Προς το περιεχόμενο

Firewire μεταφορα video

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ,να σου πω κατι τελευταιο?Αλλαξα το capture format και πατησα να ξεκινησει η εγγραφη,ξεκιναει και γραφει και οταν παταω στοπ,δεν μου εμφανιζει πουθενα κανενα αρχειο.Δηλαδη,δεν βγαζει κανενα προβλημα απλα δεν βγαζει αρχειο ενω εχει δειξει οτι γραφει κανονικα...Θα την δοκιμασω σημερα και σε αλλο λαπτοπ να δω τι παιζει...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

katse katse tora mas ta allazeis.

se poio simo orizeis na apothikeutei to video? kai meta kitas kai den uparxei? to Adobe Premiere to apothikeueis edo C:\Documents and Settings\.......\My Documents\Adobe\Premiere Pro\1.5

gia elenxeto!

Δημοσ.

Εχω ορισει ενα φακελο για να βαζει τα βιντεο,παταω start capture,με ρωταει ποση ωρα θελω να κανει,του λεω,παταω παλι το start capture και μετα απο καποια ωρα παταω το στοπ και δεν υπαρχει τιποτα στον φακελο.Επισης,εχω κανει search απο τα win για video files created last 1 day και δεν βρισκει τιποτα...

Δημοσ.

Ego gia to Premiere sou milao opote esei anoigei to Premiere kai patas F5 meta eno einai online i camera paras rec kai play kai den sou katagafei tipota?

Δημοσ.

Οταν παταω F5 μου λεει :Cant activate recorder.Try resetting the camera.Την κλεινω,την ανοιγω και παλι τα ιδια...

Δημοσ.

den xero ti trexei! A!!!! to Capture mode to Adobe Premiere litourgei kai as min einai syndedemenei i camera sto pc, gia des anoigei xoris tin camera?

Δημοσ.

ενω την εχω κλειστη και λεει οτι ειναι offline,μολις την ανοιγω λεει Cant activate recorder.Try resetting the camera.

Δημοσ.

Μηπως στις ρυθμίσεις της camera υπάρχουν και ρυθμίσεις για την έξοδο που θα χρησιμοποιήσει για το streaming, και εσύ του έχεις ορίσει την usb θύρα? Γενικά δές τις ρυθμίσεις απο την camera.... πιστεύω οτι εκεί κάπου είναι η λύση....

Δημοσ.

Πάντως δεν είναι απαραίτητο γιατι εγώ με 2 κάμερες sony που έχω δουλέψει το άφησα στο default.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπον,μετα απο καιρο που ειπα να δοκιμασω σε αλλο λαπτοπ να δω τι γινεται,διαπιστωσα οτι λειτουργει κανονικα,οποτε βγαζουμε το συμπερασμα οτι φταιει το δικο μου λαπτοπ.Παιζει να μην εχω σωστους drivers η κατι τετοιο?Απο την διαχειρηση συσκευων παντως μια χαρα εγκατεστημενα φαινονται ολα... :S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...