nt2376 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Καλησπερα σε ολους, Εχω μια παλια pci καρτα τηλεορασης της pinnacle την οποια χρησιμοποιυσα στη Αγγλια οσο ημουν φοιτητης εκει. Το προβλημα που εχω στην Ελλαδα ειναι οτι ο ηχος και η εικονα δεν συμβαδιζουν. Υπαρχει καποιο προγραμμα η καποιος driver που μπορει να βοηθησει στον να συχρονισω στην ιδια συχνοτητα ηχο και εικονα???.
cronos Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μόλις πρόσφατα πήρα μία κάρτα τηλεόρασης (την Pinnacle 310e). Στα αναλογικά προγράμματα που πάει να σκανάρει, την ελλάδα την έχει by degault SECAM. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εικόνα να μην είναι καλή. Έχεις όμως την δυνατότητα να επιλέξει χειροκίνητα σύστημα PAL. Στο PAL βγάζει κάμποσες επιλογές. Λοιπόν βγάζει , PAL B, PAL D, PAL G και άλλες. Μη γνωρίζοντας σε ποιο PAL εκπέμπει η ελλάδα δοκίμασα διάφορα και πράγματι μου έβγαλε σε κάποιο από αυτά έναν ασυχρονισμό εικόνας-ήχου. Τελικά ένα έπιασε και αν θυμάμαι καλά ήταν το PAL B. Aν έχει αυτή τη δυνατότητα το πρόγμαμμα υποστήριξης της κάρτας σου παίξε λίγο με τα συστήματα PAL να δείς ποιό ταιριάζει στην ελλάδα. Δοκίμασε μήπως κάποιος πιο πρόσφατος driver της κάρτας σου, σου δώσει αυτή την επιλογή. Ελπίζω να βοήθησα.
nt2376 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Εχω δοκιμασει ολους τους πιθανους συνδιασμους αλλα δεν εχω κανενα αποτελεσμα..
kostastnt Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 PAL_B είναι ο τύπος των καναλιών της Ελλάδος... Παίρνεις σήμα μέσα από την τηλεόραση κατευθείαν ή απο δορυφορική? Γιατί εγώ αν πάρω σήμα από τον αποκωδικοποιητή έχω ασυγχρονισμό αλλά κατευθείαν από την τηλεόραση όχι.
parsifal Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Αφού είναι Pinnacle και παλιά, μάλλον θα έχει τσιπάκι BT878, οπότε αυτοί οι drivers ίσως βοηθήσουν: http://btwincap.sourceforge.net/
morpheas2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Paidai an boreite na boh8hsetai ki emena,giati ki egw exw ena paromio problhmma me ti dikia moy,einai h Video Highway Xtreme moy eipan kati alla paidia apo insomnia(apo proigoymena moy post) poy na brw drivers kai software(to lew,afto giati einai panw apo 5 xronia karta),kai twra to problhma moy,einia to oti kanw scan gia kanalia se Pal B,kai se alla Pal kai se Secam,alla den moy briskei tipota:( . H opoia boh8eia,einai eyprosdexth. Eyxaristw poly!
gherudos Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 kathe fora pou allazeis tis ruthmiseis shmatos prepei na kleiseis kai na anoikseis to programma ksana dioti den tha leitourgei swsta..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.