ale3is Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ρε συ,να σου πω κατι τελευταιο?Αλλαξα το capture format και πατησα να ξεκινησει η εγγραφη,ξεκιναει και γραφει και οταν παταω στοπ,δεν μου εμφανιζει πουθενα κανενα αρχειο.Δηλαδη,δεν βγαζει κανενα προβλημα απλα δεν βγαζει αρχειο ενω εχει δειξει οτι γραφει κανονικα...Θα την δοκιμασω σημερα και σε αλλο λαπτοπ να δω τι παιζει...
Apple Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 katse katse tora mas ta allazeis. se poio simo orizeis na apothikeutei to video? kai meta kitas kai den uparxei? to Adobe Premiere to apothikeueis edo C:\Documents and Settings\.......\My Documents\Adobe\Premiere Pro\1.5 gia elenxeto!
ale3is Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Εχω ορισει ενα φακελο για να βαζει τα βιντεο,παταω start capture,με ρωταει ποση ωρα θελω να κανει,του λεω,παταω παλι το start capture και μετα απο καποια ωρα παταω το στοπ και δεν υπαρχει τιποτα στον φακελο.Επισης,εχω κανει search απο τα win για video files created last 1 day και δεν βρισκει τιποτα...
Apple Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Ego gia to Premiere sou milao opote esei anoigei to Premiere kai patas F5 meta eno einai online i camera paras rec kai play kai den sou katagafei tipota?
ale3is Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Οταν παταω F5 μου λεει :Cant activate recorder.Try resetting the camera.Την κλεινω,την ανοιγω και παλι τα ιδια...
Apple Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 den xero ti trexei! A!!!! to Capture mode to Adobe Premiere litourgei kai as min einai syndedemenei i camera sto pc, gia des anoigei xoris tin camera?
ale3is Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 ενω την εχω κλειστη και λεει οτι ειναι offline,μολις την ανοιγω λεει Cant activate recorder.Try resetting the camera.
Apple Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 telos den exo alli idea. elenxe tin camera se allo pc !
nio Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Μηπως στις ρυθμίσεις της camera υπάρχουν και ρυθμίσεις για την έξοδο που θα χρησιμοποιήσει για το streaming, και εσύ του έχεις ορίσει την usb θύρα? Γενικά δές τις ρυθμίσεις απο την camera.... πιστεύω οτι εκεί κάπου είναι η λύση....
rebel2000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δοκιμασες να ορίσεις μοντέλο κάμερας στα settings του Premiere?
Apple Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 enoite oti auto einai to proto pragma pou eprepe na kanei
rebel2000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Πάντως δεν είναι απαραίτητο γιατι εγώ με 2 κάμερες sony που έχω δουλέψει το άφησα στο default.
ale3is Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 λοιπον,μετα απο καιρο που ειπα να δοκιμασω σε αλλο λαπτοπ να δω τι γινεται,διαπιστωσα οτι λειτουργει κανονικα,οποτε βγαζουμε το συμπερασμα οτι φταιει το δικο μου λαπτοπ.Παιζει να μην εχω σωστους drivers η κατι τετοιο?Απο την διαχειρηση συσκευων παντως μια χαρα εγκατεστημενα φαινονται ολα... :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.