Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για ASUS EN6600GT

konandrio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χερεται εχω την ASUS EN6600GT 256mb Pciexpress x16.Aυτο που με προβληματιζει ειναι οτι παιζω το pro soccer 5 και η οθονη κανει νερα πχ. κανει κοιλια στις γραμμες .Δικαιολογειται ?τι ειναι frame?

Δημοσ.

1)σε αλλα παιχνιδια εχεις παρομοια προβληματα με τα γραφικα?

2)όταν λεμέ ότι μια ταινία έχει 25 fps(frame per second) σημαίνει ότι έχει 25 καρέ το δευτερόλεπτο. Δηλαδή για κάθε δευτερόλεπτο υπάρχουν 25 'απλές φωτογραφίες' όπου ακολουθούνε η μια την άλλη για να μας δώσουν την αίσθηση της κίνησης.

αρα με λιγα λογια frame=καρε

Δημοσ.
1)σε αλλα παιχνιδια εχεις παρομοια προβληματα με τα γραφικα?

2)όταν λεμέ ότι μια ταινία έχει 25 fps(frame per second) σημαίνει ότι έχει 25 καρέ το δευτερόλεπτο. Δηλαδή για κάθε δευτερόλεπτο υπάρχουν 25 'απλές φωτογραφίες' όπου ακολουθούνε η μια την άλλη για να μας δώσουν την αίσθηση της κίνησης.

αρα με λιγα λογια frame=καρε

Δηλαδη το frame φταιει?Σε αλλα παιχνιδια δεν το κανει .πχ .fifa 2006,H φαση ειναι οτι εκανα αναβαθμιση kartas για το soccer ,η καρτα εχει μια υποδοχη για καποιο βυσμα εγω μονο την κουμποσα στο pci-ex,ξερει κανεις τι υποδοχη ειναι αυτη?Μηπως δεν μου δινει το 100% των δηνατοτητων της?Thanks παντως
Δημοσ.

Μηπως δεν εδωσες ρευμα απο το τροφοδοτικο στην καρτα?Αν οχι βαλε ενα molex του τροφοδοτικου στο βυσμα που λες(αν ταιριαζει βεβαια).Αν ειναι οντως αυτο τοτε θα δεις αμεσως διαφορα.....

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, η 6600GT παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο.

Edit: Οπως λεει ο doctorkostis που με προλαβε.

Δημοσ.
Αν δεν κανω λαθος' date=' η 6600GT παιρνει ρευμα απο το τροφοδοτικο.

Edit: Οπως λεει ο doctorkostis που με προλαβε.[/quote']

δεν παιρνουν ολες οι 6600gt ρευμα. αλλα μαλλον του φιλου πρεπει να παιρνει.

Δημοσ.
Δηλαδη το frame φταιει?Σε αλλα παιχνιδια δεν το κανει .πχ .fifa 2006,H φαση ειναι οτι εκανα αναβαθμιση kartas για το soccer ,η καρτα εχει μια υποδοχη για καποιο βυσμα εγω μονο την κουμποσα στο pci-ex,ξερει κανεις τι υποδοχη ειναι αυτη?Μηπως δεν μου δινει το 100% των δηνατοτητων της?Thanks παντως

μιλουσα με ενα φιλο πριν λιγο kai to soccer του κανει νερα οταν η μπαλα περναει γραμμες πχ τη γραμμη του κεντρου και σε αυτον μαλλον ηταν το παιχνιδι-το dvd εννοω-το προβλημα γιατι το κανει σε αλλα 2 pc που το δοκιμασε:confused:

Δημοσ.
δεν παιρνουν ολες οι 6600gt ρευμα. αλλα μαλλον του φιλου πρεπει να παιρνει.

αν η καρτα επαιρνε επιπλεον ρευμα νομιζω θα του εβγαζε μηνυμα στην οθονη με το που θα ανοιγε το pc του

Δημοσ.
αν η καρτα επαιρνε επιπλεον ρευμα νομιζω θα του εβγαζε μηνυμα στην οθονη με το που θα ανοιγε το pc του

Το βυσμα που παιρνει η καρτα καμια σχεση μ αυτα που βγαζει το τροφοδωτικο,μιαζει σαν υποδοχη σκληρου sata,μυνημα δεν μου βγαζει κανενα,στο manual δειχνει οτι συνδεει καλωδιο αλα δεν γραφει τιποτα.

Δημοσ.
Το βυσμα που παιρνει η καρτα καμια σχεση μ αυτα που βγαζει το τροφοδωτικο,μιαζει σαν υποδοχη σκληρου sata,μυνημα δεν μου βγαζει κανενα,στο manual δειχνει οτι συνδεει καλωδιο αλα δεν γραφει τιποτα.

μαλλον αυτο το βισμα που λες ειναι για την λειτουργεια sli

αν ειναι απο την αλλη πλευρα της καρτας οχι απο αυτη που μπαινει στη μητρικη και ειναι κατι σαν προεκταση(τετραγωνο εξογκομα) της καρτας γρφικων σου τοτε ειναι αυτο που λεω και οχι για επιπλεον ρευμα

Δημοσ.
Οντως τετραγωνο εξογκωμα ειναι ,ευχαριστω για τα φωτα σας να σται καλα.

το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις αλλους οδηγους πιιο καινουργιους και να δεις αν σε αλλο υπολογιστη κανει τα ιδια

αυτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...