Προς το περιεχόμενο

σχολες

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις να μου προτινει καμια σχολη με μελλον και επαγελματικη αποκατασταση αλλα και χρηματα??? !!!

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς? Σχολη για να ανοίξεις εσύ? Η σχολη για να πας ?

Φαντάζομαι το 2ο. Αλλα από την άλλη λίγο χαζή μου φαίνεται η ερωτηση σου. Δηλαδή αν σου πει κάποιος να πας να γίνεις ιατροδικαστής θα το κανεις? Η ουσία είναι να κάτσεις να σκεφτείς σε τι είσαι καλός και που έχεις κλίση για σπουδές.και ανάλογα να ακολουθήσεις τον τομέα που σου ταιριάζει.

Δημοσ.

Κοιταξε κατι σχετικο με υπολογιστες, εχει πολλα λεφτα σε δικτυα, προγραμματισμο και βασεις δεδομενων

Δημοσ.

οποσ το πειρεσ ειναι χαζει η ερωτηση.

σιγουρα δεν 8α πω εκει που θα μου πουν,απλος ξερω τον εαυτο μου, μπορω να συνδιασω καποια σχολη με το ταλεντο,ελα που ομως δεν εχω κατι συγκριμενο μεσα στο μυαλλο μου...

Δημοσ.

προσπαθω να παρω πληροφοριες απο παντου,ελα που ομωσ δεν υπαρχουν... κατι κε.συ.π και παρεμφερει ειναι αστα να πανε,την λεξη εξηπηρετιση δεν την ξερουν... μετα τα sites του υπουριου ειναι...

τωρα που το σκεφτομαι εχει κανεισ να μου προτινει κανα site?{εκτοσ hpeth.gr }

Δημοσ.
Κοιταξε κατι σχετικο με υπολογιστες, εχει πολλα λεφτα σε δικτυα, προγραμματισμο και βασεις δεδομενων

Στα δίκτυα βγάζεις τρελά λεφτα ειδικά αν είσαι γάτος αλλα στον προγραμματισμο δεν βγάζεις και τόσα(εκτός αν φτιάχνεις ιστοσελίδες)...

Δημοσ.
Πάντως αν έχεις την οικονομική άνεση να φύγεις έξω κάντο.

το προβλημα ειναι οτι με τισ γλωσσεσ δεν εχω και την καλυτερη σχεση....

Δημοσ.
Στα δίκτυα βγάζεις τρελά λεφτα ειδικά αν είσαι γάτος αλλα στον προγραμματισμο δεν βγάζεις και τόσα(εκτός αν φτιάχνεις ιστοσελίδες)...

ξερεισ πωσ ειναι απο επαγγελματικη αποκατασταση?:confused: :confused:

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο blu-ray

Εισαι σιγουρος γι'αυτο που λες?????Γνωστος-φιλος εχει δημιουργησει προγραμμα λογιστικο για επιχειρηση(οχι τπτ τρελο)και παιρνεις 5.000€για αρχικη εγκατασταση και 500€για patches-αναβαθμισεις κτλ..νομιζω πως ειναι ικανοποιητικα.Τωρα για τις ιστοσελιδες τα λεφτα ειναι πολυ καλα αν αναλογιστει κανεις τις ωρες "εργασιας"..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...