louben Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Geia xara se oloys.Paidia exo to ace combat 6 belkan war kai exo kolhsei sthn 8 pista merlon opoy bgainei mia kokkinh aktina apo ton oyrano kai kei to aeroplano.Exo kolhsei kamia ebdomada ekei.Kamia idea?
avenger Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Κλασσική φάση ace combat,τυχαίος θάνατος απο υπερόπλο! Λοιπόν μόλις πέσει το σήμα όπου σου λέει να φύγεις απο το combat zone ακολουθείς νότια τα πράσινα βελάκια που αναβοσβήνουν στο ραντάρ.Όμως ενώ πηγαίνεις νότια κάθε 30 δευτερόλεπτα περίπου θα κοκκινίζει το ραντάρ,εκεί πρέπει να αποφεύγεις την κόκκινη περιοχή μέχρι να ρίξει το laser..και μετά να συνεχίζεις πάλι νότια.Είναι εκνευριστικό άλλα όχι και πολύ δύσκολο,όσο θυμάμαι εκείνη την αποστολή στο ace combat που έπρεπε να κατευθύνεις το αεροπλάνο μακριά απο τα ρανταρ...ΓΚΡΡΡΡΡ. Καλό το παιχνίδι btw αλλά μικρό μόνο 18 αποστολές.
louben Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Το ζητημα ειναι πως με το που βγαινει η κοκκινη περιοχη δεν ξερω προς τα που να στριψω γιατι γινεται η φαση σχεδον ακαριααια.Υπαρχει κανενα κολπο.Σκεφτομαι να πηγαινω νοτια αλλα ζικ-ζακ.Τι λες. Παντως το παιχνιδι το περιμενα καλυτερο.Ασε που αυτο το belkan war θυμιζει βαλκανια-βλεπε βομβαρδισμο αμερικανων στα βαλκανια-σερβια κατι που δε με ενθουσιαζει καθολου.
S2Katana Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Mιας και μιλατε για το ac6, ειναι καλο?Γενικα δεν ασχολουμαι πολυ με τα simulators, αλλα αυτο μου αρεσει.Ειναι δυσκολος ο χειρισμος?
louben Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2006 Αν εχει παιξει τα προηγουμενα μην το παρεισ ειναι το ιδιο(μονο οι πιστεσ αλλαζουν).Αν οχι παρτο αξιζει.Οχειρισμος ειναι αρκετα ευκολος και ψιλορεαλιστικο αλλα σιγουρα δεν ειναι flight simulation.
louben Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Τοτε παρτο ασυζητητι.Αλλα λαβε υποψη σου α)Οτι τελειωνει γρηγορα β)οτι θα αντιμετωπισεις διαφορα κουλα οπως πχ υπεροπλα λειζερ κτλ.Απο την αλλη εχει διπλο που ειναι ολα τα λεφτα αν και η οθονη χωριζεται στη μεση. Επι ευκαιριας την πιστα που ειχα κολλησει παραπανω την περασα ως εξης(συμβουλη για οποιον φτασει εκει)>Πας νοτια και ανα 5 δευτερολεπτα αλλαζεις ξαφνικα πορεια (πχ πας αριστερα).Φιλε avenger κανενα κολπο για την πιστα 9 οπου παλι ριχνει λειζερ κτλ(αμαν πια).Η ακομη καλυτερα ξερεις ιστοσελιδα με οδηγιες ή codes?
S2Katana Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Οκ, σε ευχαριστω. Μα τι κουλο ειναι αυτο με τα lasers???
louben Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 ela nte.Ypeorpla kai kala.Jeneroneis h den jeneroneis.
omnimal Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Τα καλυτερα για μενα ειναι AC2,AC3,AC5 με το AC2 να ειναι "κλασικο" του ειδους με και γ@μω τα soundtrack και 3 πορωτικα endings . Το 6 οκ καλο ειναι , το καλυτερο σε γραφικα σιγουρα , χειρισμος , ο γνωστος . . . , φτωχο soundtrack , οντως πολυ λιγες πιστες , αν και παιζει συνολικα να εχει κι αλλες που ξεκλειδωνωνται αν αλλαξεις απο mercenary σε soldier η σε knight , οπως και εχθρους-ηρωες belkan με μεταλλια και "συνεντευξεις" . αρα εχει κατι ακομα . για το λειζερ πετα με κανονικη ταχυτητα για να προλαβαινεις να στριβεις το αλλο που μου την εσπασε ηταν οτι οι "ηρωες" ειναι ευκολοι και αν τους καταρριψεις , παει τελος , δεν ξαναεπιστρεφουν οπως η μοιρα 8492 στο 5 , και γενικα δεν "αξιζουν" τον ντορο που γινεται . . . :neutral:
louben Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 ΠΑντως πολλες πιστες μοιαζουν με τα προηγουμενα ac πχ στην προτελευταια πιστα στην οποια και εχω κολλησει εχει ενα φαραγγι το οποιο και εχω ξανεδει(σχεδον το ιδιο) σε προηγουμενη εκδοση του παιχνιδιου.
Bougas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος πως περνανε την 9η κολοπιστα? τοσες μερες την παλευω και δεν μπορω να την περασω με αυτα τα κολοπυρινικα (τον πορτοκαλι κυκλο).δεν μπορω να πλησιασω καν τους εχθρους.στα 10 δευτερολεπτα χανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.