Προς το περιεχόμενο

EZCDCreator vs Nero and Clone Cd

Dude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω διαβασει σε αλλο forum οτι το Easy Cd Creator, δημιουργει προβλημα αν βαλεις και το Nero με το Clone Cd.Συγκεκριμενα προβλημα βγαζει το Direct Cd.Επειδη ειμαι μεχρις στιγμης ευχαριστημενος με το Easy αλλα θελω να εγκαταστησω και το Clone Cd για να κοψω καποια συγκεκριμενα CD,υπαρχει τροπος να απενεργοποιησω το Direct Cd,χωρις να διαλυσω το Easy?Οταν κανω εγκατασταση το Blind read/write ή το Clone Cd και πας να τα τρεξω μου βγαζει message οτι τρεχει και αλλο αναλογο προγραμμα(Direct CD)το οποιο το εμποδιζει και το οποιο πρεπει να κανω shutdown χωρις ομως να το κανω uninstall.Υπαρχει τροπος να το εξαφανισω μονιμα απο το tray και να μην δουλευει καθολου στο παρασκηνιο ωστε να εμποδιζει τα υπολοιπα?Συγγνωμη για το μακροσκελες post.Ευχαριστω εκ των πρωτερων για ολες τις απαντησεις.

Δημοσ.

ama xereis apo registry :<BR>HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run<BR>kai svise to entry pou leei direct cd<BR>kane restart kai eisai ok<p>[ 06-11-2001: Message edited by: Dvs ]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...