sam sam Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 εχει κανεις να μου προτινει καμια σχολη με μελλον και επαγελματικη αποκατασταση αλλα και χρηματα??? !!!
HexStatic Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Τι ακριβώς εννοείς? Σχολη για να ανοίξεις εσύ? Η σχολη για να πας ? Φαντάζομαι το 2ο. Αλλα από την άλλη λίγο χαζή μου φαίνεται η ερωτηση σου. Δηλαδή αν σου πει κάποιος να πας να γίνεις ιατροδικαστής θα το κανεις? Η ουσία είναι να κάτσεις να σκεφτείς σε τι είσαι καλός και που έχεις κλίση για σπουδές.και ανάλογα να ακολουθήσεις τον τομέα που σου ταιριάζει.
isim Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Κοιταξε κατι σχετικο με υπολογιστες, εχει πολλα λεφτα σε δικτυα, προγραμματισμο και βασεις δεδομενων
sam sam Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 οποσ το πειρεσ ειναι χαζει η ερωτηση. σιγουρα δεν 8α πω εκει που θα μου πουν,απλος ξερω τον εαυτο μου, μπορω να συνδιασω καποια σχολη με το ταλεντο,ελα που ομως δεν εχω κατι συγκριμενο μεσα στο μυαλλο μου...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δήλωσε συμμετοχή στα επόμενα "fame story" "dream show".
sam sam Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 προσπαθω να παρω πληροφοριες απο παντου,ελα που ομωσ δεν υπαρχουν... κατι κε.συ.π και παρεμφερει ειναι αστα να πανε,την λεξη εξηπηρετιση δεν την ξερουν... μετα τα sites του υπουριου ειναι... τωρα που το σκεφτομαι εχει κανεισ να μου προτινει κανα site?{εκτοσ hpeth.gr }
sam sam Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δήλωσε συμμετοχή στα επόμενα "fame story" "dream show". λες !!! μπα... καλο..........
HexStatic Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Πάντως αν έχεις την οικονομική άνεση να φύγεις έξω κάντο.
giankyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Πάντως αν έχεις την οικονομική άνεση να φύγεις έξω κάντο. Το αυτό και τρέχοντας μάλιστα!
blu-ray Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Κοιταξε κατι σχετικο με υπολογιστες, εχει πολλα λεφτα σε δικτυα, προγραμματισμο και βασεις δεδομενων Στα δίκτυα βγάζεις τρελά λεφτα ειδικά αν είσαι γάτος αλλα στον προγραμματισμο δεν βγάζεις και τόσα(εκτός αν φτιάχνεις ιστοσελίδες)...
sam sam Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Πάντως αν έχεις την οικονομική άνεση να φύγεις έξω κάντο. το προβλημα ειναι οτι με τισ γλωσσεσ δεν εχω και την καλυτερη σχεση....
sam sam Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Στα δίκτυα βγάζεις τρελά λεφτα ειδικά αν είσαι γάτος αλλα στον προγραμματισμο δεν βγάζεις και τόσα(εκτός αν φτιάχνεις ιστοσελίδες)... ξερεισ πωσ ειναι απο επαγγελματικη αποκατασταση? :confused:
Dklearhos Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Αρχικό μήνυμα απο blu-rayΣτα δίκτυα βγάζεις τρελά λεφτα ειδικά αν είσαι γάτος αλλα στον προγραμματισμο δεν βγάζεις και τόσα(εκτός αν φτιάχνεις ιστοσελίδες)... Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες?????Γνωστος-φιλος εχει δημιουργησει προγραμμα λογιστικο για επιχειρηση(οχι τπτ τρελο)και παιρνεις 5.000€για αρχικη εγκατασταση και 500€για patches-αναβαθμισεις κτλ..νομιζω πως ειναι ικανοποιητικα.Τωρα για τις ιστοσελιδες τα λεφτα ειναι πολυ καλα αν αναλογιστει κανεις τις ωρες "εργασιας"..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.