Pyravlos Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Αλοχα παιδια!Σκεφτηκα να βαλω φως μεσα στο πληκτρολογιο!Ξερει κανεις τι λαμπα θα χρειαζεται για κατι τετοιο?Μικρη ισως για να χωρεσει αλλα ποια θα κανει?Λογικα αν γινει θα μετραει! Τhanks!
S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Κατσε δλδ πως εννοεις να τη βαλεις τη λαμπα?Απο κατω?
Marker Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Yparxoun tetoia pliktrologia, dld me fotismo, kai se ok times, giati na tyraniesai?
KenZone Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 elpizw to pliktrologio s na einai usb .. na mporeis na travi3eis reuma apo kapou ...mod dn 8es ?
Pyravlos Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 ελεγα για μεσα στο πληκτρολογιο,οχι απο κατω!Φιλε marker αλλο το ετοιμο..
Silok Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 SAITEK ECLIPSE Το πήρα εγώ 45 εβραίους και είναι super.Τώρα αν θες να κάνεις μόντα θα πάρεις ένα neon wire έχει ο πλαίσιος αλλά δεν αξίζει τον κόπο.Το eclipse έχει μεταλλικά πλήκτρα και οι χαρακτήρες είναι χαραγμένοι με laser και φωτίζονται ενώ με την μόντα πιο πολύ θα σε στραβώνει παρά θα σ'εξυπηρετεί αλλά και για μούρη μόνο αν το θές το eclipse είναι πρώτη
Tenshi Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Κοίτα κάτι σε LED's που είναι πολύ μικρά σε μέγεθος.Απο τα λίγα που ξέρω τα συνδέεις σε μια πλακέτα με κολιτήρι.Ψάξε λίγο στο νετ μπας και βρείς κανένα σχετικό άρθρο.
Silok Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Κοίτα κάτι σε LED's που είναι πολύ μικρά σε μέγεθος.Απο τα λίγα που ξέρω τα συνδέεις σε μια πλακέτα με κολιτήρι.Ψάξε λίγο στο νετ μπας και βρείς κανένα σχετικό άρθρο. Με τα leds θα κολλάει ένα μήνα με αμφίβολο αποτέλεσμα ενώ το neon wire θα το περάσει μέσα απο όλο το πληκτρολόγιο και τροφοδοτείται από molex οπότε αν του παρεμβάλει κι ένα διακοπτάκι θα είναι τζαμι.check this out:http://www.virtual-hideout.net/guides/keyboard_el/index.shtml Πάνω έχει φωτό to eclipse και κάτω έχει τον οδηγό για τη μόντα.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Kανένα άλλο Link με έτοιμα πληκτρολόγια?Γιατί είχα δεί κι ένα που έφεγγαν ολόκληρα τα πλήκτρα μπλέ και μου άρεσε πιο πολύ από το Eclipse.Αλήθεια Θεσσαλονίκη που μπορώ να βρώ τέτοιου είδους πληκτρολόγια γιατί Πλαίσιο και multirama αποκλείεται?
hp91 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Εχει και απο εδώ.... http://www.directron.com/ledkb.html Αν και το πιο φτηνο θα ήταν να παρεις ένα USB flexible tube light και να σου φωτίζει το πληκτρολόγιο.
Silok Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 to eclipse pou to vriskoume athina? Παπασωτηρίου και Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πάντως έχω δεί αρκετά φωτιζόμενα και το πιο πρακτικό τελικά είναι το eclipse γιατί φωτίζει το ίδιο το γράμμα κι όχι περιφεριακά το κουμπί με μαύρο το γράμμα που στο σκοτάδι πιο πολύ σε μπερδεύει παρά σε βοηθάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.