EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Θελω να αγοράσω ενα καινουργιο κουτι γιατι το παλιο τρίζει με τον τρίτο σκληρο που έβαλα. Θέλω να έχει στιβαρή κατασκευη για να μην τρίζει απο διάφορες δονήσεις και να ειναι χωρις τροφοδοτικό.Εχω στο μυαλο μου αυτα εδώ > ENERMAX CS-N656TA-B MIDDLE TOWER CASE BLACK THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Ξέρετα αν στο case της thermaltake έκει που μπαίνουν οι σκληροι, το συστημα στα πλαγια που τους κραταει χωρις βίδες είναι απο καοτσουκ ? Max μεχρι 70 ευρω.
blu-ray Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Και τα 2 είναι πολυ καλά κουτιά αλλα θα σε συμβούλευα να πάρεις της coolermaster το stacker...
joef_gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 το δευτερο ειναι σαφως καλητερο! μην πεφτεις στις παγιδες με τις οθονιτσες ενδειξεων θερομοκρασιας! το δευτερο θα στεγασει το υλικο σου καλητερα!
Shinta Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Και τα 2 είναι πολυ καλά κουτιά αλλα θα σε συμβούλευα να πάρεις της coolermaster το stacker... Max 70e :>
HamerZ Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Και το δικό μου κουτί Lian-Li PC-70 (full tower - αλουμινίου) μετά από την εγκατάσταση των ανεμιστήρων που αγοράσαμε (όπως περιγράφετε σε άλλο θέμα) με ονομασία SilenX (120mm - 2 των 14db/64cfm και 1 των 11db/48cfm) άρχισε να τρίζει ή να τρέμει και ως λύση ήταν η τοποθέτηση στην πάνω πλευρά 2 δίσκων γυμναστηρίου στα 2 και 5 κιλά αντίστοιχα.
Donacgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 ego tha sou protina afto http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700284 opos vlepeis to exo kai stin ipografi mou opote einai dokimasmeno. fefente kai stin PHOTO. pragmatika athorivo kai poly oraio kouti. emeina iper efxaristimenos.
Challenger Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 To Mambo νομίζω έχει τους ίδιους χώρους με το Soprano και το Tsunami. Πανέμορφα κουτιά (Κυρίως το tsunami που έχω εγώ ), με αντικραδασμική προστασία, πολύ προσεγμένα και εργονομικά, αλλά είπα αμάν να χωρέσω το tagan μέσα, και γενικότερα είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα.. Προτίμησε κάποιο κουτάκι με μεγαλύτερο μήκος.
Imagine Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 To THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK δείχνει πολύ καλό με πολύ θετική την ύπαρξη 120mm fan αλλά και ανοίγματος για πρόσθετο fan στο πλαϊνό πάνω από την περιοχή του επεξεργαστή (ανάλογα με το ΜοΒο το τελευταίο). Επίσης "κλασικό" με πολύ καλό value for money το HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Τελικά παρήγγειλα το thermaltake vd2000bns matrix και θα το έχω το σάββατο. Thanks σε όλους.
MythosTBK Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 δε σε πρόλαβα αλλά ήθελα να πω, παιδιά παίρνετε μεγάλα κουτιά... καλύτερα μεγάλο και νάχει άπλα παρά ίσα ίσα και ναναι στριμωγμένα όλα. Μιλάω από πρώτο χέρι
Donacgr Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 pantos emena sto mambo den eixa kanen provlima me to TAGAN. to evala poly efkola. kai genika de strimoxtike katholou!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.