Challenger Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 11/11. είναι σαν IQ τεστ, αλλά με πολύ τετριμένο είδος ερωτήσεων. Οπότε έχοντας κάνει 1-2 IQ test και έχοντας λύσει 5-6 γρίφους απο αυτούς που βάζουν στα σκανδιναβικά, είναι πανεύκολο
Sadead Neth Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Αν το ξέρεις πως οι ερωτήσεις είναι μπλόφα δεν είναι δύσκολο να τα πας καλά. Εγώ έκανα λάθος με την κιβωτό. Δεν μπορούσα να βρω τι μπλόφα έχει εκεί :oops: .
sniper_206 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Η βαθμολογία σου είναι: 11 σωστές απαντήσεις στις 11. Το επίπεδό σου: Άριστα! Μόνο 3 άτομα έχουν φτάσει τόσο ψηλά! Σιγά το δύσκολο ρε σεις! Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη βγαίνει αν και είχα ξανακούσει αυτό με την κιβωτό και αυτό με τους μήνες
wizzy Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Η βαθμολογία σου είναι: 11 σωστές απαντήσεις στις 11. Το επίπεδό σου: Άριστα! Μόνο 3 άτομα έχουν φτάσει τόσο ψηλά! το αυτό με hugelucky και vsls Θυμάμαι όταν το πρωτοέκανα μαμησα την ερώτηση με τα χάπια και αυτή με τον Μωησή (!!!!), όλα τα λεφτά ήμουνα !
ntountou Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 αυτό με τα 3 άτομα είναι να 'χαμε να λέγαμε κι εγώ έβγαλα 11/11 και μου λέει το ίδιο.. ή δεν υπάρχει μετρητής ή τον κολλήσαμε :D
MariaTs. Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Η βαθμολογία σου είναι: 6 σωστές απαντήσεις στις 11.Το επίπεδό σου: Φυσιολογική εξυπνάδα Ουάου! Και που νόμιζα ότι έχω iq ραδικιού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.