Dazed_and_confused Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Καλησπέρα, έχω δίκτυο LAN στο σπίτι με 2 υπολογιστές που συνδέονται με hub. Στο hub είναι συνδεμένο και ένα rooter για την dsl. Σήμερα που λέτε, έβγαλα το παλιό μου υπολογιστή απ' το δίκτυο, και έβαλα το καινούριο. Εγκατέστησα τα windows XP pro και το δίκτυο. Ο υπολογιστής δεν έβλεπε ούτε το δίκτυο ούτε φυσικό μπαίνει στο ίντερνετ. Δοκίμασα και με δεύτερη κάρτα δίκτυου (την κάρτα δικτύου του παλιού μου υπολογιστή που δούλευε πριν). Τα ίδια. Δοκίμασα και φορμάτ και να βάλω τα XP Home. Τα ίδια. Ότι ιδέα έχετε, ευπρόσδεκτη.
kostas_crete Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 des ta firewall sou ti kanoun.SYnh8ws kati tetoio einai. EPishs des kai edw. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=112573 Analytikotatos odigos gia afto pou psaxneis.
Dazed_and_confused Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Καλησπέρα, ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το firewall του καινούριου υπολογιστή έτσι ? Δεν έχω εγκατεστήμενο κάτι, μόνο ότι έχουν τα win. Επίσης το link που μου έδωσε οδήγει σε άσχετο θέμα :roll:
Silent Arrow Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Επίσης το link που μου έδωσε οδήγει σε άσχετο θέμα :-D Καποιο λαθος εγινε στο copy paste. Το θεμα εχει συζητηθει παρα πολλες φορες, αναζητησε topics με παρα πολλα posts. Το παλιο PC δεν ετρεχε XP? Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δωσεις ip, subnet mask klp οχι αυτοματα αλλα manually, βαλε ενα καλο firewall (π.χ. Zone Alarm Pro 5.5 ή 6) ωστε να ανιχνευσει μονο του το δικτυο χωρις αλλες επιπτωσεις και εισαι ok.......
Silent Arrow Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δες εδω.... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=138325
comfuzio Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Mia erotisi. Mipos allakses to kalodio tou diktuou sou? kai episeis des to router sou mipos exei energo kanena MAC filter kai sou kanei block ti MAC address tis kartas diktuou sou
Sorath Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Το πιθανότερο είναι οτι οι TCP/IP ρυθμίσεις είναι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.