hugelacky Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ... ή αλλιώς πως γυρνάμε 15 χρόνια πίσω σε 50 λεπτά! Το άκουσα και έπαθα χοντρή πλάκα! Ο δισκος στέκεται χαλαρά κάπου ανάμεσα στα Ten, Vs, Vitalogy! Και ακόμα πιο χαλαρά φωνάζει GRUNGE!!! Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένα μέτριο τραγούδι (πραγματικά είχαν καιρό οι PJ να φτιάξουν έναν no-filler δίσκο), αλλά και η αίσθηση που σου βγάζει είναι εντελώς αρχές '90s! Seattle sound re-lives! Ο Vedder μετά από πολλά χρόνια σκίζει εθελοντικά & ανελέητα την φωνή του αλλά και γενικότερα όλο το συγκρότημα παίζει με τέτοια ένταση, φρεσκάδα και κέφι που νομίζεις ότι ξανάγιναν 20άρηδες & μόλις έβγαλαν τον 1ο-2ο δίσκο τους! Γιατρέ μου... γιατί το ημερολόγιο δεν γράφει 1991...??? :-D ps. στις 30 Σεπτέμβρη προβλέπω μεγάλο πανικό...
Godfath3r Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Άλλαξε το τίτλο του τόπικ σε [Review] 2006 -Pearl Jam - Pearl Jam. Γιατί μου φαίνεται πως έχουμε πολλά να πούμε! Θα πάω και γώ σήμερα να δώ αν επιτέλους τον φέρανε!
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Εγω παιδιά για να είμαι ειλικρινής δεν ενθουσιάστηκα και τόσο , δεν ξέρω είναι νωρίς ακόμα αλλά όπως και να έχει θα τους λατρεύω πάντα . Θα τους δώ και συναυλία Ευρώπη και μετά θα έχω σχηματίσει καλύτερη άποψη ίσως ίδωμεν .
corduroy Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Πιστευω οτι το album εχει οντως τη φρεσκαδα των πρωτων δισκων, γρηγορα κομματια μικρης διαρκειας που σε εξιταρουν και δε σε κουραζουν. Βεβαια, οι συνθεσεις δεν ειναι εφαμιλλες των πρωτων δισκων (δεν καταφερα να βρω κατι αναλογο του rearviewmirror, corduroy, porch, betterman κ.λ.π.). Αλλά για να πω την αληθεια, προσωπικα αυτο ηθελα. Ενα σβελτο αλμπουμ, που δε θα με παιδεψει πολυ, αλλα αντιθετως θα το ακουσω ευχαριστα και θα κουρασω το ποδι μου κουνοντας το στο ρυθμο. Επισης, πιστευω οτι δεν εχει καμια σχεση με grunge. Θεωρω οτι ο δισκος ειναι καθαρο rock 'n' roll, χωρις κανενα στοιχειο grunge. Μαλιστα, σε πολλα σημεια μου θυμισε Rolling Stones. Θελω επισης να αναφερω οτι η συνεισφορα των keyboards απο τον boom kasper ειναι πολυ σημαντικη, δινει αρκετη μελωδια και βαθαινει τα τραγουδια. Αυτα για το album. Οσον αφορα τη συναυλια, ταπεινη συμβουλη μου: μην τυχον τη χασετε. Τους εχω ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ δυο φορες και ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ! Τρεις γεματες ωρες μουσικης, δυνατος ρυθμος, πολυ επικοινωνια με τον κοσμο, συνεχη happenings. Πραγματικα τα δινουν ολα και σαν αποτελεσμα, νοιωθεις σαν να ειναι η τελευταια συναυλια που δινουν ποτε. Και βεβαια, τυχαινει στις 30 Σεπτεμβριου στο ΟΑΚΑ να ειναι οντως η τελευταια συναυλια αυτου του tour. Be there!
shawn Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Για εμένα απογοήτευση! Πάντοτε περιμένω από Pearl Jam να βρω τη μελωδία και τις συνθέσεις των πρώτων τους δίσκων αλλά όσο περνάει ο καιρός απογοητεύομαι......... Βέβαια δεν έχω ακούσει το δίσκο όσες φορές πρέπει αλλά δεν ξεχωρίζει κάτι το ιδιαίτερο. Αν ήθελα ρυθμό και ωμή ενέργεια ακούω Arctic Monkeys που στο κάτω κάτω τις γραφής είναι και αυθεντικοί λογω της ηλικίας τους. Αλλά από το "μεγαλύτερο" rock συγκρότημα περίμενα πολλά περισσότερα Δυστυχώς από τη συναυλία θα περιμένω τα παλιά κομμάτια, και αν δεν παίξουν από το νέο δίσκο κανένα πρόβλημα ...
Godfath3r Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Δημοσ. 10 Μαΐου 2006 Αυτό με την μελωδία που λές το σκέφτομαι και εγώ.Κατα τ'άλλα την αγαπάω πάρα πολύ αυτή την μπάντα και είναι μέσα στην καρδιά μου...(Ούτε εγώ τον έχω ακούσει ακόμη καλά τον δίσκο...) Είδωμεν...
funkyshit Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εξώφυλλο. Κατά τα άλλα ο δίσκος είναι όντως μια επιστροφή στον παλιό καλό καιρό. Δεν σας κρύβω πως είχα ψιλοβαρεθεί τα αρτίστικα κόλπα και τα fillers των τελευταίων δίσκων. Σε αυτό το άλμπουμ δεν υπάρχει τραγούδι που να μη μου αρέσει. Από το Life Wasted (φτιαγμένο για live) μέχρι το Inside Job (grand finale) οι Pearl Jam δείχνουν πόσο μεγάλη μπάντα είναι. Ραντεβού στις 30/9!
hugelacky Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εξώφυλλο. Κατά τα άλλα ο δίσκος είναι όντως μια επιστροφή στον παλιό καλό καιρό. Δεν σας κρύβω πως είχα ψιλοβαρεθεί τα αρτίστικα κόλπα και τα fillers των τελευταίων δίσκων. Σε αυτό το άλμπουμ δεν υπάρχει τραγούδι που να μη μου αρέσει. Από το Life Wasted (φτιαγμένο για live) μέχρι το Inside Job (grand finale) οι Pearl Jam δείχνουν πόσο μεγάλη μπάντα είναι. Ραντεβού στις 30/9!Είπες ακριβώς ότι σκέφτομαι κι εγώ. Συμφωνώ σε όλα (εκτός από το εξώφυλλο που εμένα μου άρεσε πολύ!). 10 μέρες τώρα ακούω συνέχεια τον δίσκο και είμαι ακόμα ενθουσιασμένος! Ραντεβού στις 30/9 λοιπόν!
silencer51 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Ειμαι άραγε ο μόνος που δεν εντυπωσιάστηκε; Βέβαια να πω πως ποτέ δεν ήμουν τρελός φαν Pearl Jam (προτιμώ άλλα grunge σχήματα)...
funkyshit Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Εντάξει γούστα είναι αυτά. Πάντως οι οπαδοί τουλάχιστον νομίζω πως πρέπει να είναι ευχαριστημένοι ;-)
Godfath3r Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Nαι ευχαριστημένοι είναι όλοι πιστεύω αλλά όχι σίγουρα όλοι κάργα ενθουσιασμένοι...
Godfath3r Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Δημοσ. 21 Μαΐου 2006 Τελευταίες μέρες έχω κολλήσεις και γώ με τον δίσκο.Τώρα έχει αρχίσει να "μου τα σκάει".Έχω ενθουσιαστεί με το οτι (έτσι όπως τον άκουσα εγώ) με κερδίζει με τα πολλαπλά ακούσματα...Κάτι που δεν το έχω βρεί με άλλο δίσκο Pearl Jam (ή μ'αρέσει απο την αρχή ή το θεωρώ μέτριο!-κακό δίσκο δεν νομίζω πως έχουν βγάλει -)
funkyshit Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Δημοσ. 22 Μαΐου 2006 Λοιπόν αν θες στο Google Video έχει για download το video clip του Life Wasted μέχρι την Τετάρτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.