levados Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Αγόρασα ένα νέο σκληρό 250gb.Το μηχάνημα που έχω είναι 1 έτους και "φοράει" WinXP Ελληνικά χωρίς κανένα Service Pack.Όταν τον σύνδεσα τον αναγνώριζε σαν 128gb.Έχω τα Αγγλικά XP με SP2,αλλά φοβάμαι ότι λόγω διαφοράς γλώσσας δεν θα μου λειτουργούν ότι προγράμματα έχω εγκαταστήσει. Τί να κάνω;Να τα βάλω στον νέο σκληρό και να κάνω τον παλιό slave;Ή να κάνω τον παλιό εξωτερικό (έχω θήκη);
piii Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Αγόρασα ένα νέο σκληρό 250gb.Το μηχάνημα που έχω είναι 1 έτους και "φοράει" WinXP Ελληνικά χωρίς κανένα Service Pack.Όταν τον σύνδεσα τον αναγνώριζε σαν 128gb.Έχω τα Αγγλικά XP με SP2,αλλά φοβάμαι ότι λόγω διαφοράς γλώσσας δεν θα μου λειτουργούν ότι προγράμματα έχω εγκαταστήσει. Τί να κάνω;Να τα βάλω στον νέο σκληρό και να κάνω τον παλιό slave;Ή να κάνω τον παλιό εξωτερικό (έχω θήκη); Μήπως συσχετίζεται με την motherboard το πρόβλημα και όχι απο τα windows? Εννοώ όταν bootαρει σαν τι τον αναγνωρίζει? Αν σαν 128 τότε οφείλεται στην motherboard και συγκεκριμένα στον controller που ίσως να μην μπορεί να δεί δίσκους τέτοιας χωρητικότητας. Ισως επίσης να θέλει να κατεβάσεις πιο ανανεωμένο firmware για την μητρική σου που να το υποστηρίζει.
levados Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Στο BIOS τον βλέπει κανονικά σαν 250gb.Τώρα μόλις το τσέκαρα.
remaliacom Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Αγόρασα ένα νέο σκληρό 250gb.Το μηχάνημα που έχω είναι 1 έτους και "φοράει" WinXP Ελληνικά χωρίς κανένα Service Pack.Όταν τον σύνδεσα τον αναγνώριζε σαν 128gb. Έχεις κάνει τον δίσκο format σε NTFS. Μόλις τον κάνεις τον νέο δίσκο format τα windows θα τον βλέπουν μια χαρά. BTW καλορίζικο ο σκληρός και καλά γεμίσματα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.