Προς το περιεχόμενο

Φταιει ο δισκος???(slow pc)

Draculina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειααα σε όλους!!!Πριν λίγες μέρες αγορασα 1 ΗDD WD 250GB SATAII,τον έβαλα,όλα 1 χαρα,πέρασα windows και όλα μου τα προγράμματα,πάλι όλα οκ. Αλλά από τότε το pc αν και δουλεύει 1 χαρά γενικά,αργεί να ανοίξει τα προγράμματα.Σαν να freezαρει,αλλα το ποντικι κινειται και το pc αντιδράει(πχ μπορω να ανοιξω 1 παράθυρο),απλα αργει πολυυυ να ανοιξει το προγραμμα.Ακομα και τα .exe σε DOS αργουν!!!Πρόβλημα μνήμης δεν έχω,φταίει ο δίσκος??Σκέφτηκα και το τροφοδοτικο,ειναι 1 QTec 500W 20pin (η MOBO ειναι 24pin,αλλα μεχρι τωρα δουλευε οκ),αλλα δεν εχει SATA connector οποτε εβαλα 1 καλωδιο converter.To manual της MOBO γράφει ότι το SATA καλώδιο δεν πρέπει να διπλώνεται,μπορεί κάτι τέτοιο να παίζει ρόλο??O χώρος στο κουτι ειναι πολυ λιγος...Προβλημα θερμοκρασίας επίσης δεν έχω...

Το pc εχει MOBO MSI K8N platinum,2x512 3200 ddr kingston,AMD ATHLON64 3500,και 1 μονο δίσκο,αυτόν που έβαλα!!(πριν ειχα 1 απλο IDE WD80GB)

Καμια ιδέα???? :?

Δημοσ.

Ω ναι...Ειχες δικιο!!!Αλλου και αλλου πηγε το μυαλο μου!!!Ειχα τρεξει το cdακι της MOBO οταν φορμαρα αλλα κατι δεν εβαλα φαινεται..Ειχε το δισκο σαν 3ο master ide με UDMA5(παλι καλα,οχι pio...) και οχι ADMA sata2 transfer mode,δεν εμφανιζε καν τους controller του chipset στο device manager...Απαπα!!Και ουτε το ειχα κοιταξει,πρώτη φορά βάζω sata συσκευη...

Thanks!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...