Προς το περιεχόμενο

Kleidoma ipologisti

Dvs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

iparxei kanas tropos na kleidoso ton ipologisti? (na min mpainei se win/dos kai apla na zita ena kodiko prin ta fortosei) - <BR>min mou proteinete to bios giati isxiei o kanonas tis mpatarias smile.gif" border="0<P>thx gia oles tis apantiseis

Δημοσ.

I bataria einai moo gia to roloi...swsta?<BR>Esy profanws tha ennoeis to jumperaki tou CMOS clear.<BR>Ti exeis mesa sto pc kai thes na prostatepseis?<BR>Egw padws exw valei na kanei power on oxi me to koumpi alla me pass...

Δημοσ.

ama vgaleis tin mpataria epistrefoun oi ergostasiakes ritmiseis sto bios(diladi xoris pass)<P>thelo kapio programma gia win pou an to kleidonei (xero oti tha iparxoun tropoi na to peraseis alla tha einia polloi 3l33t) <P>1. den exei simasia ti exo...<BR>2. den einai gia auta pou exo :> einai gia allo logo

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by apokaliptis:<BR><STRONG>I bataria einai moo gia to roloi...swsta?<BR>Esy profanws tha ennoeis to jumperaki tou CMOS clear.<BR>Ti exeis mesa sto pc kai thes na prostatepseis?<BR>Egw padws exw valei na kanei power on oxi me to koumpi alla me pass...</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Pos ginete ayto? An den variese grapse mou leptomeros grin.gif" border="0

Δημοσ.

rithmisi tou bios einai.<P>kai einai poli ma para poli eksipiretiko an theleis na prostatepseis to pc sou apo tous anepithimitous eisvoleis tou oikogeneiakou sou perivallontos grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 <BR>Mia alli lisi einai na exeis win2k kai na ksereis mono esy ton kodiko

Δημοσ.

Loipon sto bios iparxei mia rithmisi pou leei "power on" kai epilegeis i "button" i "password",den thimame akrivws to menu frown.gif" border="0,tha to vreis padws.Prosekse prepei na elekseis an einai energopoiimeno to sigekrimeno jumperaki pou elegxei ayti ti rithmisi,alliws to PC den anoigei...Des to manual tou mobo sou,exei oti xreiazese gia to jumperaki alla kai genika gia tin oli diadikasia,emena me diafwtise plirws.<BR>An den ksereis edelws tpt apo hardware,prepei na eisai para poli prosektiki kai na diavaseis kala to manual.<BR>An tixon ginei patata kai den anoigei to pc i ksexases to password peirakse to jumperaki pou kanei reset to mobo(ta leei kai ayta sto manual).<BR>To diko mou PC anoigei me password padws kai oxi me koumpi!:P<BR>Sorry poy den sta egrapsa leptomeros alla den exw xrono...

Δημοσ.

Logika ola ayta parakamptontai me startup disk...Mesw dos...<BR>Re apla kanto mesw bios kai kleidwse me louketo to tower!:PP<P>auti einai i kaliteri lisi!<P>alla re paidia thelo kati logiko! oxi pou na kaneis ta trela alla na min parakamptetai eukola (skeftika na valo to program sto temp ton win kai na xekinaei stin arxi apo tin registry -ante na vreis apo dos pio einai :> - parakamptetai - xero to pos alla entaxei....)

Δημοσ.

File mporeis na kaneis kati poli poli aploustero.<BR>Loipon vazeis sto autostart ena screensaver alla me kodiko.<BR>Me to pou tha mpenei sto win apo katheti ekinisi tha sou xekinaei o saver kai oti kai na kaneis meta anaggastika tha doseis kodiko gia na sou anixxi to win.

Δημοσ.

Μία καλή λύση, την οποία δεν την έχω ψάξει είναι κάτι που έχουν οι νέες MSI. Κλειδώνουν μέσω ενός κλειδιού-USB... Καλή ιδέα πιστεύω.. cool.gif" border="0

Δημοσ.

Pas sto password setup sto bios kai dineis ton kwdiko. Later pas se kapoio allo menou pou den thymamai twra kai ekei pou leei password setting, vazeis system .Swzeis kai epanekineis to pc. Afou vrei epeksergasti kai mnimi zitaei password. cool.gif" border="0 confused.gif" border="0

Δημοσ.

ti egine re alex?<BR>giati ta phres?<BR>ti eipe o an0rwpos, gia linux eipe MPRABO!<BR>an kai mporeis kai st linux na kaneis "trully passwrodless login" alla prepei nase SU opote pianei.....<BR>anyway, 0asoulega na xroishmopoihseis to bootmagic, opou mporeis na baleis pass gia ta win, akomi sto bios bgale to floppy apo boot wste na mhn mporeoun na baloune boot up disc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...