Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Αν και δεν ειναι σιγουρο οτι το προβλημα παει εδω ή στο hardware το γραφω εδω... Εχω ενα πολυμηχανημα HP 5510 και οταν εκτυπωνω αρχεια pdf (και μονο pdf) σε ορισμενα σημεια της σελιδας αντι γραμματων μου τυπωνει "κουτακι" , "κινεζικα" και αλλα παρεμφερει συμβολα.Η υπολοιπη σελιδα ειναι μια χαρα.Τι μπορει να φταιει ??? Ευχαριστω. :-D
Apple Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 to keimeno sou emfanizete sosta stin othoni tou upologish?
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 to keimeno sou emfanizete sosta stin othoni tou upologish? Μια χαρα ειναι στο pc...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Κάνε update τους drivers Γιάννη! Θα δοκιμασω και θα σας πω. Ευχαριστω. :-D
Nikb Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Όσες φορές μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα λύθηκε όταν τσέκαρα το Print as image στο menu του Print.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Τελικα με update τους drivers που μου ειπε ο συνονοματος μου πιο πανω λυθηκε το προβλημα.Ευχαριστω πολυ. :-D
yannis27gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Τελικα με update τους drivers που μου ειπε ο συνονοματος μου πιο πανω λυθηκε το προβλημα.Ευχαριστω πολυ. :-D Να' σαι καλά Γιάννη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.