... μάλλον πρέπει να αρχίσω να ασχολούμαι με linux.

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τι φταιει η microsoft σε αυτο που ψάχνεις.

Ψάξε κανα βιβλιο (αν υπάρχει) για αυτο που θες να κάνεις.

Οταν λες "κλειδωμα του Η/Υ" , τι εννοείς;

Δημοσ.

Το "κλειδωμα του Η/Υ" είναι μια διαδικασία ώστε ο χρήστης που δουλεύει στην εταιρία χρησιμοποιεί account user, και μέσα απο το Group Policy κόβουμε κάποια δικαιώματα.

Τόσο καιρό δεν αντιμετωπίζαμε κανένα πρόβλημα. Σήμερα όμως που έκανα update αυτό το laptop και κατέβασε το validation tool, το σύμπαν ήρθε τούμπα όπως αναφέρω και απο πάνω.

Θεωρώ οτι η Microsoft θα έπρεπε να δίνει πληροφορίες στο τι ΔΕΝ πρέπει να κοψω απο authorities ώστε το validation να δουλεύει κανονικά.

ΥΓ: Τι βιβλίο να υπάρχει; Αφού πριν 5 μέρες περίπου βγήκε αυτό το update.

Δημοσ.

Auto gia to kleidwma pou les ontws 8elei kapoia exhghsh. Ti akrivws kleidwnetai?

Episis, to serial key pou ekanes setup einai timio h apo ta blacklisted?

An einai to 2o, profanws de ftaiei h ms (mhpws katebases kana windows update k mphke to 'Windows Genuine Advantage Notification Tool'?

Δημοσ.

Εννοείται οτι μιλάμε για αυθεντικά windows. Έτσι κι αλλιώς, είναι νέο Dell laptop με προεγκατεστημένα windows, τα οποία είναι αυθεντικά αφου το επιβεβαίωσα και με Microsoft.

Δεν μπορώ να σου αναλύσω τι ακριβώς είναι το κλείδωμα, γιατί είναι διαδικασία τεράστια.

Τα Windows παίζανε κανονικά μέχρι που έκανα το lock-down.

Δημοσ.

μπορείς να κάνεις (αν όχι εκατοντάδες) δεκάδες πράγματα με το group policy.

το πιο απλό (ούτε καν domain) σε workgorup κάνε το χρήστη user και αν θες για κάποια προγράμματα

που κακώς θέλουν δικαιώματα στο "program files" τότε κάντο με τουλάχιστον modify αν όχι full access

Πάντως εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τις πταει η microsoft (όχι δεν δουλεύω εκει)

Δημοσ.

Θα στο πω απλά. Μέσα απο το Group Policy μπορείς να αλλάξεις μερικά πράγματα. Σωστά; Σωστα!

Αφού έβγαλε αυτό το update η MS, θα έπρεπε να αναφέρει κάπου (στην σελίδα της πχ) οτι κύριοι administrators μην αλλάξετε αυτό κι αυτό στο Group Policy γιατί θα σας βγάζει οτι έχετε πειρατικά windows.

Έχω άδικο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...