Προς το περιεχόμενο

Καινούριος δίσκος Pearl Jam...

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hey...

είναι κανείς μέλος στο 10C...???

μπορείτε να κατεβάσετε την εμφάνιση των Pearl Jam στο Letterman Show ( η οποία μεταδόθηκε ζωντανά απο το internet) εδώ

είναι πολυ καλό live...όπως πάντα...

he he...

P.S προς Moderators...το link δεν είναι παράνομο...

Δημοσ.

Το κατέβασα, πολύ καλό!

Ο Vedder είναι σε τρελά κέφια, McCready κεντάει (κλασσικά :mrgreen:) στην κιθάρα, οι Ament + Cameron πολύ καλοί αλλά ρε παιδί μου αυτός ο Gossard σαν κοιμησμένος. Και το έχω παρατηρήσει γενικότερα σε ότι live έχω δεί από Ρ.J. (τελευταίων χρόνων)... :|

Δημοσ.
Το κατέβασα' date=' πολύ καλό!

Ο Vedder είναι σε τρελά κέφια, McCready κεντάει (κλασσικά :mrgreen:) στην κιθάρα, οι Ament + Cameron πολύ καλοί αλλά ρε παιδί μου αυτός ο Gossard σαν κοιμησμένος. Και το έχω παρατηρήσει γενικότερα σε ότι live έχω δεί από Ρ.J. (τελευταίων χρόνων)... :|[/quote']

φαίνεται έτσι...αλλά δεν είναι... :-D

έτσι είναι το styl του...

btw...σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Didimusic, σήμερα αρχίζει η προπώληση...

τα εισιτήρια κοστίζουν 52 ευρώ

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, αν γραφτώ κι εγώ στο Ten Club παίζει καμιά έκπτωση στο ticket ή τπτ άλλο ενδιαφέρον τελοσπάντων??? :roll:

Δημοσ.

Εγω οταν ειχα παει στην Γερμανια ειχα παρει εισιτηριο με εκπτωση , αν και δεν ειχα προβλημα να πληρωσω κανονικα , εδω δεν ξερω τι παιζεται παιδια ( χλωμο το βλεπω )

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι, αν γραφτώ κι εγώ στο Ten Club παίζει καμιά έκπτωση στο ticket ή τπτ άλλο ενδιαφέρον τελοσπάντων??? :roll:

δεν υπάρχει έκπτωση στα εισιτήρια...

αντιθέτως είναι λιγάκι πιο ακριβά λόγω των προμηθειών των online συναλλαγών

όμως με τα εισιτήρια που είναι αγορασμένα απο το Ten club μπορείς να μπεις πιο νωρίς και να κάτσεις όπου θες...

ειδικότερα στην Αμερική, Καναδά και Αυστραλία όσο πιο παλιό μέλος είσαι, τόσο πιο κοντά στην σκηνή κάθεσαι...

σε όλα τα μέλη στέλνουν κάθε χρόνο ένα δισκάκι (7inch) και 2 newsletters...

και όπως έγραψα σου δίνουν την δυνατότητα να αγοράσεις εισιτήρια και καλές θέσεις...

η προπώληση απο το Ten club έγινε πριν απο ένα μήνα...

Δημοσ.

δεν ξέρω τι γίνεται τώρα αλλά εγω όταν τους είχα δει στην Γερμανία πήρα πιο φθηνό εισιτήριο επειδή είμαι γραμμένος στο club , πάντως επειδή γίνεται μέσω ιντερνετ εχει επιπτώσεις φυσικά .

Δημοσ.

Το διάβασα και γώ.Νοσταλγικό και ρομαντικό το ύφος...

Πώς φαίνονται οι άνθρωποι που νοιώθουν την μουσική!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...