Προς το περιεχόμενο

Διαχειρηση ηλεκτρονικου ταχυδρομειου...

stratukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω πολλους λογαριασμους mail θα ηθελα να μου προτεινετε ενα προγραμμα διαχειρησης αυτων.Μηπως με συμφερει το outlook express; Και αν ναι ,εχω ενα λογαριασμο στο ελληνικο yahoo, μηπως γνωριζει κανεις τις ρυθμισεις;

Δημοσ.

Φιλε Μανωλη,τα εχω ξανακανει αυτα και οταν παω να ανοιξω το outlook μου ζηταει συνεχεια ονομα και κωδικο.Βαζω το σωστο και παρολαυτα μου το ξαναζηταει.Σε εκνευριστικο σημειο......

Δημοσ.

Υπάρχει ένα προγραμμα που χρησιμοποιουσα παλια και αν θυμαμαι καλά λεγεται yahoo pops.τρεχει στο background και επιτρεπει στο outlook να κατεβαζει τους λογαριασμους απο το yahoo.και να στελνει βεβαια.τσεκαρε το αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την ονομασια.θα σου στειλω τελικο μηνυμα αυριο για το πως λεγεται το προγραμμα.

Δημοσ.

Εγώ έχω το IncrediΜail αν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς, αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ καλό! Εμένα με έχει βολέψει αρκετά...

Δημοσ.

@stratukos: Αυτό που σου κάνει το Outlook μπορεί να έχει να κάνει με το ότι το port number για τον outgoing mail server πρέπει να είναι 587 και όχι 25 όπως είναι το deafult.

Για να το αλλάξεις (αν και φαντάζομαι αυτό ξέρεις να το κάνεις) πήγαινε Tools->Accounts->Properties->Advanced και εκεί βάλε 587 στο outgoing port.

Δεν μπορώ να σου προτείνω άλλο prog γιατί αυτό χρησιμοποιώ εδώ και καιρό.

Δημοσ.
Εγώ έχω το IncrediΜail αν κατάλαβα καλά αυτό που ζητάς, αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ καλό! Εμένα με έχει βολέψει αρκετά...

Έχε μόνο υπ'όψη σου ότι το IncrediMail έχει πολλές "τρύπες" και ως εκ τούτου δεν είναι η πλέον ασφαλής εφαρμογή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...