Προς το περιεχόμενο

Paradise by Benoit Sokal

Teacher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κυκλοφόρησε το πιο αναμενόμενο adventure του 2006, από το μεγάλο δημιουργό του Syberia.

Πρώτες εντυπώσεις:

Ίδιο στυλ με τα προηγούμενα adventures του.

Τα γραφικά δεν μου έχουν πει και πολλά ακόμα (βρίσκομαι μέσα στο παλάτι), περιμένω να δω και τους εξωτερικούς χώρους.

Οι ομιλίες πολύ καλές.

Ο κέρσορας δυσκολεύει λίγο στον εντοπισμό των hot spots. (είναι κάπως σκοτεινός)

Η πρωταγωνίστρια Ann Smith δεν μου αρέσει καθόλου.

Αυτά flag.gif

Δημοσ.

Μεγαλη απογοητευση.Με τιποτα δεν ανταποκρινεται στον ντορο που ειχε γινει.

Το dreamfall ειναι κλασεις ανωτερο.

Δημοσ.

Συμφωνώ εν μέρει. Δεν είναι της αναμενόμενης προσδοκίας. Τα γραφικά είναι προς το παρόν χειρότερα από του Syberia, αλλά του δίνω ένα περιθώριο μέχρι ν' αλλάξω τοποθεσίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα το τερμάτισα. Σχετικά μικρό, ούτε εμένα μου άρεσε η ηρωίδα. Κοντό μαλλί σε γυναίκα, έλεος!

Τα γραφικά είναι εφάμιλλα των syberia νομίζω. Αυτό που μου την έσπασε πάρα πολύ είναι το γεγονός ότι το ποντίκι αλλάζει λίγο όταν βρίσκεις κάποιο σημείο interactive, επίσης πρέπει να ψάχνεις χιλιοστό χιλιοστό κάθε εικόνα μπας και βρεις κάποιο αντικείμενο. Πόσες φορές χρησιμοποίησα walkthrough και το 90% των περιπτώσεων ήταν γιατί δεν είχα προσέξει σημείο να προχωρήσω ή κάποιο αντικείμενο.

Τα βίντεο ήταν καταπληκτικά, τα καλύτερα που έχω δει μέχρι τώρα σε παιχνίδι.

Κατά τα άλλα, συμπαθητικό...

Δημοσ.

Χάλια το paradise.Τι να πω δεν έχει καλό σενάριο σε σχέση με την μαγική ιστορία του syberia που κολλούσες.Τα pre-rendered γραφικά είναι πολύ κακοσχεδιασμένα για παιχνίδι κατασκευής 2006. Σας συνιστώ το still life όποιος δεν το έχει παίξει καλά γραφικά επιπέδου Syberia και εξίσου φοβερά cut-scenes.Η ιστορία μοιάζει πολύ με του τζακ του αντεροβγάλτη η μόνη βλακεία δεν μαθαίνεις τον δολοφόνο στο τέλος που προμηνύει και still life2.

Δημοσ.

Still Life 2 δεν παίζει, η Microcom έχει κλείσει πια...

Το Still Life περικόπηκε σημαντικά (πολλές περιοχές που αποσαφήνιζαν και άλλο το σενάριο αφαιρέθηκαν) λόγω budget.

Δημοσ.

To still life stin ousia eine sequel tu exisoy atmosferikou adventure tis microid post mortem.

Oso gia to paradise to review tu gamespot eine apogoiteutiko kai genika oi douleies tu sokal den mporw na pw oti me enthousiasan ews twra... to amerzone itan apla yperektimimeno kai to syberia den to teliwsa pote kathws i parousiasi tu mu eixe fanei oligon axarh. Kapoia stigmh tha thela na to teliwsw giati prepei apo oso exw akousei apo ena shmeio kai meta to paixnidi na apogeiwnete

Δημοσ.

Για την ακριβεία το SL είναι κάτι σαν άτυπο prequel του PM. Η υπόθεση που αναλαμβάνει ο Gus στο Post Mortem είναι μεταγενέστερη απο αυτήν του serial killer στο Still Life.

Επίσης τα adventure reviews του Gamespot δεν είναι και πολύ αξιόπιστα για λόγους που έχουν αναφερθεί πληστάκις στο παρελθόν.

Πάντως και εγώ το feedback που παίρνω για το Paradise δεν είναι καλό...Ίδωμεν, περιμένω να το πάρω στα χέρια μου πρώτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...