fits13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Einai kalitero kai poio stathero se sxesi me to powerdvd 6?????? to exei katevasei kaneis apo net??? an nai as mas pei entipwseis. Epeisis xerei kaneis apo poy mporoyme na katevasoyme perissotera skins giati egw i trial ekdosi poy katevasa exei mono ena skin. an xerei kaneis pws mporw na katevasw perissotera skins kai apo poy as me enimerwsei. eyxaristw poly.
kostelo Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 To "αγορασα" εγω και μια χαρα μου φαινεται. Θεωρητικα εχει αρκετες βελτιωσεις απο το 6. Για dvd κατι τρέιλερ ειδα χωρις να δω φουλ ταινια ακομα αλλα μου φαινεται αρκετα καλο. Τωρα απο σταθεροτητα δεν εχω δει κανα κολλημα μεχρι στιγμης, στο μελλον θα δειξει.
Bougas Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 και εγω το αγορασα,εχει setup και skin powerDVD 7,αλλα στο about λεει powerDVD 6.0. τι παιζει?το εχει κατεβασει κανεις?
kostelo Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ψαξτο λιγο, ξεπεραστηκε αυτο φιλε BOUGA. Ολα τα "μαγαζια" αυτο εδιναν στην αρχη το οποιο αποδειχτηκε μουφα για το λογο που λες. Λυθηκε σημερα ομως. Κατεβασε το trial που δινει η cyberlink που ειναι το κανονικο 7 και μετα με λιγο ψαξιμο βρισκεις τη "λυση". ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.