pande Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 pcmagazine.τελευταιο τευχος.εχει αναλυτικο οδηγο για το πως να βαλεις φως στο πληκτρολογιο με εντυπωσιακα αποτελεσματα
S2Katana Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Παιδια δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσες πολλες προτασεις!Μπραβο.
SoTiRiS Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 SAITEK ECLIPSE Το πήρα εγώ 45 εβραίους και είναι super.Τώρα αν θες να κάνεις μόντα θα πάρεις ένα neon wire έχει ο πλαίσιος αλλά δεν αξίζει τον κόπο.Το eclipse έχει μεταλλικά πλήκτρα και οι χαρακτήρες είναι χαραγμένοι με laser και φωτίζονται ενώ με την μόντα πιο πολύ θα σε στραβώνει παρά θα σ'εξυπηρετεί αλλά και για μούρη μόνο αν το θές το eclipse είναι πρώτη Tο πήρα και εγώ σήμερα...ομολογώ με δισταγμό, γιατί μπροστά στο προηγούμενο μου logitech, δεν πίστευα ότι κάτι θα μου αρέσει... Λοιπόν το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ ωραίο, η αφή των πλήκτρων είναι πολύ μαλακή/απαλή (δηλ. τα πατάς με ελάχιστη πίεση), ο φωτισμός είναι εκπληκτικός, τα πλήκτρα είναι πλαστικά και όχι μεταλλικά (απλά είναι βαμμένα ασημένια και δίνουν την αίσθηση του μετάλλου), δεν έχει ελληνικά γράμματα πάνω (αλλά αυτό δεν νομίζω να είναι πρόβλημα). Για 45€ είναι ένα τίμιο για τα λεφτά που κάνει πληκτρολόγιο. Α, και δεν ξέρω εάν είναι η ιδέα μου, αλλά επειδή δεν χρειάζεται μεγάλη πίεση στα πλήκτρα (και σε συνδυασμό ότι είναι πιο μαζεμένο από το Logitech), έχω την εντύπωση ότι γράφω με μεγαλύτερη ταχύτητα από πριν. Ευχαριστώ Silok για τις πληροφορίες.
Silok Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δεν κάνει τίποτα.Απλά επειδή ενδιαφερόμουνα και το έψαχνα καιρό και όλα τα φωτιζόμενα που είδα στο σκοτάδι το μόνο που κάναν ήταν να σε στραβώνουν και μέχρι να βγεί το ρώσικο με lcd στα πλήκτρα πιστεύω πως το eclipse είναι η πιο τίμια και αξιοπρεπής πρόταση αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.