sam sam Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 για ηλεκτρονικος? {μαλλον αυτοκινητων} εχει κανεισ αποψει για αυτο το επαγγελμα?
Lomar Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά γιατί καλύτερο το εξωτερικό; Εμένα σχεδόν με παρακαλούσε η μανα μου να παω Γερμανία για πληροφορική (που σπουδάζω τώρα στη Λάρισα σε Τει) επειδή έχουμε και γνωστούς και επειδή η πληροφορική και τα δίκτυα εκει συμβαδίζουν - καμιά φορά κιόλας προσπερνάνε - με την αγορά. Αλλά για εμένα Ελλάδα και πάλι Ελλάδα, γιατί εδώ τουλάχιστον κάνουν και λίγη κβαντομηχανική και λίγα ολοκληρώματα ακόμα και στα ΤΕΙ έστω και αν δε κάνουν σχεδιασμό ιστοσελίδων κτλ. που αυτά τα μαθαίνεις και μόνος σου. Έχω 2 παλικάρια που σπούδασαν σε Αγγλία και Σκοτία Πληροφορική ο ένας, games ο άλλος και είναι και οι 2 για τον... άσε καλύτερα, τέρμα χαβαλέδικα και κάτι βιβλία που είδα, ειδικά στην σχολή του δεύτερου.. Αυτό που θέλω να πώ είναι πως για πληροφορική η Αγγλία δε συμφέρει αν υπολογίσεις τα έξοδα και αυτό που πέρνεις.
Dklearhos Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 ηλεκτρονικος???χμμμ.καλο ειναι αν "ειδικευτεις" σε ηχοσυστηματα-συνεγιαρμους κτλ.Αν πιασει το μαγαζι θα χ.στεις στο €....
σπουκερ Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά γιατί καλύτερο το εξωτερικό; Εμένα σχεδόν με παρακαλούσε η μανα μου να παω Γερμανία για πληροφορική (που σπουδάζω τώρα στη Λάρισα σε Τει) επειδή έχουμε και γνωστούς και επειδή η πληροφορική και τα δίκτυα εκει συμβαδίζουν - καμιά φορά κιόλας προσπερνάνε - με την αγορά. Αλλά για εμένα Ελλάδα και πάλι Ελλάδα' date=' γιατί εδώ τουλάχιστον κάνουν και λίγη κβαντομηχανική και λίγα ολοκληρώματα ακόμα και στα ΤΕΙ έστω και αν δε κάνουν σχεδιασμό ιστοσελίδων κτλ. που αυτά τα μαθαίνεις και μόνος σου. Έχω 2 παλικάρια που σπούδασαν σε Αγγλία και Σκοτία Πληροφορική ο ένας, games ο άλλος και είναι και οι 2 για τον... άσε καλύτερα, τέρμα χαβαλέδικα και κάτι βιβλία που είδα, ειδικά στην σχολή του δεύτερου.. Αυτό που θέλω να πώ είναι πως για πληροφορική η Αγγλία δε συμφέρει αν υπολογίσεις τα έξοδα και αυτό που πέρνεις.[/quote'] Φίλε μου επειδή σπούδασα ελλάδα και είμαι για MSc αγγλία ένα θα σου πω.Στην αγγλία άμα δεν στρώσεις κόλο MSc δεν παιρνεις.Τώρα από αυτά που βλέπω στους προπτυχιακούς εκεί τα πράγματα μάλλον είναι πιο εύκολα αλλά σίγουρα όχι πιο εύκολα από την ελλάδα. Εσύ μπορεί να έτυχε να είσαι καλός αλλά από το ΤΕΙ σου (και απο το δικό μου) κάθε χρόνο παίρνουν πτυχίο άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με πληροφορική.Αυτό στην αγγλία δεν υπάρχει. Το που σπούδασαν οι φίλοι σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.Δεν είναι όλα τα πανεπιστήμια ίδια.Συνήθως αυτά που είναι τα δύσκολα είναι αυτά που αναγνωρίζονται στην Ελλάδα. Τέλειωσε τη σχολή σου και φύγε έξω γιατί στην Ελλάδα είμαστε αιώνες πίσω. Το πολυτεχνίο μόνο κάτι έχει να δείξει αλλα δυστηχώς δεν μπορεί να τους δεχθεί όλους.
Challenger Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Πήγαινε στο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας στο Μεσολόγγι... Πλάκα πλάκα δεν σε ενδιαφέρει η μουσική τεχνολογία? Έχει στο Ρέθυμνο ΤΕΙ νομιζω.
adi32 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 φιλε αν δεν εισαι ο σουπερ εγκεφαλος μην κοιτας τις πολλες σπουδες και τα μαστερ γιατι στο μονο που θα χεστεις θα ειναι η ανεργια και η πεινα ψαξε για κατι απλο
spirosta Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ο καθένας το μακρύ του και το καντό του.... Ρε παλικάρι κάνε αυτό που σου αρέσει καλύτερα και τότε θα πετύχεις στη ζωή σου...
ffilz Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Χωρίς παρεξήγηση, το μόνο σίγουρο, με μέλλον (αλλά και παρελθόν), και πολλά χρήματα είναι έμπορος λευκής σαρκός
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Χμ πάντως νομίζω το πιο ευέλικτο όσον αφορά την αποκατάστασή του επάγγελμα, είναι κάτι σε σπουδές marketing or sth. Έτσι φαντάζομαι δλδ.
sam sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Χωρίς παρεξήγηση' date=' το μόνο σίγουρο, με μέλλον (αλλά και παρελθόν), και πολλά χρήματα είναι έμπορος λευκής σαρκός[/quote'] λεες?παω τωρα αμεσως να το ψαξω {εις βαθους...} !!!
sam sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Ρε παλικάρι κάνε αυτό που σου αρέσει καλύτερα και τότε θα πετύχεις στη ζωή σου... σιγουρα αν δεν μ αρεσει δεν πετυχω,αλλα σε ολο αυτο το χαος.... και σε κατι που μου αρεσει υπαρχει προβλημα...
sam sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 @sam sam Πόσο χρονών είσαι? Σχολείο πας?? ναι,παω στην 3 λυκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.