Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά κουτιού

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγοράσω ενα καινουργιο κουτι γιατι το παλιο τρίζει με τον τρίτο σκληρο που έβαλα. Θέλω να έχει στιβαρή κατασκευη για να μην τρίζει απο διάφορες δονήσεις και να ειναι χωρις τροφοδοτικό.Εχω στο μυαλο μου αυτα εδώ >

ENERMAX CS-N656TA-B MIDDLE TOWER CASE BLACK

THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK

Ξέρετα αν στο case της thermaltake έκει που μπαίνουν οι σκληροι, το συστημα στα πλαγια που τους κραταει χωρις βίδες είναι απο καοτσουκ ?

Max μεχρι 70 ευρω.

Δημοσ.

το δευτερο ειναι σαφως καλητερο!

μην πεφτεις στις παγιδες με τις οθονιτσες ενδειξεων θερομοκρασιας!

το δευτερο θα στεγασει το υλικο σου καλητερα!

Δημοσ.
Και τα 2 είναι πολυ καλά κουτιά αλλα θα σε συμβούλευα να πάρεις της coolermaster το stacker...

Max 70e :>

Δημοσ.

Και το δικό μου κουτί Lian-Li PC-70 (full tower - αλουμινίου) μετά από την εγκατάσταση των ανεμιστήρων που αγοράσαμε (όπως περιγράφετε σε άλλο θέμα) με ονομασία SilenX (120mm - 2 των 14db/64cfm και 1 των 11db/48cfm) άρχισε να τρίζει ή να τρέμει και ως λύση ήταν η τοποθέτηση στην πάνω πλευρά 2 δίσκων γυμναστηρίου στα 2 και 5 κιλά αντίστοιχα.

Δημοσ.

To Mambo νομίζω έχει τους ίδιους χώρους με το Soprano και το Tsunami. Πανέμορφα κουτιά (Κυρίως το tsunami που έχω εγώ :P), με αντικραδασμική προστασία, πολύ προσεγμένα και εργονομικά, αλλά είπα αμάν να χωρέσω το tagan μέσα, και γενικότερα είναι λίγο στριμωγμένα τα πράγματα.. Προτίμησε κάποιο κουτάκι με μεγαλύτερο μήκος.

Δημοσ.

To THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK δείχνει πολύ καλό με πολύ θετική την ύπαρξη 120mm fan αλλά και ανοίγματος για πρόσθετο fan στο πλαϊνό πάνω από την περιοχή του επεξεργαστή (ανάλογα με το ΜοΒο το τελευταίο).

Επίσης "κλασικό" με πολύ καλό value for money το HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK

Δημοσ.

δε σε πρόλαβα αλλά ήθελα να πω, παιδιά παίρνετε μεγάλα κουτιά... καλύτερα μεγάλο και νάχει άπλα παρά ίσα ίσα και ναναι στριμωγμένα όλα. Μιλάω από πρώτο χέρι :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...