giannisk1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Το gmail.google.com δουλεύει σε εμένα.Login δεν δοκίμασα.Ίσως να είχε πέσει για κανα λεπτό η σελίδα.
giankyr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ίσως να είχε πέσει για κανα λεπτό η σελίδα. Μάλλον αυτό. Εγώ έφυγα για το DVDάδικο στις 23:25 και στις 23:38 που ήρθα και το ξανάνοιξα είχα 4 new (παρακολουθήσεις από forums)..
mandipl Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 emena enas logariasmos douleyei kai enas allos den douleyei kai einai 12.10
jim_222 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 πάντως εμένα μου βγάζει μία το error 404 και μία ένα μήνυμα ότι δεν ήταν δυνατόν να επικοινωνήσει με τον server και να προσπαθήσω σε 30 δεύτερα. Και έχει πάνω από μισάωρο αυτή η κατάσταση edit: για την ακρίβεια είναι το 502 Server error και γράφει: Server Error The server encountered a temporary error and could not complete your request. Please try again in 30 seconds.
jim_222 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 τουλάχιστον έχει ποικιλία στα μηνύματα που βγάζει.... τώρα για επικεφαλίδα έχει "Server Error" και κείμενο: Server Error We're sorry, but Gmail is temporarily unavailable. We're currently working to fix the problem -- please try logging in to your account in a few minutes. πάντως όντως δε λέει χωρίς mail...
sergipep3378 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 emena paidia to gmail den doyleyei edo kai dyo meres. me mizilla bgazei h syndesi me http://www.google.com termatistike aprosmena kai me explorer den brethike h selida. den ksero ti na kano.
angelos0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ka8e fora pou DEN douleuei ena site kai malista gia liges meres h wres den xreiazete na anoigoume ena kainourgio topic. Mono an pesei h insomnia kaloume to 166, efhmerides kai ton pagkosmio periodiko typo kai MME. Bebaiws tetoia pragmata den ginontai xexe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.