djtakis Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Γεια σας, έχω ένα USB WD 80GB με το δικό του κουτί και πήρα και ένα 2ο πάλι WD 200 GB αυτή τη φορά όμως με το "Easy IDE adaptor". Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν παω να τους συνδέσω και τους 2, αυτόν που συνδέω 2ο ή δεν τον βλέπει καθόλου ή τον βλέπει και μετά από λίγο κολάει ο explorer αν πάω να κανω κάτι με τον δίσκο. Δεν παίζει ρόλο ποιον συνδέω 1ο.
Sorath Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ίσως ο 2ος δίσκος να "κάθεται" πάνω στο ίδιο letter drive με του 1ου. Πήγαινε τσέκαρέ το μέσα απο το Disk Management.
tsatsar Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 1) Ο κάθε δίσκος μόνος του είπες ότι παίζει κανονικά, σωστά; Αυτό κατάλαβα εγώ.... 2) Πες για την ΜΟΒΟ σου.....Ti chipset φοράει, Πόσες USB βγάζει, πόσες είναι onboard, πόσες με "λαμάκι" πιθανότατα στο πίσω μέρος του κουτιού, αν είναι USB 1.1 ή USB 2.0, αν έχεις εξωτερικό USB hub κλπ..........Και φυσικά, ΠΟΙΟ λειτουργικό σύστημα έχεις...
djtakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Οk, MSI Neo2 865PE LS (6728), έχει 8 USB2 6 onboard και 2 μπροστά ουσιαστικά onboard και αυτές, XP SP2, έχω και hub αλλά δεν είναι εκεί οι δίσκοι, είναι μπροστά. Λέτε να παίζει τπτ με master/slave?. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
asmilon Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Οχι δε παιζει με master/slave κατι αφου ειναι USB... Αυτο που δοκιμασε να κανεισ ειναι βαλε τον ενα μπροστα για παραδειγμα κ τον αλλο στις πισω κ δες πως δουλευουν ετσι. Προφανως υπερφορτωνεται το USB και πεφτει η ταση, ποσες συσκευες εχεις συνολικα?
djtakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 'Εχω δικιμάσει μόνο με το Κ/Β - ποντίκι αλλά όχι μπρος-πίσω. Το hub έχει δικιά του τροφοδοσία όπως και οι δίσκοι. Σε normal συνθήκες υπάρχουν : scanner, printer, K/B-mouse.
smilefreeware Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Κάνε μια δοκιμή και βάλε και τους 2 δίσκους στα πίσω Usb.
polaki Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Εγω εχω 3 (!!) εξωτερικους δισκους, ο ενας με το IDE που λες και παιζουν ταυτοχρονα μια χαρα. Δε νομιζω δηλαδη οτι φταιει το IDE adaptor, μαλλον κατι παιζει με το motherboard...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.