paschalia Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Είχα κάποτε μια αγάπη, θάλασσα πλατιά ... Τώρα που ΅ναι η αγάπη και τ'αγέρι μου Όλα τα ΅χω μα δεν έχω πια το ταίρι μου Τωρα δεν τον- την εχετε . Τι θα του-της αφιερωνατε κ τι θυμοσαστε απ'αυτον-αυτην ?
mazda Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Τι θα του-της αφιερωνατε ..........Παρτο δρομο τον αγυριστο.. κ τι θυμοσαστε απ'αυτον-αυτην ?.....Ομολογουμενως εκανε ωραιο παστιτσιο !
theoritikos Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μην ανοίγεις πληγές, βλέπω πολύ κόσμο που θα γράψει κακίες!
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Έλα μη γίνεστε κακοί. Σεβασμό στις επιλογές μας και δια της σιωπής απαξίωσις. Ontopic, εγώ έχω μόνο καλά πράγματα να θυμάμαι, που και που τα αναβιώνω κι όλας ;p
paschalia Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 MαριαΤσ. δεν εννοω ακριβως αυτο . Το υφος ετουτου ειναι εντελως αλλο απο αυτο της Ρασμι .
hurin Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Συγγνώμη από Tsopanarave. Και κάποια καλά που είχε, τα σκέπασε η λήθη...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Τι θα της αφιερωνατε ..........να πεθαίνεις, να καείς... Tι θυμοσαστε απ'αυτην..........censored....to mono pou ekane kala...censored...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Κι αν την πρωτη αγαπη θυμασαι θα αγαπησεις ξανα μην φοβασαι !!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.